Дневен хороскоп

Хороскоп за 31 май 2018г.

До 14 часа българско време Луната е в Стрелец и поддържа теми и ритъм в ежедневието от изминалите два дни. След това Луната преминава в Козирог и постепенно ще ни подтикне да бъдем по-сдържани, късно вечерта може да ни обземат мисли и чувства, да ескалират събития, които да ни подтикнат към сериозни разговори, вземане на важни решения.

426531При Луна в Козирог ние можем да се връщаме към миналото да го анализираме и да приемаме всичко случващото се по-критично, действаме крайно и безкомпромисно, ако се налага да защитим авторитета или интересите си. А не е изключено да се почувстваме предизвикани да реагираме точно така…

При ескалация на напрежение сега ни помага диалогичността, така че при аргументирано изказване на претенции и желания, те могат да срещнат разбиране и подкрепа…

Овен, Стрелец, Лъв- до обяд денят на повечето от вас  преминава спокойно, а след това нараства необходимостта да се занимавате с онова, което трябва и не толкова, което искате. Могат да ви застигнат отлагани или натрупани ангажименти, разяснителни разговори- са доста вероятни късно вечерта, а това може да са собствените ви оценки, които охлаждат страстите, правят ви по-практични…и нека това не повлияе на иначе доброто ви настроение.

Телец, Дева, Козирог- вашата самоувереност нараства с деня, а едновременно с нея и критичните ви оценки, борбеност, които могат да предизвикат малки или по-големи бури в душата ви и/или в близкото ви обкръжение. Притежавате голяма сила, внимавайте на къде я насочвате, последната чума и в повечето случаи е ваша.

Близнаци, Везни, Водолей- до обяд можете да проведете интересни, полезни разговори, да чуете подобни новини. Следобед възникват допълнителни или непредвидени ангажименти, които ви озадачават или влияят на предварителните ви планове, настроение и т.н. Склонни сте да анализирате миналото, а може и да узнаете някаква тайна, но и да откриете обходни пътища, за да се справите с всичко това..

Риби, Рак, Скорпион- до обяд сте в отличен период да подействате положително на доходите си, на чисто материални приоритети. Социалната ви активност расте, следобед получавате интересни известия, можете да проведете важни, полезни преговори и т.н. Бъдете диалогични и може да завоювате по-престижни позиции, да извлечете някакви облаги и т.н.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>