Дневен хороскоп

Хороскоп за 26 септември 2018г.

Луната е в Овен и така аспектирана, че подклажда много силни емоции и страсти, които с лекота и при по-леки поводи могат да предизвикат своеобразен „взрив“ със съответните последици. Нашите пристрастия и високи очаквания спрямо околните са подчертано големи, при евентуално разминаване- може да ескалира своеобразна „война“. На малко хора ще им се отдаде днес да овладяват своите реакции, да действат безпристрастно и рационално.

111070Колкото са по-високи индивидуалните амбиции за власт- в един по-широк смисъл, цел да се налага воля и да се придобива власт- толкова по-значими могат да бъдат преобразуванията, които предизвиква. Припомням обаче, че това, което сега ни изглежда уместно и правилно от лична гледна точка, утре може и да не е съвсем така, защото периодът на Везни изисква сътрудничество, взаимо-помощ и толерантност. Липсата на такива могат да предизвикват обрати с неизвестен и съмнителен успех като перспектива на развитие.

Денят е подходящ да демонстрираме на какво сме способни, да бъдем инициативни и борбени, дейни, за да не прерасне тази огнена енергия в нервно напрежение. Същевременно е полезно съзнателно да се стремим да избягваме конфликти, които ще са трудно потушими утре.

Денят предразполага към повишена конкуренция, нека състезателния хъс, който се пробужда да е канализиран в оптимално продуктивна посока, според онова, което можем да свършим сами, а не онова, което очакваме от „другите“.

Липсата на напрежение в текущите ангажименти на някой ще е повод да се счита, че човек е на ниво, което гарантира стабилност и просперитет, обществен престиж за дълго…

Овен, Лъв, Стрелец– денят ви надарява с много енергия и ентусиазъм, които трябва да канализирате в оптимално позитивна посока като не губите от поглед по-далечни перспективи на развитие. Склонни сте обаче да воювате за своите права и интереси повече от обикновено, а това носи известен риск от ескалация на напрежение в отношенията с близкото ви обкръжение или важни за вас хора, от които зависи социялна ви статус или имидж като минимум. В оптимален вариант успявате да превъртите предизвикателствата в полза, да увеличите популярността си, но за това се изисква и да заложите на доза дипломатичност, по-голяма толерантност. Иначе дребни действия имат широко отражение и нека да е в положителна, добре избрана посока…

Телец, Дева, Козирог– денят е динамичен, възможно е да усещате известно напрежение, защото част от случващото се е извън контрола ви или това са допълнителни и непланирани ангажименти, които трябва да бъдат отхвърлени. Възможно е да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, ако има нещо, което действа зад гърба ви и ви дестабилизира, то днес ще бъде особено видно. Занимават ви и дела, които са свързани с по-далечна перспектива, договори, включително и юридически- днес се проявяват в по-ярки краски, за да ги оцените, вземете адекватни мерки и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, може да проведете разговори, да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да предизвикат бурни емоции…проверяват се вашите връзки-лични или делови, пазете се от конфликти, които могат да имат по-сериозни или дълготрайни последици.

Риби, Рак, Скорпион- „осветяват“ се чисто материални приоритети, днес е подходящо да действате в посока, която да повиши доходите ви, да ви даде шанс да спечелите нещо. Вероятно обаче, за да придобиете едно, трябва да жертвате друго, това може и да е инвестиция …Не са изключени внезапни разходи над средното ниво, все пак, ако са добре премеслени, вероятно всичко е наред, все пак е полезно да се пазите и от загуби-финансови или морални.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>