Дневен хороскоп

Хороскоп за 17 април 2019г.

Днес Меркурий преминава от Риби в Овен, а Луната преминава от Дева във Везни, това ще направи деня силно динамичен и  променлив. В оптимален вариант проведени разговори днес и получена информация ще донесат оптимална яснота, ще помогнат на определени факти да изплуват на повърхността по един спонтанен начин, може да е и на ниво- лично прозрение, без конкретна причина, а по-скоро натрупани впечатления, които се анализират и обобщават…Могат също така да се намерят изгубени документи, да получим дълго чакани новини и т.н.

477870Информационният поток ще е усилен, но настроението и мнението ни ще е силно неустойчиво, така че е подходящо да плануваме на „момента“, за да сме адекватни на случващото се и да не пропускаме шансове, но и да можем да се предпазваме от евентуални провокации….Хубаво е и да сме по-внимателни на пътя, особено в следобедните часове и късно-вечерта. През това време е препоръчително и да избягваме спонтанни изказвания, които ще прераснат в спорове и конфликти, но без положителен резултат, поне не такъв, какъвто очакваме.

Меркурий в Овен ще забърза ритъма в ежедневието, ще усили инициативността ни, способността ни да постигаме целите си благодарение на пробуждащ се състезателен хъс, желания да се справяме с конкуренция, да влизаме в словесни битки, за да утвърждаваме идеите си и т.н.

Меркурий се свързва с времето, в известна степен и Венера /така наречените „вътрешни планети“ влияят на това/…Засега Меркурий преминава точката на Пролетното равноденствие, към него ще се присъедини и Венера на 20 април, така че колкото и да е неустойчиво към настоящия момент времето- през следващите дни трябва да настъпи по-същинско затопляне. Интересен факт е обаче, че Венера и Меркурий ще изостават във видимото си движение от Слънцето до август, така че пролетта и лятото могат да бъдат по-хладни от обичайното…Ще видим и проверим заедно…

Венера отговаря за чувствата, Меркурий за начина, по който обработваме информацията- в различни нюанси /в зависимост в кой астрологичен знак се намират/  тази астрологична тенденция ще ни подтиква да контролираме чувствата си, ще се стремим да вземаме и повече конструктивни решения, много рядко ще бъдат спонтанни, с някой изключения, но това ще е водещ фон през идните месеци…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е динамичен, може да изпълнен с интересни известия, предложения, които ще влияят на предварителните ви планове, настроение и т.н. Може да получите ценна информация, която ще освети ваши отношения-лични или делови. променяте линията си на поведение, мнение- спонтанно и според случващото се, все повече ще владеете ситуацията, ще се оказвате водещ фактор в колектив.

Телец, Дева, Козирог– денят е много динамичен, не е изключено да възникват допълнителни ангажименти, така че е подходящо да планувате на момента, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от непредвидени ситуации. Може да ви се налага повече от обикновено да защитавате интересите си, ще имате такъв шанс, той по един естествен начин ще повиши инициативността ви, така че да получите онова, което желаете и да се предпазите от евентуални загуби.

Близнаци, Везни, Водолей– до късния следобед може да ви се налага да се справяте повече с рутинни ангажименти, но също и такива, които могат да имат позитивен ефект върху финансовото ви състояние. Същевременно не е изключено да ескалират противопоставяния на интереси, в които аргументирано ще можете да отстоите мнението си. След това все по-важна тема са вашите взаимоотношения, те постепенно и през идните дни могат да придобият нов облик, но за сега се отключват тези преобразувания и вие можете да усетите на къде „духат ветровете“ и да насочвате още от самото начало. Информационният поток се усилва, интересни, полезни новини, разговори…

Риби, Рак, Скорпион– до следобедните часове социалната ви активност е много висока, това може да се превърне в повод да заемете по-престижни позиции в колектив, да укрепите връзки, да изчистите евентуални недоразумения. Не са изключени важни трансформиращи събития, които ще прехвърлят отношенията ви на други релси, а всичко това ще се отрази по някакъв начин на стабилността ви или чисто финансови приоритети. Преговаряйте, бъдете инициативни, мнозина усещат това по един естествен начин като необходимост и действат по подобен начин, мобилизират се, вземат определящи, превключващи решения, стават по-пробивни и т.н.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>