Близнаци

Седмичен хороскоп зодия близнаци 16.12-22.12

Близнаци
До 25 декември вашият управител- Меркурий ви прави по-общителни, позитивни, а и атрактивни за околните. Възползвайте се, за да извлечете максимални ползи от това положение.
До сряда привличате внимание, притегателна точка се за хора и събития.
Поговорката: „Каквото сам си сътворя, никой друг не може“, е в пълна степен валидна за вас през тези дни. От една страна ще имате шанс да придобивате ползи чрез обмен на информация и комуникиране, но от друга, трябва да внимавате да не изкажете неща, за които после да съжалявате. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и безсмислени спорове!
В сряда и четвъртък се пазете от необмислени харчове. В оптимален вариант- разплащате минали задължения и текущи разходи. Това са дни през които е подходящо да направите нужното, за да защитите позициите си на работното място, съответно- завоювате по-добри и се докажете като професионалист. В този смисъл – не пестете усилия, задължително ще бъдат забелязани и оценени.
При условие, че имате частен бизнес обаче, целесъобразно е да избягвате всякакви рискове, те така или иначе съществуват, не ги задълбочавайте с „нововъведения“!
Обвързаните близнаци да са по-толерантни със своите половинки!
Необвързаните едва ли ще започнат дълготрайна връзка, а ако се привлекат от друга личност тя ще бъде доста ексцентрична и предизвикателна!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>