Стрелец

Седмичен хороскоп за 28.10-03.11

Стрелец
За сега при вас всичко е свързано с преживявания, подсъзнателни мотиви, чувство, че трябва да приключите важен етап от живота ви.
Мнозина не се чувстват в свои води и „бягат“ от заобикалящата ги действителност по различни начини- паралелни връзки, нови хобита, тайни планове, пътувания…
През тази седмица някой от прикриваните истини или поне това ,което ви дразни, а не е афиширано ще изкристализира и ще бъде разкрито.
Ще възникнат и сериозни провокации, които да променят социалния ви статус. За някой това може да бъде професионалната реализация, а за други – семейното положение.
Тенденциите вече до голяма степен са оформени, така че само ще се съобразите с тях.
В службата е целесъобразно да сте по-отстъпчиви, защото високите ви амбиции ще увеличат пропорционално и съпротивата от конкуренти, недоброжелатели. Колкото сте по-гъвкави и проницателни, а не твърди и праволинейни, толкова ще нараснат и шансовете ви да се сдобиете с покровители, съмишленици, които ще ви помогнат да постигнете целите си.
Слънчевото затъмнение в неделя при вас ще сложи акцент и „разплата“ за онова, което е било прикривано. Дори и да не го усетите веднага, то през следващото полугодие задължително ще ви преследва, като нужна „развръзка“.
Пазете психиката и здравето си. В последно време сте по-заети с другите, а не със себе си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>