Близнаци

Седмичен хороскоп зодия Близнаци 27.01-02.02. 2014г.

Близнаци
През тази седмица се изясняват важни въпроси свързани с материалното ви положение. Тенденцията може да се изрази като промяна на заплащане, необходимост от връщане на дългове, нови договорени отношения с банки и други институции, явяващи се като източник на доходи.
Положението се „затяга“ от вторник до четвъртък и ще изисква от вас повече целесъобразност и гъвкавост в действията, така че да се предпазите от загуби и бъдеща по-сериозна дестабилизация.
В друг вариант чисто финансови проблеми усложняват връзките ви с важни за вас хора, карат ви да вземате решения, да прекроявате бъдещите си планове. Мнозина ще прекратят отношения, които им носят повече загуби, отколкото ползи.
Все пак е добре да напомня, че до края на периода не е целесъобразно да давате пари на заем или да теглите кредити- трудно ще си ги върнете след това или ще възникнат някакви усложнения.
До петък ще сте склонни да проявявате голяма креативност, ще сте доста находчиви със съответните ползи. Обективно можете да разчитате на висока оценка или подкрепа от влиятелни лица, които по някакъв начин ще подпомогнат намеренията ви. Привличате внимание и с лекота печелите симпатии- възползвайте се!
В края на седмицата Меркурий- вашият покровител ще премине в Риби и ще ви направи по-разсеяни от обикновено. Не е изключено да изпитате психическа умора или друг вид неразположение. Пазете се от непродуктивни спорове и въвличане в интриги през това време. Ако е възможно останете в компанията само на близки хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>