Дневен хороскоп

Хороскоп за 10 октомври 2018г.

Меркурий днес мени своя знак и преминава в Скорпион, а по-късно към него се присъединява и Луната. На практика това ще повлияе силно на настроението, на физическото ни състояние-също. Както повечето от вас знаят Меркурий отговаря за начина, по който обработваме информацията, възприемаме външния свят и съответно изразяваме себе си. От днес и през идните няколко седмици нашият начин на мислене ще стане по-емоционален, задълбочен, стратегически. Възможно е съзнанието ни да бъде обсебено от важни приоритети, които изискват да се адаптираме, да трансформираме нещо в линията си на поведение, изказ и т.н. Понякога това ще е вътрешна необходимост, понеже ще сме склонни да анализираме случващото се около нас в дълбочина, интуитивно да предусещаме предстоящи опасности или пък възможности, понякога и скрити, от които ще искаме да се възползваме или превъртаме в наша пола. В други случаи това ще бъдат реални събития, променена обстановка, която ще ни принуди да реагираме по-горе описания начин.

448822През идните няколко седмици можем да узнаваме тайни, въпреки че повечето от нас ще са склонни по-скоро да не афишират истинските си намерения, те ще бъдат разгадавани, защото ще се усили интуицията, недоверчивостта, усетът към задкулисното…

Изненади, попадане в неочаквана ситуация е доста вероятно…

Желанието да разрушим нещо, за да го построим наново- също ще ескалира на различни нива…

Както казах вече, Луната също преминава днес в Скорпион, може да провокира изненади, внезапно попадане в различна ситуация от изисквания, новини, провокации и т.н.

Онова, което обсеби вниманието ви днес- може да се превърне в лайтмотив за идния близо месец или повече, обърнете внимание и на дребни сигнали, имате възможност да влияете и насочвате поне през идните две седмици.

Денят трудно протича по предварителен график, перманентно може да възникват провокации, които да ни разминават с предварителни планове.

Възможно е мнозина да са под влияние на нервно напрежение, от подсъзнанието изплуват натрупани страхове, страсти, желания и в оптимален вариант ще са като пусков механизъм, стимул да се постигат набелязаните цели. В не толкова подкрепящ случай- това може да се превърне в повод на проекции и недоволство спрямо околните, съответно-обтягане на отношения, особено с власт имащи или такива, които се опитват да ограничават свободата и правата в един по-широк смисъл.

Препоръчително е да сме по-внимателни на пътя, за да се предпазим от инциденти.

Не са изключени показателни или ярки сънища…

Овен, Лъв, Стрелец– днес ви владеят силни страсти, настроението ви може да е по-неустойчиво от обикновено, занимават ви въпроси, които са свързани с вашата сигурност-общо, в частност-материално благополучие. Възможно е да ескалират новини и събития, които да ви принудят да смените тактиката, линия на поведение, поставени цели и т.н., за да защитите интересите си, за да превъртите евентуални предизвикателства във ваша полза. Ако директният път е затворен към вашите цели, потърсете обходни, може да узнаете тайни, да получите друга полезна информация, която действително да ви помогне да откриете „алтернативен“ или „авариен“ изход, ако това се налага. Ако има някакви ерозивни и задкулисни машинации, то те ще бъдат по-видни днес, така че да вземете мерки. денят трудно протича по предварителен график, планувайте на момента, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от предизвикателства.

Телец, Дева, Козирог– днес може да имате усещането, че околните ви предизвикват, изненадват, принуждават ви вие самите да обновите своите нагласи спрямо тях, линия на поведение и т.н. Социалната ви активност започва да расте, вероятно не без причина, а защото се налага да преговаряте за интересите си, да скрепвате отношения-лични или делови, понеже нещо в тях се трансформира, а вие трябва да реагирате. Всички по-силни или слаби звена във отношенията ви днес и утре ще бъдат по-видни, усилете позитивите и се опитайте да отстраните негативите, евентуална ескалация на напрежение днес и утре може да се проточи и през идния месец или повече, имайте го предвид и избягвайте конфликти. Изненади на работното място или като изисквания към вас, разбирате в по-ярки краски какво очакват, искат от вас, въпрос на избор е дали ще приемете това или пък-не. Все пак, припомням, че за вас сътрудничеството е ключът към успеха, стабилността, сега и през идните няколко седмици..

Близнаци, Водолей, Везни– денят може да е напрегнат, дребни действия да имат широко отражение върху общественото ви положение, кариерно развитие, фон на съществуване или имидж като минимум. От вас се изисква голяма адаптивност, за да се справите с предизвикателствата, вероятно е добре да използвате стратегия, препоръчително е да не се оставяте на силни чувства и страсти, подобни реакции, които ще предизвикат обратен резултат от желания. Ако се справите- ще си гарантирате относително спокойствие през идния близо месец. Днес и утре- може да получите подсказки за водещи теми, които ще ви занимават през идните няколко седмици. Наблюдавайте, анализирайте, насочвайте, както знаете-в началото винаги по-лесно се влияе!

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, не са изключени изненади, може да получите знакови новини, да проведете подобни разговори, някой, от които и ще ви изненадат, но ще осветят по-далечни перспективи на развитие. Ако ви занимават въпроси с уреждане на документи, предоговоряне на контракти, днес и утре- може да получите значима яснота, на горе-изброеното можете да влияете най-силно, но е полезно да се пазите от спонтанни и необмислени реакции. Хора близки до сърцето ви, но и от далечното ви обкръжение- обсебват вниманието ви, вероятно и не без причина, а защото нещо около тях се променя, а вие трябва да реагирате. Изградетеси стратегия, която ще ви е полезна и ще ви носи успехи не само сега, а и през идните дни.

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>