Близнаци

седмичен хороскопза 25.11-01.12

Близнаци
С навлизането на Слънцето в Стрелец, традиционно и императивно пред вас се актуализират въпроси свързани с партньорските взаимоотношения. В продължение на около месец близките ви хора ще са стимул, източник на енергия, но и условности, в известен смисъл „дразнител“, който да ви амбицира.
Постарайте се да коригирате през това време негативни тенденции и недоразумения, да оформите по-позитивни и перспективи настроения за следващото полугодие.
През цялото време сте притиснати от задължения, а ежедневието ви е изпълнено с ангажименти. Все пак усилията ви се ценят високо или заздравяват авторитета ви, или пряко повишават дохода.
До сряда /особено родените в първа декада/, трябва да се пазят от преувеличения, свързани с важни за тях личности. Периодът е подчертано рисков за хармоничното общуване, а то пък може пряко да рефлектира върху цялостния имидж, статус /брак, кариера и др/.
Четвъртък и петък ви носят изненади. Възможно е да „последвате сърцето си“, а поводи за това ще има.
В края на седмицата едва ли ще почивате. Последните дни са цветни и наситени със събития. Любим човек се държи „нетрадиционно“, внася елемент на предизвикателство, който променя плановете, освежава връзката.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>