Близнаци

седмичен хороскоп 02.12-08.12

Близнаци
Новолунието във вторник при вас ще засегне партньорските отношения, като внесе някаква промяна. Тя може да е продиктувана от реални събития, но е възможно да се сформира на ниво – нагласи и „рестарт“ в общуването.
Тенденцията ще се подкрепи и от Меркурий, управител на Близнаци, който от 04 до 28 декември ще ви принуди да обръщате повече внимание на важни за вас връзки, да водите интензивни и разговори.
Социалният статус на родените през първата декада силно зависи от „добрият тон“ и правилно подбрани хора в близкото обкръжение.
Те са способни да ви издигнат чрез творчески идеи и вид стимули, но също така да изчерпат голяма част от психическия и физическия ви ресурс.
От вторник до края на периода е подходящо да анализирате, съответно-елиминирате не конструктивни взаимоотношения. Ако това е невъзможно /по ред причини/, то поне потърсете изход, така че да не се задълбочи тенденцията.
Все пак „нотките “ на позитивизъм ще се увеличават постепеннно, ще ви помагат и крепят в съжденията почти до края на месеца.
Материалното ви положение е сложно и през тази седмица разходите ще надхвърлят приходите, ако не действате целесъобразно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>