Стрелец

седмичен хороскоп 04.11-10.11

Стрелец
За дълго време сърдечните дела ще останат на заден план за сметка на чисто материални въпроси, които ще обсебят вниманието ви.
Обективно сега имате шанс да печелите чрез скрити или нерегламентирани източници, или като разчитате на тайна протекция. Агресията в поведението и амбициите ви, реално могат да доведат до финансови придобивки, но само при условие, че сте доказан специалист, вървите по „отъпкани пътища“.
Така или иначе социалният ви статус до март ще се трансформира и е по-добре активно да се включите, отколкото да сте странични наблюдатели.
Съобразявайте с нововъзникналите претенции, реагирайте според обстоятелствата, бъдете гъвкави и ще обърнете негативите в позитиви.
Някой Стрелци дори ще преуспеят, ще се изкачат по йерархичната стълбичка.
Но всичко зависи от личното ниво, стремежи, натрупан опит…
В понеделник няма да ви е лесно да се настроите на вълна „работа“.
Дори във вторник и сряда ентусиазмът и положителното настроение ще бъдат приглушени от прозаични задачи за разрешаване, необходимост от по-голяма концентрация и усилия, така че да отговорите на изискванията, да не пострада имиджа ви в един по-общ смисъл.
В четвъртък и петък нарастват разходите.
В събота и неделя едва ли ще останете сами- търсена и предпочитана компания сте.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>