Близнаци

Седмичен хороско зодия Близнаци 13.01-19.01.2014г.

Близнаци
Ескалират чисто финансови въпроси за разрешаване. Не е подходящо сега да теглите заеми и да поемате рискове в това направление, а е желателно да се придържате, при условие, че това е възможно, към вече установени източници на доходи.
В най-благоприятна позиция са служители във фирма или държавно предприятие, които почти са „циментирали“ позициите си. В най-сложно положение са онези, които са на „свободна практика“, зависят от вид творческа реализация или пък имат собствен бизнес.
Въпреки всичко повишени разходи се провокират по различни поводи и рефлектират върху емоционалното ви състояние, дори връзки с близки и важни за вас хора.
На какво можете да разчитате и на къде да се насочите ви подсказват събитията от вторник до петък.
Управителят на вашия зодиакален знак – Меркурий премина във Водолей и постепенно ще повиши само-оценката ви, по-положителните нагласи, креативността и резултатността в решенията. Тенденцията ще се засили в края на януари и през февруари, така че мнозина по различни поводи ще разширят възможностите си, а някой ще прекроят в значима степен бъдещите си планове, като оставят след себе си, всичко, което ги е ограничавало.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>