Дневен хороскоп

Хороскоп за 26 юни 2018г.

Днес движението на Марс е максимално забавено, а от утре тази планета ще се обърне в ретроградна. Под подобно въздействие може да имаме усещането, че инициативите ни се бавят или ограничават по различни поводи. 

432732В дните на обръщане на Марс в ретрограден мнозина, особено мъжете- изпитват напрежение, което понякога прераства в раздразнителност, променливо настроение.

Нараства опасността от аварии на техника, може да ескалират инциденти.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни лица, с институции и власт-имащи днес и утре е особено затруднено.

В тази обстановка може да се чудим кой път да изберем и след 27 рязко да променим мнението си. В процеса на тези колебания могат да успеят най-креативните с бързи и моментни успехи, печалби, пробив в избраното направление.

Луната е в Стрелец и ни подтиква да гледаме по-позитивно на случващото се, да забелязваме предимно възможностите, а не препятствията. По-лесно се справяме с дела, които са ни приятни и по вкуса, иначе- лесно се разсейваме, разпиляваме, може да си намираме всякакви начини, за да се измъкнем от неприятни отговорности.

Подходящо време да се разтоварим в приятна компания, налага се да сме по-внимателни в общуването, за да избегнем евентуални конфликти и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец- имате нужда от почивка, да се занимавате повече с неща, които са ви по сърце, иначе- изпитвате нервно напрежение…Трудно ще ви накара някой днес да се занимавате с ангажименти, които не са ви приятни. Успявате да се изявите като лидер, привличате внимание и може да прекарате приятно с любими хора. Може да изпитвате известен дискомфорт, че изоставате с делата, но на този етап действително е полезно да не форсирате събитията…

Телец, Дева, Козирог- появяват се алтернативи, които разтоварват евентуално напрежение в дома и в близкото ви обкръжение. Можете да изчистите недоразумения с ваши партньори, да скрепите връзките си, ако не проявявате прекалено големи претенции и очаквания, напротив- замените ги с разбиране, особено при водене на разяснителни разговори. Чувствата ви са хладни, виждате действителността, такава, каквато е, може да разберете и някаква истина…

Водолей, Везни, Близнаци- информационният поток около вас продължава да е усилен, чувате интересна, полезна информация, може да научите тайни или да набележете изход от сложни ситуации, да направите определящ избор, следствие на чутото. Възможно е да изпитвате вътрешно напрежение, да се чудите по кой път да поемете, а днес можете да получите съответните „подсказки“.

Риби, Рак, Скорпион- получавате информация в по-ярки краски кои са силните и слабите звена относно кариерното ви развитие,  хора, които ви помагат или препятстват- се активират по различни поводи. Денят е подходящ да направите нужното, за да отстоите позициите, интересите и авторитета си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>