Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 19 април

Родените на 19 април са като „Слънца" , които огряват с присъствието си, високия си дух и огнена енергия. Силно Его, което знае за своята мощ и е склонно към „нарцистични" прояви. Характер на лидер, който принуждава околните да се съобразяват с него, да го следват или дори да му служат.
„Второто място" не ги удовлетворява, така че дават всичко от себе си, за да са първи...Обикновено учат, пътуват, придобиват отлична професионална квалификация, благодарение на високите си амбиции.
Известни личности родени на тази дата са: Волен Сидеров- български политик, Ривалдо- бразилски футболист, Кейт Хъдсън- американска актриса, Мария Шарапова- руска тенисистка.
160px-Volen Siderov ATAKA

Родените на 19 април са като „Слънца“ , които огряват с присъствието си, високия си дух и огнена енергия. Силно Его, което знае за своята мощ и е склонно към „нарцистични“ прояви. Характер на лидер, който принуждава околните да се съобразяват с него, да го следват или дори да му служат.
„Второто място“ не ги удовлетворява, така че дават всичко от себе си, за да са първи…Обикновено учат, пътуват, придобиват отлична професионална квалификация, благодарение на високите си амбиции.
Известни личности родени на тази дата са: Волен Сидеров- български политик, Ривалдо- бразилски футболист, Кейт Хъдсън- американска актриса, Мария Шарапова- руска тенисистка.
160px-Volen Siderov ATAKA
През новата им лична година ще бъдат подкрепяни от Луната в Стрелец, така че могат да разчитат на натрупания си опит и авторитет, а и на късмет, нови възможности.
Не всичко ще върви гладко, често ще имат усещането, че са в „бурно море“, ще изпитат силни, понякога непознати емоции, но важен е положителния изход, а и , че всичко е за добро.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>