Близнаци

Седмичен хороскоп зодия Близнаци 06.01-12.01.2014г.

Близнаци
При условие, че сте се утвърдили на работното си място през втората част на 2013г. , можете да разчитате на известно спокойствие в това отношение почти до края на февруари. След това, ако желаете или се налага ще започнете нова програма на социално развитие и растеж.
За сега е важно да знаете, че натрупания опит и авторитет са тези, които ви подкрепят. Всякакви рискове, излизане извън „рамките“ на обичайното ви съществуване са опасни, предимно за финансовото ви състояние, което и без това е дестабилизирано по различни поводи.
Все пак през тази седмица се актуализират стари дългове в различни варианти от задължения към банки до чужди пари на партньори и т.н.
В друг вариант решавате да теглите кредит, да давате пари на заем, което крайно нежелателно, особено от вторник до петък, защото вероятността от усложнения след това не е за пренебрегване.
Понеделник е важен за кариерното ви развитие и обществено положение. Представете се в най-добрата си светлина и ще зададете положителни тенденции.
От вторник до четвъртък разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не. Това са дни на своеобразен тест за вашите чувства, а и на партньора ви. Ако всичко е наред, можете да се надявате да остане такова още дълго време. При условие, че възникнат „внезапни“ усложнения, направете си анализ как да „наклоните везните“ във ваша полза, за да избегнете ескалация и усложнения в бъдеще.
Ако имате пораснали деца, те ще ви изненадват и „трансформират“ ежедневието ви в голяма степен, ще ви принуждават да отделяте по-голям ресурс- морален и материален.
В края на периода имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на ваши близки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>