Астрология Интересно

Хороскоп за 2017 година

Един от водещите астрологични фактори за тълкувание на годишния хороскоп, а също показващ- в каква посока трябва да се ориентираме, за да имаме успехи, по друг начин казано- на къде е отворен пътят ни на развитие или чрез какво „условие”, което трябва да бъде спазено- това е Юпитер. И така,  до 11 октомври тази планета-гигант е във Везни. От този сектор тя ще ни дава шанс да хармонизираме партньорските си отношения, да ги трансформираме, но по начин, който да се базира върху толерантност и справедливост! Всякакви залитания в друга посока ще действат дестабилизиращо, разпадащо. Така 2017 година може да се окаже ключова за много съюзи, които ще се тестват и ще се заздравят онези, които имат обща и скрепваща идея за по-далечно развитие, а останалите могат рязко да се сгромолясат и разпаднат, особено до април, през август и октомври 2017 година.

355074Явно най-успешни ще бъдат онези, които умеят да си сътрудничат, да преследват цели, които допринасят за общото благо. Да си намираме правилните партньори-лични и делови, да умеем да оценяваме точно и безпристрастно, да балансираме между нашия и чуждия интерес, ще се налага- по желание или принуда.

Везни отговаря за „правото”, „истината”- буквално или в един по-общ смисъл. Така че Юпитер от този сектор ще им проправя път и през идните месеци тези теми ще придобиват все по-ясни очертания, ще се имплантират в начина ни на живот на различни нива- в индивидуален или един по-глобален план.

Уран е друга водеща планета отговаряща за социалния ни статус. Тя е в Овен, знак свързан с „началото”, формирането на нови структури, които обикновено се градят след като е унищожено нещо старо и благодарение на високи, понякога егоистични подбуди от страна на лидери, хора призвани да рушат статуквото, за да може то да се обновява перманентно. Този процес тече вече близо 6 години и приключва през 2018 година, когато енергиите ще се сменят в значима степен. За сега обаче, тези „лидери”, чиито действия не кореспондират със „ справедливостта и правото”- ще предизвикват бурна реакция и революционни настроения, ще срещат мащабен отпор с достатъчно сила, символизирана  от Юпитер, особено до април 2017 година. Който се надява на „стари схеми” – ще бъде доста изненадан…

Везни „отговаря” още за „публични изяви”- много скрити процеси ще излязат на повърхността – скандално и внезапно, отново-в частен и обществено значим план, съпътствани с дела-юридически или под формата на словесна война.

Въпреки всичко, Везни обича да разрешава проблемите си по „мирен път”, може да реагира по-остро в „краен случай”. Асоциативно и ние- първо ще изпробваме други варианти и само, когато установим, че са изчерпани ще отвръщаме  на предизвикателствата непримиримо.

Везни „отговаря за „етиката и морала”, за „красотата” във всичките й проявления- те ще се ценят и толерират подчертано, ще успяват да се налагат малко по малко, по един естествен и императивен начин.

През новата година Сатурн, наричан още „Владетеля на Времето”, „Изпълнител на Съдбата”, символизиращ опита и мъдростта- също ще е на страната на Юпитер, ще го подкрепи в стремежите му…

Ако трябва да обобщя- предстои една бурна и динамична година, но в по-голямата си част с положителни, „оздравяващи” и дълготрайни промени, отговарящи на горе-посочените послания и изисквания на звездите!

Уран ще бъде деструктивен и ще разпадне само неустойчивите „обекти” на нашето внимание…Уран отговаря за „новите технологии”-интернет, телевизия, радио и т.н.- те ще са проводник на промяна повече от всякога…

Почти през цялата година Уран ще противостои на Юпитер, подобно на „аз искам”-„ние можем”, въпрос на избор е коя посока ще се избере и „сам войнът е воин”, но не точно и през 2017г. Имайте го предвид и нека истината, справедливостта и толерантността ви водят по пътя на личното щастие и успехи!

Овен

През новата 2017 година звездите силно ще ви провокират да промените кардинални сфери в живота си като- кариерно развитие или брачни отношения. През цялото време популярността  ви ще расте, като ключът за успехите ви е да се обединявате, а благодарение на това да сключвате изгодни договори, да създавате устойчиви и дълготрайни тенденции. Коректив ще бъдат по-възрастни и авторитетни лица, собствения ви натрупан опит, на който можете и трябва да се осланяте.

Вероятно ще бъдете силно мобилизирани да се доказвате и да разчупвате статуквото, благодарение на повишени амбиции или нараснала конкуренция, която ще ви подтиква да коригирате гледната си точка, да сменяте линията си на поведение.

Най-важните периоди за вас са точно сега- януари, след това февруари- през този месец постиженията ще имат широко отражение и за идните 1-2 години, ярко се изразявате през втората частна март и през април, в резултат на ново начало и вече по-инерция и/или в рамките на воля, която кореспондира и с най-близкото ви обкръжение.

Втората част на юни и през юли трансформациите обхващат семейните, домашни условия на съществуване, канализирайте ги в подходяща посока, а от октомври до декември- материалното ви положение се обновява, отново- в зависимост от поддръжка от страна на околните, вие може да забогатеете, да получите голям подарък, да разрешите имуществени и наследствени казуси…Ако си позволите да затънете в дългове преди това обаче, в края на годината ще започне принудително разплащане с лихвите- буквално или в преносен смисъл. Внимавайте, нека рисковете, към които сте податливи да бъдат умерени, поне- добре преценени и в детайли…

Телец

През 2017 година ежедневието ви забързва своя ритъм, преумножава вашите задължения, звездите ви подтикват да направите крачка напред и нагоре в професионалната си реализация, като минимум- да пренаредите своите приоритети, като все повече набелязвате, идентифицирате „слабите звена”, които ви действат деструктивно и следва да оставите зад гърба си, за да сте по-успешни, да е по-предвидим бъдещия ви просперитет. Изглежда, че самите вие ще усещате „ветровете на промяната”, тенденцията ще ви мобилизира- да сте по-независими, да разчитате предимно на себе си, ще сте склонни към трансформации, от които бягате обикновено. През втората част на март и през април обаче, волята ви е значима, търпението почти изчерпано- и вие ще предприемете действия, които трайно ще се закодират в начина ви на съществуване, ще имате шанс да постигнете почти всяка цел, към която се стремите.

Юни и юли са динамични- създавате нови и полезни контакти /лични или делови/, а онези, които са изчерпани- ги късате. Връзки създадени през това време са „не случайни”, а разпадащите се- имат оздравителен характер. Полезна, важна информация, способна преобрази живота ви.

От октомври до декември- популярността ви започва да расте, все по-водеща тема е партньорството, защото Съдбата ви среща с вълнуваща личност или настоящите ви взаимоотношения изискват обновяване, за да бъдат съхранени.

Близнаци

Юпитер през тази година ще ви надарява с късмет, особено в сферата на романтичните връзки, частна и творческа инициатива, ако се стремите към такава. В личния ви живот предстоят бурни емоции и едва ли Важно е през 2017 година  да не предприемате прекалено големи рискове, защото вероятността да се разминете в такъв случай с очакванията не е малка. Важно условие за вашите успехи и просперитет е да се отнасяте отговорно и последователно към ваши партньори-лични или делови, които са „билета ви” за вид стабилност.

Всъщност, от това- до колко и как отговаряте на тези послания на звездите се определя професионалната ви реализация, имидж и благополучие, които ще бъдат насочени в една или друга посока сега- през януари, после- втората част на март и през април.

През втората част на май и през юни се прехвърляте на нови релси на развитие, според собствената ви инициативност- ще ви се даде шанс сами да сте „капитани на собствения ви житейски кораб”-възползвайте се!

Юли и август са определящи за онова, което имате- материално благополучие, но не само. Може да получите голям подарък от Съдбата, но е полезно да се пазите от спонтанни и непремерени разходи, дори загуби. Всичко зависи от личната ви преценка, коя посока ще изберете на своеобразен житейски кръстопът.

От октомври до декември настъпват преобразувания в навици, ритъм в ежедневието, оформят се шансове да подобрите условията си на труд, да си намерите нова и по-перспективна работа, ако си търсите такава.

Рак

Най-важните промени през 2017г. касаят дома и семейството ви и/или недвижимо имущество. Тази сфера в живота ви е силно активирана и определя, влияе на всички останали подобно на скачени съдове. Изглежда, че близките ви ще гълтат значима част от вниманието ви по различни поводи, но сега е моментът да въздействате благотворно на бъдещите перспективи, защото вашата сигурност и благополучие са свързани точно с тях, понеже действието или бездействието ще се закодира за дълго в средата ви на съществуване, отношения с партньора ви, деца, ако имате такива, роднини…Юпитер ви дава шанс да извлечете полза или да се справяте с всякакви предизвикателства от това поле, да насочвате, да превъртате евентуални негативи в позитиви, да извършите подобрение и вид разширение, да промените средата си. Хубаво е да сте по-инициативни и да отговорите на изискванията на звездите, за да не позволявате трансформациите да нахлуват отвън и хаотично.

Показателен, за това на „къде духат ветровете” са още първите месеци на 2017 година- януари, февруари и март. Не бива да се отпускате през тях, а трябва да сте максимално концентрирани, за да извлечете оптимални ползи. Така наградата може да е огромна, да стопли сърцето ви…Ако „плувате по течението обаче”, сетивата ви не са изострени, тогава- не са изключени изненади, попадане в коренно различна обстановка и то без да сте подготвени за нея. Не си позволявайте отпускане до март- насочвайте потокът от събития.

През юни и юли се чувствате предизвикани да действате, ако не сте били достатъчно дейни през първата част от годината, обстоятелствата през тези месеци ще ви мотивират да сте концентрирани и пробивни почти до краен предел.

През октомври предстоят важни развръзки на всички зададени вече тенденции, а през ноември и декември у вас се вливат нови сили и енергия, която ще ви направи по-независими, успешни, привлекателни за противоположния пол и…късмета!

Лъв

През 2017 година вие сте социално доста активни или Съдбата ви среща с хора, способни да преобразят начина ви на съществуване, да оставят траен отпечатък в сърцето ви или просто да ви бъдат полезни в един определен момент от живота ви.

През 2017 година може да сключите изгодни и дълготрайни договори, особено, ако са свързани с творческа или частна инициатива, можете да завържете надеждни връзки-лични и делови или да предприемете също толкова добре показани премествания, допринасящи за хармонизиране на средата и обкръжението ви.…

Звездите ви поднасят една много вълнуваща година, изпълнена с шансове да разчупите статуквото, да освежите и разнообразите ежедневните процеси…

М-да, рутинната работа все така ще е свързана с напрежение, което бележи пик през януари, юли, август и октомври. Ако през тези месеци всичко е наред в кариерното ви развитие- това ще е отличен знак, че си тежите на мястото или сте избрали правилната посока за развитие, която ще ви отведе далеч, ще ви даде шанс да увеличите популярността, авторитета и въздействието си върху околните.

Дева

Звездите ви дават шанс да подобрите материалното си състояние, като материализирате усилията си полагани през изминалата година, разрешите имотни, наследствени дела, разчитате на подкрепа от страна на партньори, по-възрастни роднини и т.н. Същевременно не са изключени допълнителни, внезапни разходи, че и загуби, ако не си „пазите гърба”, не сте на щрек за всякакви „удари под кръста”, дребни камъчета способни да преобърнат колата ви. Те основно могат да се коренят в променливото и не винаги лоялно отношение от страна на партньори-лични или делови.

Домът и семейството ви е друга фокусна точка- до края на 2017 година в този сектор се оформят тенденции, които ще ви влияят години напред. Те понякога ще са свързани с необходимостта да поемате по-голяма отговорност или да проявявате грижа за близки и роднини, в друг вариант- трайно сменяте средата си на съществуване, извършвате покупко-продажби, премествания и т.н. Каквото и да е- до края на март, а после през септември и октомври- предстоят знакови или превратни събития за имуществото и семейството ви…

Февруари и март са показателни за материалното ви благосъстояние- през тези месеци можете и трябва да го стабилизирате.

Юни и юли са определящи за връзките ви- сърдечни и не само, месеците ви носят доста предизвикателства, но също и възможност да попаднете на „правилните” хора, които да съдействат за благополучието или щастието ви.

От втората част на октомври и до декември- социалната ви активност расте, ще почувствате подем на творческите  ви способности, ще усетите усилващ се попътен вятър- приоритетно в отношенията, новите и/или обновени връзки, които се очертават.

Везни

През 2017 година вие ще сте като „галеници на Съдбата”, защото Юпитер ще ви закриля до октомври и ще преумножава възможностите за просперитет пред вас, стига да имате ясно поставени цели, които да преследвате, вероятността те да се осъществят е повече от голяма. Звездите ще изискват от вас обаче да сте социално по-активни, да общувате и да се срещате с повече хора, които ще са като трамплин за собствените ви успехи.

През 2017 година вероятно ще усвоите много уроци- буквално или в преносен смисъл, ще „пораснете”, ще промените начинът си на мислене, ще клоните към анализиране на вече натрупан опит, възможно е да сте склонни да поставяте под съмнение чутото- повече от обикновено поради някой изненади или прозрения за важни за вас хора, ще започнете да налагате мнението си почти неуклонно- защото се чувствате предизвикани, нараснали са амбициите ви, условията на съществуване са се променили. Вероятно ще имате много точна преценка, а тя допълнително ще съдейства за повишение на собствения ви авторитет.

Годината може да ви срещне с хора от миналото, по-възрастни и авторитетни лица, които ще се впишат в живота ви и ще го направят по-устойчив и предвидим.

Най-важните тенденции се оформят от януари до март, а после от втората част на юли, август и септември.

През ноември и декември берете плодовете на посети тенденции, пик от събития  и развръзки.

Скорпион

През тази година вероятно ще трябва да оставите нещо зад гърба си, защото то се е изчерпало или понеже нещо ново и много съблазнително се е появило на хоризонта, а на вас ви е трудно да му устоите. ..

2017 година може да прилична на значима промяна в посоката ви на развитие, все едно стрелочник ви прехвърля на други релси, къде по желание, къде по принуда. Ако е второто и трансформациите не са по ваша инициатива, тогава задължително възникват и вид алтернативи пред вас, от които да се възползвате.

Мнозина ще са склонни да ревизират минали събития, ще пренаредят приоритетите си, като най-отгоре изглежда ще стоят въпроси и решения допринасящи за стабилността, сигурността- материална, но и емоционална…

В подобен процес вие ще отсявате „сеното от плявата”, като тенденцията ще обхване отношения-лични и делови, с подобно отражение в професионалната ви реализация, сърдечни връзки и т.н.

Февруари и март са динамични, ако трябва да промените ритъма в ежедневието си- вероятно ще стане още през тези месеци. Идентифицирате скрита конкуренция, подмолни течения, но имате шанс енергично да ги отстраните от пътя си.

Април и май са важни за партньорството ви- ще бъдете силно поощрявани да бъдете по-решителни и инициативни.

Септември и октомври- носят изненади, пик от събития, развръзки. Постепенно усещате нарастващо въодушевление и не без причина- от 11 октомври влизате в много силен период и през следващите месеци ще имате шанс да извършите своеобразен скок напред и нагоре към своите желания и мечти.

Стрелец

Вие продължавате да трупате безценен опит и под влиянието на Сатурн във вашия зодиакален знак, тенденцията ще ви направи много по-силни и устойчиви, ще ви подтикне да „пораснете”, съзреете още повече. Силна мотивация в подобен процес ще се явява най-близкото ви обкръжение- сърдечни връзки, включително и пораснали деца, ако имате такива, също-приятели, колеги, които изглежда, че ще са склонни да ви предизвикват, за да ви мобилизират и не ви позволят отпускане. Околните ще са склонни да ви гледат с „други очи”- вероятно не без причина, а защото самите вие сте си променили линията на поведение и не само.

Сега е моментът да повишите авторитета си, да привлечете на своя страна повече съмишленици, влиятелни лица, допринасящи за изкачването ви по йерархичната стълбичка, а също вълнуващи особи, които да ви „изстрелят” в нов свят от непозната романтика…

Годината е динамична, неустойчива, превратна, може да ви надари и да преумножи възможностите пред вас, но може и да ги срине, ако сте склонни да поемате прекалено високи рискове или са се натрупали в миналото дългове-буквално или в преносен смисъл.

Точен ориентир за обстановката са още първите месеци от годината-януари, февруари и март, от които зависи финансовото ви благополучие и стабилност. Ако преобладават разходите, а околните повече черпят от ресурсите ви, отколкото да са ви полезни, тогава още през тези месеци, вие ще сте принудени или да си смените средата, или намеренията, подходът…така че сами да превъртите вид негативи в позитиви. Сатурн от Стрелец подсказва, че това е в рамките на допустимото, но също че зависи предимно от личните ви решения- по кой път ще поемете и т.н.

При всички случаи- до март създавате водещи бъдещи перспективи, бъдете максимално инициативни, но и прозорливи. Ако сте сами- можете да срещнете вълнуваща любов, а ако имате връзка- следете за прояви на лоялност.

Април и май са определящи за професионалната ви реализация.

Септември и октомври са превратни- „обирате плодовете” на зададени вече тенденции.

През ноември и декември сте склонни да правите равносметки, а също и да свалите някакъв това от гърба си.

Козирог

Звездите ви подтикват силно да промените социалния си статус, да извървите широка крачка напред и нагоре, като ви се дадат шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка или реализирате своя мечта, но за сметка на някакви рискове, а понякога и жертви, които трябва да направите. Както се казва- всяко нещо си има цена. Така или иначе, статуквото не може да бъде съхранено при повечето от вас, изисква се вид обновление- в кариерното развитие и/или семейни условия на съществуване. Още през декември, вие вече трябва да сте получили достатъчно сигнали за предстоящите преобразувания. Препоръчително е да се възползвате от попътните ветрове, за да наберете скорост сега и до края на март, а ако са „насрещни”- за излитане в съвсем друга обстановка на съществуване, област на реализация и т.н. При всички случаи ще можете да извлечете максимални ползи, ако имате конкретна цел, визия за бъдещо развитие и стартирате идеите си още през януари.

Други ключови месеци са юни и юли- те са показателни, важни за партньорските ви отношения, обществено положение, место-жителство.

През септември и октомври предстоят важни развръзки- обирате плодовете на своите усилия, а през ноември и декември популярността ви постепенно се усилва, намирате подходяща почва за своите мечти и идеи.

Водолей

Звездите ще ви дадат шанс през 2017 година да разчупите границите на възможното пред себе си- реално като ги преминете и промените место-жителството си, като разширите кръга си от познати, благодарение на които да достигнете до по-високи и далечни цели, предимно в края на годината, но не само, като решите да учите, да се преквалифицирате, като привлечете на своя страна влиятелни личности и сключите с тях дълготрайни договори – носещи ви ползи или лично удовлетворение, щастие. Каквото и да е, явно успехите ви изискват да разчупите статуквото, а може би и да проявите повече смелост, да рискувате, ще имате поводи и подтик- в тази посока.

Тенденциите вече са се проявили и ще се усилват до края на март, като е удачно през това време да се възползвате от „попътния вятър”, хора и обстоятелства, които се появяват на хоризонта и действително са способни да преобразят начина ви на съществуване, стига да искате.

През първата част от годината предстоят не една изненади в информационният поток- „отсявайте сеното от плявата”, от самото начало елиминирайте онази част, която може или пряко влияе негативно на материалното ви благополучие- ще имате „подсказки” и стига да искате, ще разберете ,ще ги видите.

Юни и юли за важни за професионалната ви реализация- постиженията могат да се имплантират за дълго в начина ви на съществуване.

От октомври и до декември- навлизате в много силен период относно общественото ви положение- кариерно развитие и/или брачни връзки- понякога ще ги насочите волево нагоре, а в други случаи- това ще е естествена награда за положени вече усилия.

Риби

През 2017 година вие се намирате в силно трансформиращ период, който засяга приоритетно кариерното ви развитие и материално благополучие. Годината е важна за авторитета и стабилността ви, Звездите няма да ви позволят отпускане почти през цялото време, но от октомври до декември- можете да бъдете щедро възнаградени и да постигнете почти всяка цел, която е стояла на пътя ви.

До тогава- разумно е да се съюзявате, да повишавате знанията и квалификацията си, да се учите от натрупан вече опит и да не повтаряте една и съща грешка, за да не се окаже, че миналото постоянно ви застига.

През 2017 година- можете да получите наследство, вероятно съпътствано с изненади или необходимост от юридически уточнения, усложнения, може да получите значима подкрепа от партньор /личен или делови/, но като ви се налага да се съобразявате подчертано с мнението му, можете да изживеете незабравими романтични и страстни мигове с любим човек, но сетивата ви постоянно трябва да са нащрек, за да избегнете изненади.

Очите ви са вперени в звездите и да, така можете да им се порадвате, да намерите път към тях…Но внимавайте и за дребните подробности, не забравяйте да поглеждате и назад…

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>