Стрелец

Седмичен хороскоп зодия Стрелец 16.12-22.12

Стрелец
До края на тази седмица, Слънцето ще създава благоприятни условия да утвърдите позициите си, да наложите волята си, да повлияете позитивно на бъдещи тенденции, благодарение на собствените ви качества.
До сряда сте фактор, който се забелязва и/или се обсъжда по различни поводи. Тъй като това са дните на Пълнолунието, можем да тълкуваме събитията, като своеобразна оценка на околните за вашите минали действия.
Повечето от обвързаните Стрелци обаче, се чувстват ограничени, неразбрани и мечтаят за някакво „обновление“ и сами накланят везните в тази посока .
Необвързаните се въвличат в сложни, наситени с емоции и предизвикателства връзки. Трудно е да разчитат на задълбоченост или трайност в така създадените взаимоотношения, но пък могат да си създадат цветни и запомнящи се преживявания.
В четвъртък и петък чисто материални проблеми обсебват съзнанието ви и са в основата на известна критичност, дори спорове с близки.
През последните дни ще намерите начин да си доставите някакво удоволствие или да „погалите“ Егото си!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>