Дневен хороскоп

Хороскоп за 20 юли 2018г.

Луната е в Скорпион, традиционно през това време успяваме да мобилизираме и скрити ресурси, които притежаваме, възстановителните сили са огромни, успяваме да превъртим евентуални предизвикателства в позитиви чрез използване на вид тактика.

437628Луна в Скорпион изкарва на повърхността или обсебва съзнанието ни от скрити и натрупани страхове, страсти. Това е хубав период да надникнем в дълбочина на всичко случващо се като открием първопричини, осланяме се на интуицията си, също- реално разпознаем едни други и неафиширани качества в околните, дори в нас самите.

Дните на Скорпион /днес и утре/ са съпътствани от трансформации, на лично и обществено-значимо ниво. Все едно се приспособяваме по оптимално добър начин към текущите условия на съществуване, променяме плановете и линията си на поведение, мнение.

През това време трудно можем да подведем някой…

Силни страсти за притежание /отново в по-широк диапазон/, воля за придобиване на набелязаната цел, ще помогнат на мнозина да направят пробив в избраното направление, да спечелят нещо значимо или ще подтикнат някой  да рискуват всичко, но да не и помръднат от мнението си…

До обяд денят трудно протича според очакванията, възможни са изненади и превключващи събития.

Луната в Скорпион усилва предимно подозрителността и негативните емоции, но и сексуалността. Счита се, че едното може да ликвидира другото, може да се провери.

Овен, Лъв, Стрелец– не ви е лесно да овладявате силните си емоционални преживявания, може да изненадвате околните с реакциите си, да действате крайно, но вероятно това няма да е без причина, а защото се чувствате предизвикани от близкото си обкръжение. Денят е подходящ за материални печалби, като направите съответните стъпки в тази посока.

Телец, Дева, Козирог– ежедневието е динамично, възможни са допълнителни ангажименти, с които можете да се справите успешно и да привлечете внимание. Водите емоционални разговори, защитавате до краен предел интересите си и така е правилно, за да не бъдат те подменени. Може да имате усещането ,че околните ви предизвикват и на практика да е точно така. Пазете се от нервно напрежение, спонтанни реакции не губете целите си от поглед.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е важен за материалното ви състояние или онова, което имате общо. Денят е подходящ да спечелите и получите удовлетворение- финансово предимно, но не само. Ако събитията не протичат точно така, както сте очаквали, тогава ще имате достатъчно подсказки на какво можете да разчитате, какво трябва да промените, за да се доберете до желаното все пак…пазете се от ескалация на напрежение, особено в дома ви, нека вид прозрения да ви стимулират да се измъкнете от недоразумения, а не обратното.

Риби, Рак, Скорпион– на повърхността излизат всички натрупани емоции, вие трудно ги владеете, но притежавате достатъчно ресурси, за да се справите. Привличате внимание и често се оказвате в център от събития, думите и действията ви имат широко отражение и нека се възползвате по оптимален начин, като демонстрирате най-доброто от себе си, дадете воля на положителни оценки, а не обратното…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>