Дневен хороскоп

Хороскоп за 29 август 2018г.

Луната е в Овен и действа „събуждащо“ на нашата активност, инициативност, възстановителни сили, борбеност. Вероятно мнозина ще направят пробив в избраното от тях направление, но предвид всички астрологични фактори- това ще изисква голяма мобилизация, прояви на упорство. Вероятно и по различни поводи ще се тества нашето търпение, воля и т.н.

230279Хубаво е да фокусираме тази мощна енергия в една водеща цел, да разчитаме предимно на себе си, да се пазим от попадане в конфликтни ситуации.

Луна в Овен дори и да е намаляваща- винаги се свързва със своеобразно ново начало, което се поставя следствие на собствените ни усилия и съответни желания. Ако все пак събитията не се развиват точно така, както сте очаквали, тогава е полезно да оцените тези обстоятелства, като нещо различно, от което пак така можете да се възползвате и то да се превърне във възможност за обновление за идните седмици, така че да не ви се налага да „пробивате стени с глава“.

Периодът като цяло изисква до края на седмицата голяма адаптивност, която ни приспособява към перманентни промени, понякога изненади и обрати, но и внезапно възникващи шансове, стига да ги оценим, потърсим, приемем и т.н.

Подходящо е днес и утре да сме социално много активни, дори и една „врата да не се отвори“, това ще се случи със следващата…

Овен, Лъв, Стрелец– днес можете да почувствате прилив на енергия, която да подейства позитивно и на самочувствието, и на настроението ви. Проявявате голямо упорство при преследване на желания и цели и това може да е повод за успехи, да превъртите евентуални негативи в позитиви, да прекарате цветно и емоционално, като минимум- да отстоите с по-голяма лекота интересите си и да набележите нови възможности, особено, ако ги търсите. Любими хора могат да ви изненадват, ако не всичко е по вкуса ви- вземете мерки, можете да въздействате на тенденциите, стига да не прекрачите някакви граници на добрия тон.

Телец, Дева, Козирог– днес може да ви се налага да се занимавате с някакви допълнителни и непланирани ангажименти, а в друг вариант- самите вие се стремите да избягате от текущи, рутинни ангажименти, защото вниманието ви е фокусирано в друга посока, лични приоритети и т.н. Денят предразполага към възможност да надникнете отвъд видимото, също- ако има хора или обстоятелства, които препятстват пътя ви на развитие, чувство на щастие-общо, то ще бъде по-видно. Същевременно- с по-голяма лекота набелязвате варианти за развитие, изкушавате се да действате нетрадиционно, а това може да е повод за вид обновление, с по-голяма лекота можете да се разделите с онова, което е изживяло своето време. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще- каква ще е водещата тема за дълго, какви преобразувания предстоят и т.н. Нека това да е повод да си изградите стратегия и като не се стремите да задържате статукво, което вече е неудовлетворяващо.

Близнаци, Водолей, Везни– социалната ви активност расте, можете да получите интересни, полезни известия, да проведете подобни разговори. Околните днес и утре може да ви стимулират да се развивате, а може да провокират ескалираща конкурентна среда или вид напрежение. Опитайте се да превъртите тези обстоятелства във ваша полза, като търсите и намирате подкрепа, избягвате евентуални конфронтации. Ако все пак не можете да избегнете някой спорове, нека те да се превърнат в повод за обновление на връзки, понякога, ако това е необходимо- тяхното прекратяване, защото евентуални изненади са показателни за по-далечни перспективи на развитие и на тях трябва да се обърне внимание, да се вземат мерки, за да се избегне вид дестабилизация, попадане в ситуации, които са извън контрола ви и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е важен за материалното ви положение, днес можете да направите много чрез вашата инициативност, за да стабилизирате финансите си или онова, което имате-общо, за да го преумножите и т.н. Разбирате кой ви носи повече щета, отколкото полза, кои са „пробойните“. Все пак има и варианти, те се разгръщат пред вас, ако не днес, то поне-утре,  преговаряйте за интересите си, бъдете социално активни и сами ще оформите шансове, понякога- неоценени до този момент. Ако съществува необходимост от качествени преобразувания в кариерното ви развитие или социален статус-общо, днес и утре ще получите някакви сигнали в тази посока. Едни възможности за печалба могат да бъдат заменени от други, опитайте се да действате и мислите нетрадиционно, ако настоящето е неудовлетворяващо, възникват провокации за промени и т.н.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>