Близнаци

Седмичен хороскоп зодия Близнаци30.12-05.01

Близнаци
През последните дни на отиващата си година сте „популярни“, привличате околните и едва ли ще ви липсва компания.
Новата година започва с Новолуние, а за вас то означава повече внимание към чужди финансови ресурси- това може да са банки, парите на ваш партньор и т.н., които се променят и ви поставят в условия на вид „принуда“. Най-внимателни трябва да са онези от вас, които имат собствен бизнес. По-леко ще преминат всички, които са част от колектив и на служба в предприятие.
Но така или иначе до края на януари материалното ви състояние е променливо, дори рисково. Възникват допълнителни харчове, които ви влияят. Внимавайте, следете за тенденциите с поне един ход напред, за да се предпазите от загуби.
Меркурий- управителя на вашата зодия, се намира в дома на трансформациите и ви принуждава по различни начини, кардинално да преосмислите приоритетите си , а и отношението си към важни за вас хора.
За някой това означава отпадане на „изчерпани“ приятелства, а за други- рязка смяна на социалната сред, необходимост от адаптиране към нов колектив.
Много находчиви и прозорливи сте. Мнозина имат силни предчувствия или ясновидски сънища.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>