Близнаци

Седмичен хороскоп зодия Близнаци 20.01-26.01.2014г.

Близнаци
От понеделник Слънцето вече ще транзитира в зодиакалния знак Водолей и ще подкрепи творческата ви енергия, ще повиши позитивните ви нагласи, а и креативност, като резултатността и постигането на целите ви ще са адекватни на положените от вас усилия.
Ако сте служител във фирма обаче, в значима степен ще нараснат професионалните ви ангажименти или поради други причини ще ви е по-трудно да се справяте с тях. Пазете се от конфликти с по-възрастни или авторитетни лица на работното ви място!
Материалното ви положение се променя, вид неудовлетворение или дори загуби могат да рефлектират върху сърдечните ви връзки и добри отношения с най-близките ви хора.
До средата на февруари направете всичко възможно да не задлъжнявате, да не изпадате във финансови зависимости. Иначе за дълго може да дестабилизирате положението си…
В понеделник и вторник тонусът ви не е висок.
От сряда до петък инициативността ви ще бъде забелязана със съответните ползи. Същевременно това са най-рискови дни, през които „изтичат“ най-много ресурси, внимавайте, бъдете умерени в харчове и претенции едновременно.
В края на седмицата сте по-ангажирани отколкото ви се иска може би…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>