Дневен хороскоп

хороскоп за 17 юли 2017г.

390135Луната днес дневно ще премине от Овен в Телец, така че настроението ни може да е по-неустойчиво от обикновено, мнозина ще се нуждаят от повече  време за вид адаптация, но постепенно везните ще се наклонят към едни по-практични оценки, които няма да ни позволят да изгубим от поглед крайните си цели.

Денят носи много изненади /това е лайтмотив за цялата седмица/, но към тази тенденция ще прибавим възможността да спечелим нещо бързо, стига да сме социално по-активни и инициативни…

Печелят смелите, които към края на деня може да се поздравят с победа, все едно са били на състезание, избутали са или са изпреварили останалите, без да щадят средства и сили.

В този смисъл е полезно да пазим онова, което е наше, особено, ако сме на „писта“, трябва да доказваме определени качества и умения, зависим от срокове и т.н.

В любовта- лесно се завързват връзки, можем да чуем много красиви думи, но не бива да се доверяваме на всичко чуто…

Процъфтяват манипулатори и измамници, въпреки че пак така бързо и лесно могат да бъдат разобличени…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>