Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Близнаци в натал или релокация

Този Асцендент ще ви помогне да се издигнете над нещата, да не приемате нищо чак толкова сериозно или поне- винаги да възникват интересни идеи, които ще ви действат позитивно, ще ви показват, че има начин и ако  една врата е затворена, то друга ще се отвори. Този Асцендент ще усили хладните, безпристрастни и логични съждения. Понеже Близнаци е двойнствен знак- вие ще се научите да виждате една и съща истина по различен начин или различни истини ще са все така приемливи.

Асцендентът Близнаци ще усили вашето любопитство, жажда за знания, но само към онези, които действително са ви интересни. Всъщност- вие ще развиете разностранни интереси ще имате шанс да разгърнете потенциала си поне по два начина, а може и повече. Винаги ще се намират варианти пред вас, а ключът към реализацията на вашите желания ще бъде повишената ви социална активност, общуване с много хора, обмен на идеи- вие ще давате такива и ще срещате подкрепа, ако не от един, то от друг, също- ще се възползвате от предложения, които постоянно ще възникват.

Това е много „лек“ Асцендент, който благодарение на бързината на реакциите, съобразителността във всеки един момент- успява да превърта предизвикателствата в пола и то почти като на шега, бих казала- на игра. Все пак зодиакалния знак Близнаци се свързва с „младежта“, така че няма да е чудно, ако се ориентирате към по-младежки начин на мислене, възползвате се от подкрепата на по-млади и интелигентни, комуникативни хора, също- самите вие започнете да младеете поради променения ви начин на мислене.

Вие можете да изберете този Асцендент, ако искате да усвоите таланта при общуването, също- създаване и укрепване на връзки, да усилите вашия интелект, да промените вашия начин на мислене, обогатите го и т.н.

Този Асцендент ще ви даде възможност да реализирате себе си чрез натрупани знания, комуникативни умения, а в каква сфера ще се развивате зависи в кой дом ще се намира управителят на Близнаци- Меркурий.

Меркурий в 1 дом– определено ще развиете интелекта си, ще наблегнете на повишаването на вашите знания и ораторски умения, ке усъвършенствате начина си на мислене. Чрез вашата повишаваща се бъбривост, восика социална активност, изказване на идие- вие често ще се превръщате в център от внимание или дебати. Тук опасност се крие във вероятността- трудно да приемате мнение различно от вашето, може да се окаже, че водите по-скоро монолози, отколкото диалози. Все пак е от значение и как е аспектиран Меркурий, ако той е добре аспектиран, тогава вие ще се превръщате в оратор, който е харесван, уважаван от околните, вашите мисли, идеи- ще се възприемат с лекота от околните и със съответните ползи. Ако Меркурий е в напрегната аспектация, тогава може да говорите много, но никой да не ви чува, може да превъзнасяте собствения си интелект, но да правите различно от очакваното впечатление.

Меркурий във 2 дом–  възникват доста добри идеи за печалба, които можете да реализирате. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава може да бъдете почти гениални и да правите от „нищо-нещо“ , да имате отличен спекулативен усет за облагодетелстване. Мисълта ви е точна, практична и критична, вечно насочена към възможността за вид изгода и как от „едно“ да направите  поне  „две“, а добрата новина е, че може да ви се получи. Вие може да използвате вашия интелект, връзки, комуникативни способности, за да печелите. Това е добро положение за печалба чрез търговия, посредническа дейност, навсякъде, където можете да използвате връзки, съответно- убедителност, ораторски умения.  Ако Меркурий е в напрегната аспектация- идеите ви по-скоро ще са повод за загуби, също- трябва да се научите да страните от връзки, които ви носят щети, това не е добра позиция за работа с финансови документи.

Меркурий в 3 дом– вие може да се превърнете в център от внимание, животът ви да бъде динамичен, интересен, цветен, изпълнен с множество възможности, промени, предизвикателства, пътувания, смяна на средата и „декорите на живота“. Няма да ви липсват възможности за създаване и укрепване на връзки, а ако Меркурий е добре аспектиран, вие може да се реализирате вашия интелект и натрупани знания по оптимално добър начин, ще можете да се сдобиете с популярност, да имате значими успехи при занимания, където се използват ораторски способности, например- говорители, посредници, журналисти, писатели и навсякъде другаде, където имате нужните знания. Постоянно ще създавате нови връзки, обменът на информация ще е много висок и със съответните ползи. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти- тогава вашите логични съждения могат да ви отведат някъде другаде, а не там, където искате. Трябва внимателно да избирате на кого се доверявате, за да не се разочаровате.

Меркурий в 4 дом– всички понятия, идеи, разбирания- ще са тясно свързани с вашия дом и семейство. Например, преди да вземете каквото и да било решение- вие ще го обсъждате във вашия дом и семейство, ще се допитвате до мнението на близките ви хора. Може да имате интересни идеи, които да споделяте у дома и те после да могат да се реализират на практика и да допринесат за благоденствието на вашия дом и семейство. В дома ви може да е доста шумно, да каните приятели, роднини, да развивате активна социална дейност от дома си, дори да работите от дома си. Това е добра позиция за семеен бизнес, за занимания с недвижимо имущество, земеделие, геология, археология и др. Не е изключено да ви се налага много да пътувате по работа или друго. Ако Меркурий не е добре аспектиран, тогава ще има спорове и недоразумения в дома и семейството ви, не е изключено да ескалират нежелани премествания.

Меркурий в 5 дом–  ще водите висока социална активност, ще споделяте творчески идеи, може да разгърнете талант, който притежавате чрез ораторските си умения, начин на изразяване и мислене, натрупани знания, като получавате подкрепа от околните. Вие може да развиете качества на педагог или общуването с младежта, децата да се превърне в приоритет, полза, удоволствие. Вероятно винаги ще намирате и време за развлечения, удоволствия, ще успявате да печелите сърцето на любим човек чрез дар словото си. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава вие ще имате много успехи навсякъде, където можете да разгърнете вашия потенциал чрез интелект, начин на мислене, като превърнете ваше хоби в работа. Ще се радвате на много приятни романтични срещи, разговори, създаване на връзки, които ще ви носят полза или удоволствие. Ако Меркурий е в напрегната конфигурация, тогава вашата бъбривост, желание да изпъквате като всезнайко ще отключва точно обратен от очаквания резултат.

Меркурий в 6 дом– това положение ще ви фокусира върху професионалната ви реализация, най-много шансове ще получавате, ако работата ви е свързана с висока социална активност, общуване с много хора, ако работата ви е интелектуална, включва натрупани знания и комуникативни умения, а може би и движение, тоест- заниманията ви не са рутинни. Под това влияние вие може да проявите интерес към здравословен начин на живот, ще се усили любопитството ви за режим на хранене, съвсем рационално може да премахвате от ежедневието си всичко, което е излишно, препятства добрия ви тонус. Ако Меркурий е добре аспектиран- вие ще можете да направите много за здравето си чрез разходки на чист въздух, повече движение и позитивен начин на мислене, които ще ескалират. Ще имате и добра професионална реализация. Ако Меркурий е в напрегната аспектация, тогава напрегнатата ви нервна система може да има негативен ефект върху здравето и текущи задачи за изпълнение- буквално в ежедневието, като минимум- перманентно напрежение ще съществува.

Меркурий в 7 дом– това положение ще ви фокусира върху възможността да се сдобиете с популярност следствие на ораторските ви способности ,натрупани знания, способност да привличате внимание и печелите внимание, одобрение. От друга страна- вашата реализация на различни нива от живота перманентно и подчертано ще зависи, ще се определя от мнението на околните, от тяхната подкрепа. Това положение е добро за популярни хора като артисти, обществено-значими личности, говорители. Ако Меркурий е добре аспектиран- вие ще си намерите сътрудник, който ще се превръща в мост към успехите ви. Може да си намерите партньор, който също да ви помага, да играя ролята на вид опора. Добра позиция за брачни отношения, които се градят на взаимно уважение. Ако Меркурий е в напрегната аспектация- нарушена комуникация с околните-общо.

Меркурий в 8 дом– вашите интелектуални способности могат да се имплантират върху възможността да печелите крупни суми и следствие на подкрепа-финансова, морална, от страна на хора, които могат да повлияят на благосъстоянието ви. Това е добра позиция, ако желанието ви да използвате умствения си капацитет в силови структури, например- полиция, прокуратура, други държавни учреждения, също- финансови институции. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава печалбите могат да бъдат над средното ниво, вие ще умеете да се възползвате от скрити, невидими за околните възможности, ще развиете талант да извличате полза от почти всяка ситуация. Ако Меркурий е в напрегната конфигурация, тогава нарушения в общуването ще води до загуби- морални или материални, могат да се развият фобии, депресивни състояния.

Меркурий в 9 дом–  ще се наблюдават шансове за повишение на квалификацията, признание и уважение към вече придобити знания, а това по един естествен начин ще доведе и до израстване в кариерата. Ще може да привличате на ваша страна високо-поставени или интелигентни хора, включително извън близкото ви обкръжение, чужденци, които ще ви помагат да реализирате собствените си честолюбиви планове. Постепенно ще се разшири жаждата за повече знания, интерес към философия, религия, духовно израстване. Това е отлично положение за развитие в академични среди, също, за пътувания, при реализации, които са зад граница. Ще отключите оптимистични нагласи и винаги ще знаете, помните, че светът не свършва пред носа и погледа ви, а има много още богатства и отвъд хоризонтите. Ще развиете авантюристичен дух, мисленето е по-смело. Ако Меркурий е добре аспектиран- перманентното израстване напред и нагоре е почти гарантирано. С напрегнати аспекти- ще трябва да се анализират слабости, които могат да препятстват развитието.

Меркурий в 10 дом– вашата амбиция и фокус върху по-добър социален статус, кариерно израстване- ще ви дърпат напред и нагоре. Вие ще сте силно фокусирани върху идеята да утвърдите авторитета си, да заемете по-престижни обществени позиции и за целта ще използвате връзки, ораторските си способности, интелект, убедителност, находчивост, богатство от идеи, които ще възникват следствие на този устрем. Ако Меркурий е добре аспектиран- успехите са почти гарантирани. При напрегната аспектация- не е изключено съжденията да са нереалистични или липса на комуникативни умения да се превръщат в препъни-камък. Изкачването към върха ще се крепи на проба-грешка, ще е съпътствано от разочарования, вероятно и липса на достатъчно подкрепа от околните.

Меркурий в 11 дом–  ще сте силно фокусирани върху необходимостта да създавате и укрепвате връзки, да сте с обществено-значими позиции, да получавате повече подкрепа от страна на колектива, в който съществувате. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава ще се радвате на много приятели, вашето мнение ще се цени високо и действително ще влияе на другите. Това ще е отлична позиция при социално-значими позиции, при собствен бизнес, ако се работи с клиенти, при популярни хора или такива, които заемат управленски постове. Ако Меркурий е в напрегната аспектация, тогава вашето мнение за близкото ви обкръжение постоянно ще се мени и според разочарования, разминаване с очакванията ви, съответно- вашите бъдещи перспективи на развитие ще изглеждат някак несигурни, може да се налага постоянно да променяте средата си.

Меркурий в 12 дом– тази позиция ще усили вашия талант, особено в писане, интелектуална дейност, която изисква задълбочено проучване. Ако желаете да разгърнете таланта си, особено зад граница- това е един отличен вариант. Вие ще развиете усет за задкулисното, невидимото, вашият интерес в тази посока може да се увеличи и да прерасне в желание да научите повече за религия, езотерични науки, духовното и т.н. Интуицията ви също ще расте. Можете да си сътрудничите със социално-значими организации, фондации. Ако Меркурий е добре аспектиран- вие ще имате шанс да осъществите тайна идея, съкровена мечта. При напрегнати аспекти- може да изпитате самота, да ви обземат съмнения, да изпаднете в депресивни състояния, да се почувствате изолирани, неразбрани.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *