Стрелец

седмичен хороскоп 18.11- 24.11

Стрелец
Ако сте имали тайни планове и намерения, разчитали сте на скрита протекция, то през тази и следващата седмица ще стане ясно дали очакванията ви могат да бъдат увенчани с успех.
Всъщност ще се вдигне завесата на някаква прикривана истина. За някой това може да е полезно, а за други- болезнен процес на осъзнаване.
В понеделник и вторник партньорските взаимоотношения определят хода на събитията, влияят на цялостния ви статус. През тези дни може да се промени начина по който ви възприемат околните. В каква посока – ще зависи от вече създадени перспективи, а и способността ви да реагирате бързо и адекватно на предизвикателствата.
В сряда и четвъртък е хубаво да се пазите от нецелесъобразни разходи. Не е подходящо да извършвате важни финансови манипулации, да теглите кредити, да давате пари на заем- после трудно ще си ги върнете.
В края на периода сте по –позитивно настроени.
От 22 ноември Слънцето ще навлезе във вашия знак и постепенно ще повиши тонуса, а и само-оценката ви, вярата в собствените сили.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>