Близнаци

седмичен хороскоп зодия Близнаци 09.12-15.12

Нараства творческия ви потенциал със съответните ползи от това. Вие сте много находчиви, отлични събеседници и от вторник до петък ще имате шанс да увлечете след себе си доста „почитатели“. В друг вариант -социалната ви активност е повод за успехи и осъществяване на личните ви планове.

Усилва и авантюристичния ви дух, желание да се излезе извън общоприетите рамки. Това ще се изживее или като нервност, или пък ще въвлече представителите на този зодиакален знак в авантюри с „неочакван край“, в този смисъл бързи връзки, внезапно започнали и приключили флиртове са повече от вероятни.

Разбира се, всичко зависи от личното ниво, възрастова граница и т.н. Склонни сте да харчите за удоволствия или удовлетворяване на някакви прищевки, така че през последните дни на периода може и да останете на „червено“. Имайте го предвид и внимавайте!

Обвързаните близнаци, които имат деца, ще им обръщат повишено внимание по различни поводи. В края на седмицата предпочитате да си почивате, но възникват ангажименти, които не можете да „заобиколите“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>