Дневен хороскоп

Хороскоп за 18 ноември 2017г.

Днес сме под влияние на Новолунието, което е в знака Скорпион- символично или с реални стъпки ние можем или трябва да направим нужното, за да променим начина си на съществуване към по-добро. Ключът към успехите ни може да се корени в трансформации на подхода ни, като не пренебрегваме и скрити процеси, подробности- в основата на незабелязани до този момент шансове или пък препятствия, които можем да отстраним.

347209Склонни сме да действаме крайно, да се освобождаваме по-лесно от онова, което ни тежи. Хубаво е да се вслушваме във вътрешния си глас, може да ни даде много отговори.

Възстановителните ни сили са значими, можем да възродим шансове по един спонтанен и неочакван начин.

Същевременно, звездите рушат всичко, което е изживяло своето време, ако не по желание, то по принуда. Добре е да погледнем на процесите и от този ъгъл, да ги отчетем и да се адаптираме към обновяващата се обстановка.

Мобилизират се всички налични ресурси, засягащи психиката ни, физическото ни състояние. можем да направим асоциативна препратка с природата…Счита се, че Скорпион влияе силно на хормоналния ни баланс. Подходящ момент да изчистим организма си от токсини, да проведем очистителни диети, да канализираме енергията в оздравителни процедури…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>