Съновник

Буква Т

ТАБАКЕРА

ТАБАКЕРА

– в съня означава, че ще те уважават, ще ценят мнението ти и ще те търсят за съвет и помощ.

ТАБЕЛА – че поставяш на вратата на дома или на офиса си, сънуваш ли, ще изпаднеш в затруднено положение и ще имаш нужда от съвет и помощ.

ТАБЛА – ако играеш насън, предстои ти конфликт. Ако други играят табла, ще срещнеш отпор на желанията и плановете си. Табла за сервиране е знак за примирение и готовност за подчинение.

ТАБЛАНЕТ – в съня предсказва, че ти предстои да се пазариш или да се надлъгваш с някого.

ТАБЛЕТКА – насън купуваш ли си таблетки, очаквай някаква рязка промяна в живота си. Ако ги гълташ, ще ти възложат отговорна работа, която обаче не си струва усилията и нервите въпреки обещаваното възнаграждение.

ТАБЛИЦА – в съня показва, че лесно ще усвоиш работата си, ще напреднеш в нея, ще се усъвършенстваш и ще постигнеш забележителни успехи.

ТАБЛО – за обяви видиш ли в съня си, ще имаш шанс да промениш живота си към по-добро, а табло за разписание предрича, че имаш неизплатени дългове или недовършени ангажименти, които може да ти създадат главоболия в неподходящ момент.

ТАБОР (виж ЦИГАНИН) – в съня предупреждава да не се привързваш твърде силно към определени вещи, личности или места, защото загубата им ще ти коства много страдание.

ТАБУ (виж ЗАБРАНА). –

ТАБУРЕТКА – насън ако видиш или седиш на нея, ще таиш някаква скръб и мъка в сърцето си.

ТАВА – в съня означава непредвидени домакински разходи. Ако е пълна, похарченото ще ти се върне многократно, а ако е празна – очаквай семейни скандали.

ТАВАН – ако видиш, правиш, измазваш или боядисваш насън, ще имаш прекалено смели мечти или амбиции. Ако ходиш по него, чакат те мъки. Стая без таван е знак, че ще ти предоставят неограничени възможности.

ТАЗ – тазови кости видиш ли в съня си, безвъзвратно ще изгубиш спокойствието и увереността си. Болки в таза показват, че скоро ще бъдеш пренебрегнат, заместен или изоставен.

ТАЙГА – в съня предсказва трудности и пречки. Няма да срещнеш очакваното сътрудничество и подкрепа.

ТАЙНА – ако ти поверят насън, наяве ще трябва да се защитаваш от злобни клевети и да опровергаваш неверни слухове. Ако ти поверяваш някому тайна, ще имаш добър приятел. Ако си научил тайна, ще се разочароваш от близък приятел.

ТАЙФА (виж БАНДА, ГРУПА, ПРИЯТЕЛ) – в съня обещава веселие и мигове на почивка и безгрижие.

ТАЙФУН – в съня предсказва служебни промени или динамичен развой на отношенията в семейството.

ТАКЕ – “носиш ли насън, ще постъпиш несправедливо; ще завиждаш или ще лицемерничиш. Ако го изгубиш, ще се отървеш от хорски присмех или обвинения.”

ТАКЕЛАЖ (виж ВЪЖЕ) – в съня показва, че си замесен в нещо в по-голяма степен, отколкото предполагаш, или че връзките и контактите ти с някои хора са по-здрави и стабилни, отколкото очакваш.

ТАКСА – че трябва да плащаш, ако сънуваш, очаквай незначителна сума или някой да ти върне дължими пари. Ако събираш такси, приготви се за нови, непредвидени разходи.

ТАКСИ – насън возиш ли се на такси, бизнесът ти ще потръгне, ще се замогнеш и ще имаш умерени печалби. Ако си с компания, ще се опитат да те въвлекат в скандал. Ако си шофьор на такси, ще научиш информация или ще придобиеш умения, които ще ти бъдат от голяма полза.

ТАКТ, ТАКТУВАШ – ли насън, опитите ти да контролираш или да подчиниш събитията и хората около себе си ще пропаднат.

ТАЛАЗИ (виж ВЪЛНИ). –

ТАЛАНТ – че имаш, ако сънуваш, ще се изявиш и ще постигнеш някакъв значителен успех, но не бързай да се заблуждаваш или главозамайваш. Друг ако е талантлив, следвай интуицията си и не допускай чужда намеса в решенията, които пряко засягат съдбата ти.

ТАЛАСЪМ – в съня означава, че те очакват бели и пакости.

ТАЛАШИТ – “в съня е предупреждение да не вярваш на всичко, което ти казват; не бързай да приемаш всяко примамливо обещание, което получиш; съмнявай се в декларираните приятелски чувства от страна на хора, което все още не познаваш твърде добре.”

ТАЛИГА (виж КАРУЦА). –

ТАЛИСМАН (виж АМУЛЕТ) – че имаш или носиш, сънуваш ли, ще постигнеш голям успех, ще ти помагат и ще те закрилят в работата ти. Друг ако има талисман, противниците ти се ползват с привилегии и протекции.

ТАЛИЯ – ако видиш или мериш насън, ще получиш изгодни предложения или ще чуеш хвалебствия и одобрение за работата си. Ако е собствената ти талия, ще те ухажват.

ТАЛК – сънуваш ли, бъди готов за загуби и щети. Ако си посипан с талк, ще те наклеветят.

ТАЛОН – в съня показва, че ще спечелиш от прилежността и добросъвестното си отношение към документните, данъчните, финансовите или юридическите ти задължения и ангажименти.

ТАЛЯН (виж МРЕЖА, РИБА). –

ТАМАГОЧИ – в съня е обещание за приятни домашни грижи, чакани гости или семейни забавления. Ако го изгубиш, ще се разминеш с подарък, изненада или награда.

ТАМБУРА – видиш ли насън, очаквай неприятности и проблеми. Ако се опитваш да свириш на тамбура, ще изгубиш уважението на околните, ще повехне славата ти.

ТАМПОН – в съня е знак, че стара вражда ще бъде заличена, ще изясниш и ще поправиш отношенията си с някого, ще се сдобриш с неприятел.

ТАМЯН – ако видиш или кадиш с него насън, ще имаш успех, ще се избавиш от опасност, ще решиш проблемите си. Мирис на тамян е знак за надежда и добри новини.

ТАНГО – в съня е обещание за страстна любовна връзка. Ако слушаш или изпълняваш танго, ще се отдадеш на мечтания за интимност и романтика. Ако други танцуват танго, някой от близките или приятелите ти ще те посвети в личните си отношения.

ТАНК, ТАНКИСТ – сънуваш ли, някое твое начинание е застрашено от провал. Ако управляваш танк, ще постигнеш труден и бавен успех. Много танкове са знак за могъщи и силни противници.

ТАНКЕР – в съня означава преодолими, но опасни проблеми в работата.

ТАНЦ, ТАНЦУВАШ – ли в съня си, пази се от измама или болест. Ако танцуваш с някого, ще имаш опора в трудни моменти. Бърз и весел танц е знак, че ще станеш обект на злобни интриги, а бавен и тъжен – че ще се чувстваш самотен. Друг ако танцува, ще се влюбиш.

ТАПА – ако сънуваш, някоя тайна ще излезе наяве. Ако слагаш тапа на бутилка, напразно ще се опитваш да задържиш или да промениш развоя на събитията. Коркова тапа е знак за гореща и споделена страст, а метална или пластмасова обещава придобивки и материално благосъстояние.

ТАПЕТ – ако видиш, купуваш или лепиш насън, грижите за домакинството или за семейството ти ще са радост за теб, ще ти създадат приятни емоции и усещане за задоволство.

ТАПИР – видиш ли в съня си, трябва да проявиш снизходителност и разбиране към проблемите на хората, с които общуваш.

ТАПИЦЕР, ТАПИЦЕРИЯ – в съня показват, че ще успяваш да поддържаш реномето си или да свързваш двата края в семейството благодарение на изобретателността и инициативността си. Ако претапицираш мебелите си, сам ще си навлечеш бели и неприятности.

ТАПИЯ (виж ЛИЦЕНЗ). –

ТАРАЛЕЖ – ако сънуваш, ще се опитат да те измамят или надхитрят. Ако се убодеш на него, ще станеш жертва на скъперничество или лакомия.

ТАРАНТУЛА – видиш ли насън, има някаква сериозна опасност за здравето ти. Ако те полази или ухапе, очакват те големи неприятности и проблеми.

ТАРАТОР – че приготвяш или ядеш, ако сънуваш, ще имаш дребни главоболия, последвани от приятни изненади и скромни печалби.

ТАРГА (виж ЩАЙГА). –

ТАРИКАТ – в съня е предсказание, че ще имаш пробивен съдружник или приятел. Ти ако си тарикат, може да те измамят или подведат.

ТАРИФА – в съня означава, че в интимния ти живот нещо не е наред – застрашен си от изневяра или любовни терзания и съмнения. Митническа тарифа предвещава досада и проблеми в работата.

ТАРТОР (виж ВОДАЧ, ГЛАВАТАР, ЛИДЕР). –

ТАС (виж ДЖАНТА) – за къпане в съня е обещание за малък, но съществен напредък в работата и за скромни печалби.

ТАТУИРОВКА – че си правиш или имаш, сънуваш ли, ще бъдеш обвиняван, ще странят от теб. Друг ако е татуиран, ще придобиеш някаква рядка сила или способност, ще се отличиш от останалите, ще изпревариш конкурентите си.

ТАТУЛ – в съня е предсказание за огорчения в любовта или за несподелени чувства.

ТАХАН (виж ХАЛВА). –

ТВОРБА, ТВОРЕНИЕ, ТВОРЕЦ – в съня показват, че много хора ще се увъртат около теб, ще те ухажват и ще се мъчат да спечелят вниманието или благоволението ти.

ТЕАТЪР – гледаш ли насън, ще предприемеш големи промени в живота или в работата си. Ако влизаш в сградата на театър, ще те приемат в някакво затворено или изискано общество. Тъмен или празен театрален салон означава тревоги, неуспехи, самота. Театрални маски, костюми или декори са предсказание за интересни запознанства.

ТЕБЕШИР – ако видиш или пишеш с него в съня си, наяве ще се ядосваш заради дребни провали и загуби. Ако чуеш скърцане на тебешир, ще научиш за коварните планове на съдружниците ти спрямо тебе.

ТЕГЕЛ (виж ШЕВ). –

ТЕГЛИЛКА (виж КАНТАР). –

ТЕЖЕСТ – чувстваш ли насън, нуждаеш се от медицинска консултация. Ако носиш тежести, наяве ще ти олекне, ще спечелиш пари или ще се освободиш от грижи и тревоги. Тежести за уравновесяване или за кантар предсказва семейни радости.

ТЕЗА – ако прокарваш или защитаваш насън, ще се радваш на обществена популярност, ще се прочуеш.

ТЕЗГЯХ – в съня е знак, че прекалено много хора се намесват в работата и личния ти живот, делиш печалбите си с другиго, възползват се от добрината ти.

ТЕКСТ – ако четеш или пишеш насън, ще поставят на изпитание способностите или лоялността ти. Друг ако чете или пише текст, въздържай се от нетактичност и любопитство.

ТЕКСТИЛ, ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА – в съня ти са предвестник на добри времена – материалното ти състояние ще се подобри, ще устроиш живота си.

ТЕЛ – сънуваш ли, ще се притесняваш, ще имаш грижи. Ако я купуваш, навиваш, връзваш или режеш, чакат те парични загуби или нереализирани приходи. Ако се убодеш на тел, пази се от рисковани операции и сделки.

ТЕЛЕ – “ако видиш насън, ще се радваш на разбирателство с близките и колегите си; ще забогатееш. Ако го храниш, усилията ти ще са безплодни. Крава с теле показва, че ще ти липсват инициативност и решителност. Много телета са знак за грешка или глупава постъпка. Телешко месо предсказва разочарование.”

ТЕЛЕВИЗОР – в съня е знак за правилно решение или добър избор. Ако гледаш телевизия, не допускай да те объркват със съвети и препоръки, разчитай на собствените си сили.

ТЕЛЕГРАМА – че изпращаш, ако сънуваш, чакат те тревоги за близки хора. Ако получаваш телеграма с честитка или добра вест, ще спечелиш или ще получиш известна сума пари. Ако новината в телеграмата е лоша, наяве ще пропуснеш важен шанс, ще изтървеш изгодна възможност.

ТЕЛЕГРАФЕН АПАРАТ – видиш ли насън, работата ти няма да даде добри резултати, очаквай усложнения.

ТЕЛЕКИНЕЗА – в съня е предупреждение да не подценяваш враговете си, защото ще се възползват и от най-малкото ти невнимание или от най-незначителния ти фал.

ТЕЛЕПАТИЯ – “в съня предсказва леко и безпроблемно решаване на проблемите ти; очаквай добри новини.”

ТЕЛЕПОРТИРАНЕ – насън обещава щастливо пътуване или сбъдване на голяма твоя мечта.

ТЕЛЕСКОП – в съня означава, че трябва да преосмислиш дългосрочните си планове и да преразгледаш семейния бюджет. Ако гледаш през телескоп, ще реализираш някоя своя цел, ще постигнеш личен успех по-скоро, отколкото си очаквал.

ТЕЛЕТЕКСТ – в съня съобщава, че промените и развоят на събитията ще дойдат по-скоро, отколкото очакваш. Действай веднага, за да не те изненадат неподготвен.

ТЕЛЕФОН – ако видиш насън, ще се разделиш с близък човек или със сърдечен приятел. Ако го чуеш да звъни, ще научиш, че имаш съперник или враг там, където най-малко очакваш. Ако говориш по телефон, ще ти откажат нещо обещано или ще прекъснеш важна връзка. Ако други говорят по телефон, чакат те загуби. Ако го плащаш или откриваш или закриваш телефонен пост, внимавай кои са приятелите ти и на кого се доверяваш. Повреден телефон в съня е предизвестие за получаване на новини. Уличен монетен телефон означава, че ще зависиш от недостъпни и необщителни хора.

ТЕЛЯК – в съня е знак за доверен приятел. Ти ако си теляк, ще научиш чужда срамна тайна.

ТЕМЕ – сънуваш ли собственото си теме, някой ще се опита да използва слабостите или грешките ти срещу тебе. Ако темето ти е плешиво, ще обеднееш или ще претърпиш загуба. Чуждо теме предсказва почести и слава.

ТЕМЕЛИ – на сграда ако изливаш, чака те успех, ще постигнеш големи печалби от работата, с която си се заел.

ТЕМЕНУГА – видиш ли насън, предстои ти любовна среща. Ако садиш или береш теменужки, ще тъгуваш за интимно близък човек. Ако си накичен с тях, има нещо в живота ти, което трябва сериозно да обмислиш. Сини теменужки са знак за тайни удоволствия, розови – за срамежливи чувства, бели – за непокорство, жълти – за промяна в чувствата, червени – за радост и благополучие.

ТЕМП, ТЕМПО – бързо темпо на действието в съня ти съответства на бърз развой на събитията около тебе, а бавно – на спокойствие и мудност.

ТЕМПЕРАТУРА – че имаш, ако сънуваш, значи се тревожиш за незначителни проблеми. Ако мериш температурата си, дошло е време да се огледаш, да сравниш и да съпоставиш резултатите от постигнатото с тези на конкурентите си. Ако мериш температурата на друг човек или на животно, не давай необмислени съвети и не избързвай в преценките си. Ако измерваш температурата на въздуха или на вода, трябват ти по-добра информация, повече данни и от повече източници, преди да пристъпиш към работа.

ТЕН – ако имаш в съня си, ще те обвиняват за чужди прегрешения. Друг ако е с тен, не позволявай да те подведат или заблудят.

ТЕНДЖЕРА – видиш ли насън, семейството или домът ти са застрашени. Ако тенджерата е празна, пази се от кражба, а ако е пълна – от любопитни съседи.

ТЕНЕКИЯ, ТЕНЕКЕДЖИЯ – в съня ти показват, че въпреки добрите изгледи и обещаващите резултати от начинанията ти положението на нещата никак не е розово и в най-скоро време можеш да очакваш проблеми, парични затруднения, неудачи.

ТЕНЗУХ – в съня е знак за семейни и домакински грижи и предупреждение, че някой в дома ти е с разклатено здраве или се нуждае от повече внимание.

ТЕНИС – че играеш, ако сънуваш, очаквай късмет в работата или в интимния си живот. Ако други играят тенис, ще имаш влиятелни и интересни приятели.

ТЕНИЯ – в съня показва, че имаш таен враг или че някой от най-близките ти работи срещу тебе.

ТЕНТА – сънуваш ли, някой ще те защити, ще те покровителства и напътства в труден момент, ще облекчи дълговете ти или ще поеме отговорностите ти.

ТЕОРЕМА – че доказваш, ако сънуваш, след време ще се окаже, че си имал право в настоящ спор.

ТЕПАВИЦА (виж МЕЛНИЦА, ВОДЕНИЦА). –

ТЕПЕ (виж ХЪЛМ). –

ТЕПИХ – в съня е знак, че ще имаш възможност да се изявиш, да докажеш качествата и талантите си.

ТЕПСИЯ (виж ТАВА). –

ТЕРАКОТА – ако видиш или поставяш насън, ще ти се наложи да започваш отначало, отново да съграждаш живота и кариерата си.

ТЕРАСА (виж БАЛКОН, ВЕРАНДА) – сънуваш ли, ще ти предложат висок пост и големи отговорности. Ако ти си на тераса, ще разшириш бизнеса и възможностите си. Друг ако е на тераса, ще те изпреварят в работата ти.

ТЕРЗАНИЕ – обещава радости, облекчение и добро бъдеще за този, който се терзае в съня ти.

ТЕРИТОРИЯ – ако обхождаш, изучаваш или маркираш насън, наяве ще успееш да се наложиш като абсолютен лидер в своята област.

ТЕРМИН – ако чуеш или употребяваш насън, ще използваш някаква новост, нововъведение или рационализация в работата си.

ТЕРМИТИ (виж МРАВКИ). –

ТЕРМОМЕТЪР – сънуваш ли, ще чуеш злобни клевети. Ако мериш температурата си с термометър, предстоят ти и добри, и неприятни промени.

ТЕРМОС – видиш ли насън, ще възлагаш някому надежди или отговорни задачи. Ако е празен, ще се излъжеш в приятел, а ако е пълен, ще оправдаят доверието ти. Счупен термос е знак за огорчение и загуби.

ТЕСЛА – ако видиш или използваш насън, трябва да направиш някои компромиси или жертви, за да постигнеш успех.

ТЕСНИНА – това е типичен сън, предсказващ затруднения и пречки. Ако преминеш през теснина, ще се справиш с проблемите си и с възникналите трудности.

ТЕСТ (виж ИЗПИТ, ПРОВЕРКА). –

ТЕСТИСИ (виж ПОЛОВИ ОРГАНИ). –

ТЕСТО – ако видиш или месиш насън, чакай желани гости или приятни новини. Ако е втасало, предстоят ти семейни радости или домашни придобивки. Ако ядеш сурово тесто, може да се разболееш.

ТЕТРАДКА – ако видиш или пишеш в нея насън, чакат те радости и успехи.

ТЕФТЕР (виж БЕЛЕЖНИК) – в съня е знак, че ще ти върнат стар дълг или ще получиш заслужено възнаграждение. Лично тефтерче е обещание, че ще ти се отплатят за сторена услуга.

ТЕХНИК – в съня предсказва, че ще получиш компетентен съвет. Ти ако си техник, ще се наложи да се съобразяваш с желанията и претенциите на околните.

ТЕХНИКУМ – ако видиш, учиш или преподаваш в него насън, ще успееш да реализираш планираните печалби.

ТЕЧЕНИЕ – ако сънуваш, че стоиш на течение, ще натрупаш опит и знания, които обаче ще ти костват значителни загуби. Ако плуваш или плаваш по течението на река, ще имаш леки печалби, но за сметка на здравето или на личния ти живот.

ТИГАН – видиш ли насън, трябва да бъдеш по-умерен и въздържан както в харченето на пари, така и в интимните връзки и контакти. Ако пържиш нещо в тиган, ще пропиляваш възможностите си.

ТИГЪР – ако сънуваш, трябва да бъдеш изключително предпазлив – някой се опитва да ти навреди. Ако те нападне, ще имаш непримирим враг. Ако те разкъса или изяде, ще ти се роди потомство. Ако го убиеш, ще надвиеш зложелател. Малки тигърчета са предупреждение да страниш от някого.

ТИЙНЕЙДЖЪР – в съня е знак, че ако не вземеш мерки навреме, дребните ти проблеми и загуби може да станат големи, фатални и необратими.

ТИК – че имаш, ако сънуваш, значи са те взели на прицел – бъди внимателен и се пази от грешки или неправилни стъпки. Друг ако е с тикове в съня ти, твой приятел ще те спаси от трудна ситуация.

ТИКВА, ТИКВЕНИК – ако насън видиш, садиш, береш, режеш или печеш тиква, наяве ще имаш задружно семейство и много приятели. Ако ядеш варена тиква, ще се ядосваш или ще се разболееш. Тиквеник ако правиш или ядеш насън, чака те охолен живот. Тиквени семки обещават много деца в дома ти.

ТИКВИЧКИ – ако садиш, береш, готвиш или ядеш насън, очакват те прости житейски радости и скромни успехи.

ТИЛ – гледаш ли насън, все ще оставаш в сянката на близките или колегите си. Ако е собственият ти тил, ще надминеш себе си в някоя работа.

ТИМПАН – звук на тимпани в съня обещава радостни новини и щастливи изживявания.

ТИНКТУРА – в съня означава, че ще напреднеш в някоя наука, с лекота ще усвояваш нови знания или езици.

ТИНТЯВА – ако видиш или береш в съня си, ще ти изневерят, очаквай измяна в любовта.

ТИНЯ – ако видиш или стъпиш в нея насън, ще се замесиш в непочтена сделка или ще общуваш с мошеници, но пък това ще ти донесе печалби.

ТИРАДА – в съня е знак за бурен личен живот, скрит от погледите на близките или познатите ти.

ТИРАЖ – в съня се свързва с професионалните ти амбиции – колкото по-голям е тиражът, толкова по-малка е вероятността да осъществиш желанията и намеренията си.

ТИРАН, ТИРАНИН – че си, ако сънуваш, ще те принудят да извършиш нещо против волята или желанията ти. Друг ако е тиранин, въздържай се от агресия и от пряка проява на чувствата си.

ТИРАНТИ – ако видиш или носиш насън, ще имаш нужда от помощник и наставник в работата или в интимния си живот, но не поверявай тази роля на слабо познат или непроверен човек. Друг ако е с тиранти, внимавай, защото може фатално да обидиш или да нараниш някой по-чувствителен свой приятел.

ТИРБУШОН – в съня показва, че в личния си живот се нуждаеш от откровен разговор за проблемите и усещанията си.

ТИРЕ – в съня показва, че ще намериш по-пряк начин за постигане на целите си, ще улесниш или ще съкратиш труда си.

ТИС – в съня предупреждава, че ти предстои схватка на живот и смърт.

ТИТАН (виж ВЕЛИКАН, ГИГАНТ). –

ТИТЛА – че имаш или получаваш, ако сънуваш, ще поставят под съмнение професионализма или авторството на начинанията ти. Друг ако е с титла, значи се прекланяш пред фалшиви или оспорвани авторитети.

ТИТРИ – в съня са знак за нарушена или липсваща връзка и неосъществена комуникация между тебе и важни за бъдещето ти хора.

ТИТУЛЯР – на сметка че си, ако сънуваш, ще се ползваш от незаслужени облаги, ще се разпореждаш с чужда собственост.

ТИФ – сънуваш ли, че си болен от тиф, наяве ще се занимаваш с тъмни сделки и афери. Друг ако боледува от тиф, партньорите ти може да те натопят, наклеветят или пожертват.

ТИЧАНЕ, ТИЧАШ – “ли насън, наяве ще се радваш; ще се изпълни някое твое желание. Ако тичаш към някого или към нещо, бързо ще успееш да се наложиш в работата си и да си извоюваш собствени позиции. Друг ако тича, ще научиш за успеха и постиженията на някой приятел.”

ТИЧИНКА – или тичинков прашец ако сънуваш, ще научиш за романтичните чувства на някого към теб. Ако по теб е полепнал тичинков прашец, ще получиш любовно признание, покана за среща или писмо.

ТИШИНА – в съня предсказва силно нервно разстройство или друга здравословна криза.

ТЛАСЪК – в съня означава рязка и неприятна промяна. Възможни са усложнения и загуби.

ТЛЪСТИНА (виж МАС) – ако видиш или ядеш насън, наяве ще се разболееш. Себе си ако сънуваш тлъст, ще ти провърви в бизнеса и в любовта.

ТОАЛЕТ, ТОАЛЕТКА – дамска ако видиш или приготвяш (оправяш) тоалета си насън, ще чуеш неприятни слухове за себе си, ще те въвлекат в непочтена интрига.

ТОАЛЕТНА – ако насън си в тоалетна, ще придобиеш някакво богатство. Друг ако отива в тоалетната, ще те помолят за паричен или имуществен заем.

ТОБОГАН (виж ШЕЙНА). –

ТОВАР, ТОВАРАЧ, ТОВАРЕНЕ – носиш ли товар насън, предстои ти тежка работа. Друг ако носи товар, чакат те неволи и грижи. Товарене на кораб е добър знак: ще реализираш лесни и приятни печалби. Товарене на камион вещае значителен напредък в работата. Товарен кран или асансьор предсказва дългоочакван подем, а товарен кон – трудна, но щастлива любовна връзка.

ТОГА – ако видиш или носиш насън, околните ще те уважават и почитат, ще имат респект от тебе. Ако я изгубиш, скъсаш или ти я откраднат, ще се посрамиш в обществото.

ТОК (виж ЕЛЕКТРИЧЕСТВО). –

ТОК (виж ОБУВКА) – носиш ли обувки с високи токове в съня си, може да станеш жертва на изнудвач или натрапник от кръга на близките си приятели. Обувки със счупени или изкривени токове са знак за неудачи и провали в обществените изяви. Ако сменяш или поправяш токовете на обувките си, ще заздравяваш старо приятелство.

ТОКА – сънуваш ли токата на колана си, ще успееш да завършиш някое обречено дело. Ако токата ти е разкопчана, ще изгубиш защитник или съмишленик. Счупена тока предсказва, че ще изгубиш целомъдрието си.

ТОКОИЗПРАВИТЕЛ – в съня е предупреждение да не се доверяваш на посредници и агенти, а сам да свършиш работата си.

ТОМ – отделен от произведение ако сънуваш, значи ти предстои още много работа, преди да се похвалиш с по-значим успех..

ТОМБОЛА – ако насън участваш в томбола и печелиш, предстои ти загуба, а ако не печелиш нищо, ще се разкайваш за пропиляно време, шансове или възможности.

ТОН – риба тон в съня е знак да не нападаш падналия противник, защото скоро може да те сполети неговата съдба. Ако ядеш риба тон, ще разчиташ само на стара слава и успехи.

ТОНЕР (виж МАСТИЛО). –

ТОП, ТОПОВЕН ИЗСТРЕЛ (виж ОРЪДИЕ) – в съня означават чакани новини и известия.

ТОПАЗ – ако сънуваш или имаш накити с този камък, ще се излекуваш от някоя болест, ще стъпиш на краката си след преживяна криза или ще се възстановиш след несподелена любов. Ако изгубиш накит с топаз, ще те урочасат.

ТОПЕНЕ – на сняг или на лед в съня ти е знак за преодоляване на страх и стъписване или за подобряване на отношенията с доскорошни неприятели. Топене на мас предвещава сериозни неприятности или болест.

ТОПКА – видиш ли насън, ще те подиграват, ще станеш за смях. Ако купуваш или държиш топка, щастието, късметът и съдбата ти са в твои ръце. Ако играеш игра с топка (баскетбол, бейзбол, билярд, волейбол, голф, тенис, футбол, хандбал и т. н.), ще имаш добри приятели и успех в работата си. Ако улавяш топка, ще се влюбиш, а ако я риташ, чака те раздяла. Ако гледаш деца да си играят с топка, чакат те променливи или несигурни успехи. Търкаляща се топка в съня ти е знак за новини и известия, а отскачаща – за промени и нестабилност.

ТОПЛИЙКА (виж КАРФИЦА). –

ТОПЛИНА – в съня е знак за закрила и спокойствие. Ако ти е прекалено топло, трябва да обуздаеш амбициите или недоволството си в ежедневието. Ако топлината е само върху лицето ти, ще говорят лошо за теб.

ТОПОЛА – сънуваш ли, чака те път. Ако я отсечеш, ще страдаш и ще плачеш за отминали събития и забравени хора. Клонки от топола означават верни приятели, а изсъхнало дърво – раздяла и смърт.

ТОПУЗ – в съня е сигнал за опасност. Ако го носиш или размахваш, ще пострадаш от самонадеяността си.

ТОР – ако видиш насън, очаква те напредък в работата и в личните дела. Ако пренасяш или изсипваш тор, ще забогатееш. Ако стъпиш в оборски тор, ще се разболееш или ще спечелиш добри пари. Изкуствени торове са знак за неудовлетворителна работа. Ако ториш градината си, ще постигнеш големи успехи в начинанията си.

ТОРБА – ако сънуваш, ще постигнеш известни успехи в работата или в бизнеса си, но ако е празна, стара или скъсана, очаквай загуби и щети. Книжна или найлонова торба предсказва финансови трудности или излишна горделивост, кожена – скорошно пътуване или командировка, платнена или плетена – сбъдване на твое желание. Ако изгубиш торбата си, ще изгубиш добрата си репутация или ще се разболееш.

ТОРЕАДОР – в съня е знак за свадлив и опасен човек. Ти ако си тореадор, избягвай пререкания и конфликти.

ТОРЕН БРЪМБАР – в съня е предупреждение за смъртен враг. Пази се.

ТОРПЕДО, ТОРПИЛА – в съня предупреждават, че предварителните ти планове сигурно ще претърпят промяна или провал – бъди готов да реагираш адекватно в новата ситуация.

ТОРТА – сънуваш ли, ще получиш подарък или те очаква някакво радостно събитие. Ако я правиш или купуваш, неочаквано ще спечелиш пари или ще забогатееш от труда си. Ако я ядеш, ще имаш късмет, но ще го пропилееш за повърхностни цели или временни удоволствия.

ТОРФ – в съня предупреждава за грешки и пропуски в работата и личния живот – не разчитай на чужда помощ или несигурни източници.

ТОСТ – че вдигаш, ако сънуваш, ще преодолееш неприятностите и проблемите си, ще преуспееш в професията си.

ТОТЕМ – в съня обещава нов приятел или височайша закрила, с помощта на които ще постигнеш голям успех.

ТОТО (виж ХАЗАРТ) – ако играеш насън и печелиш, очаквай непредвидени разходи, материални загуби или имотни щети.

ТОЧЕНЕ, ТОЧИЛАР – в съня показва, че трябва да внимаваш какво говориш, да се въздържаш от необмислени или прибързани изявления. Друг ако е точилар, ще се опитат да те въвлекат в интрига.

ТОЧИЛКА – в съня означава разправия и скандал. Счупена точилка обещава помирение, а ако е изцапана с брашно, предсказва главоболия и напразни надежди.

ТОЧКА – “ако видиш насън, ще намериш решение на важен проблем; чака те успешно завръщане. Ако поставяш или изписваш точка, ще направиш откритие, ще започнеш нещо интересно и успешно.”

ТОЯГА – сънуваш ли, ще имаш големи възможности и добри перспективи. Ако я носиш, ще се наложиш над противниците си. Ако биеш някого с нея, ще превишиш правата или правомощията си и ще понесеш загуби. Тебе ако те бият с тояга, чакат те незначителни печалби. Счупена тояга означава неуспех или скарване с приятел и съмишленик. Ако ти отнемат тоягата или друг носи тояга в съня ти, ще имаш любовни проблеми и несполуки.

ТРАВЕРСА – в съня е обещание за кратко пътуване или за неочакван гостенин.

ТРАВЕСТИТ – ако сънуваш, наяве ще се чувстваш объркан и несигурен. Ти ако си травестит, избягвай конфликти, скандали и ненужни разправии в работата си.

ТРАВМА – имаш ли насън, ще те обвинят несправедливо или ще понесеш незаслужени загуби. Ако се излекуваш от травма, ще те реабилитират и ще те компенсират за загубите. Друг ако има травма, значи си ощетил някого.

ТРАГЕДИЯ – ако пишеш, четеш или гледаш в съня си, наяве ще се смееш. Ако си участник в трагедия, очаквай добри новини.

ТРАДИЦИЯ – ако изучаваш или спазваш в съня си, наяве не бива да влизаш в конфликт с вишестоящи или влиятелни хора, по-добре е да премълчиш и да изчакаш по-удобен момент за реализиране на плановете си или за изразяване на мнението си.

ТРАЕКТОРИЯ – проследяваш ли насън, значи хабиш усилията си в погрешна посока, пропиляваш уменията, средствата или времето си.

ТРАКАНЕ – ако чуваш насън, значи имаш нужда от повече почивка, не се преуморявай, вземи си отпуска.

ТРАКТАТ – че пишеш, сънуваш ли, ще се издигнеш в очите на околните, ще заслужиш одобрението и признателността им.

ТРАКТОР – ако видиш или управляваш насън, ще постигнеш труден и важен успех, ще забогатееш от труда си.

ТРАЛ, ТРАЛЕР, ТРАУЛЕР – в съня означава, че ще носиш стари грижи, ще влачиш неуредени спорове, ще надвишаваш срокове и правомощия, ще просрочваш обещания или заеми.

ТРАМВАЙ – сънуваш ли, ще имаш силен противник или опасен конкурент. Ако се возиш в него, значи ще постъпиш недалновидно или ще живееш на кредит. Ако го управляваш, очакват те успехи, но не забравяй и за все още неизпълнените ангажименти.

ТРАМПЛИН – в съня е предупреждение да не се главозамайваш или отчайваш от настоящите резултати и постижения, те са само временни и несигурни.

ТРАНЗИСТОР (виж РАДИО). –

ТРАНСПОРТ (виж ПРЕВОЗ или ПЪТ). –

ТРАП – че прескачаш, ако сънуваш, ще избегнеш опасност, ще се измъкнеш невредим от трудна ситуация. Корабен трап е знак за изпитание. Ако паднеш в дълбок трап, чакай неприятности и загуби.

ТРАПЕЗА – богато отрупана с всякакви гозби в съня е предупреждение за неприятности и проблеми. Ако седиш на такава трапеза, очаквай обвинения и клевети. Ако ядеш от ястията, предстоят ти загуби. Ако гледаш други да ядат от богата трапеза, предстоят ти радости или подобряване на имотното състояние.

ТРАПЕЗАРИЯ – в съня е сравнително лош знак: предстоят ти неприятности, свързани с близки хора, домашни проблеми.

ТРАПЕР (виж ЛОВЕЦ). –

ТРАПЕЦ – в съня е знак, че нещо не ти достига, че ти предстои беда или неуспех.

ТРАПЧИНКА – ако сънуваш, че имаш трапчинки, пази се от любовна измяна. Друг ако има трапчинки в съня ти, ще постъпиш грубо и несправедливо спрямо предан човек.

ТРАУР – че носиш или спазваш, ако сънуваш, наяве ще се радваш и ще имаш дълъг живот.

ТРЕВА – видиш ли насън, предстоят ти радости и здраве. Ако е млада и зелена, чака те семейно щастие. Ако е окосена, изсъхнала или стъпкана, нещо ще помрачи щастието ти, ще ти отнемат успехите. Ако седиш или лежи на зелена трева, ще бъдеш ухажван и обичан. Ако ходиш бос по росна трева, ще загубиш нещо ценно – ще съжаляваш или ще се разболееш. Ако косиш висока и буйна трева, ще надвиеш враговете си. Ако късаш, плевиш или скубеш трева, ще преживееш голям страх. Ако ядеш или пасеш трева, ще постъпиш глупаво или ще ти се подиграват напразно.

ТРЕВОГА – ако изпитваш насън, ще чуеш интересни новини, ще научиш за важни събития. Друг ако е тревожен в съня ти, трябва да проявиш повече търпение в работата си.

ТРЕЗОР – в съня предсказва опасност от разболяване.

ТРЕНИРАНЕ, ТРЕНИРОВКА, ТРЕНЬОР – ако насън усилено тренираш, наяве ще постигнеш забележителен напредък в някое начинание. Ако имаш треньор, ще помагаш на някой по-слаб от теб. Ти ако си треньор в съня си, приятели ще те подкрепят в труден момент и ще се застъпят за теб.

ТРЕПЕРЕНЕ, ТРЕПЕРИШ – ли насън, ще се влюбиш. Друг ако трепери, ще получиш покана за сватба или те очакват радостни приятелски събирания.

ТРЕСАВИЩЕ (виж БЛАТО). –

ТРЕСКА – че имаш, ако сънуваш, ще се изпокараш с близките или приятелите си. Ако друг е болен от треска, ще обеднееш, ще загубиш значителна сума пари.

ТРЕСКА – риба треска ако видиш, уловиш или ядеш в съня си, е знак за скорошно материално благополучие и приближаващи щастливи събития.

ТРЕСКИ – хвърчат ли при цепене на дърва в съня ти, пази се от случайни неприятности, от злополуки или от неочаквани обрати в начинанията ти.

ТРИ – числото три в съня е благоприятен знак: ще постигнеш трудната хармония между личния и обществения си живот, а освен това хората ще ти засвидетелстват уважението и почитта си.

ТРИБУНА – сънуваш ли, ще се изявяваш в нетрадиционна област, ще отбележиш успех и напредък не там, където си очаквал. Ако си на трибуна, ще съжаляваш за своя постъпка, ще се разкайваш за лекомислието си.

ТРИГУНА – че правиш или ядеш, ако сънуваш, значи напразно се съмняваш в приятел, ще имаш възможност да се убедиш в лоялността на свой познат.

ТРИЗЪБЕЦ – “ако видиш или държиш насън, бъди особено внимателен – в твоите ръце са както силата да победиш, така и наказанието да изгубиш постигнатото; както грехът, така и изкуплението.”

ТРИК (виж ФОКУС) – че правиш, сънуваш ли, въздържай се от мошеничество и дребна спекула. Ако друг прави трикове, пази се от измама или кражба.

ТРИКО – спортно ако носиш насън, значи някой те наблюдава и следи всяка твоя постъпка – подлага те на изпитание или дебне за твоя грешка. Ако не се чувстваш удобно в трикото или пък по него има някакъв дефект, ще пропуснеш възможност да се изявиш, ще те изпреварят или ще се провалиш.

ТРИКОЛКА – ако сънуваш или се возиш на нея, ще постигнеш успех или служебно издигане с удивителна лекота.

ТРИКОЛЬОР – ако видиш или носиш насън, значи ще носиш голяма отговорност, ще ти поставят важна задача или ще ти стоварят тежко бреме.

ТРИКОТАЖ – трикотажни дрехи в съня са предупреждение, че сегашното ти професионално или финансово положение не е особено сигурно и стабилно, не разчитай прекалено много на настоящите си доходи.

ТРИКРАКО СТОЛЧЕ – “ако видиш или седиш на него в съня си, успехите ти ще са малки, но стабилни; ще постигнеш напредък, който ще е от изключителна важност за бъдещето ти.”

ТРИНОЖНИК – в съня е знак за добри постижения: предстои ти успех, съдбата е благосклонна към начинанията ти. Ако използваш триножник, ще признаят заслугите ти.

ТРИОН – ако видиш или използваш насън, чакат те неприятности или раздяла. Счупен трион предсказва загуби и сексуални неудачи.

ТРИТОН – сънуваш ли, предстои ти необикновена, изключително емоционална и вълнуваща любовна връзка. Ако го убиваш, ще ти наложат забрана, която ще ти коства много.

ТРИУМФ – в съня показва, че ще платиш прекалено висока цена за успехите или постиженията си.

ТРИЦИ – ако видиш, купуваш или пресяваш насън, ще се ядосваш за празни работи, а ако ги киснеш или забъркваш каша от тях, ще си изпатиш от неразумните си постъпки или от прахосничеството си.

ТРИЪГЪЛНИК – чертаеш ли насън, ще доказваш мъжеството или силата си. Ако сънуваш триъгълник, ще имаш възможност да се изявиш, ще откриеш нови перспективи в работата си, ще се наложиш като лидер.

ТРОЛЕЙ, ТРОЛЕЙБУС – в съня означава, че връзките и контактите, на които разчиташ, са доста несигурни и нестабилни. Ако се возиш на тролейбус, може да се окажеш изолиран в работата си.

ТРОМАВ – че си, ако сънуваш, ще отблъснат любовта ти. Друг ако е тромав, ще проявиш завидна гъвкавост и приспособимост в трудна ситуация.

ТРОМПЕТ – видиш ли насън, ще потърсят помощта ти в трудна ситуация или ще ти съобщят важна новина. Ако чуеш тромпет, някой познат или приятел ще те изненада с поведението си. Ако свириш на него, ще постигнеш желанията си, но това няма да ти донесе удовлетворение.

ТРОН – ако сънуваш, очакват те неприятности и проблеми. Ако седиш на него, за бедните предсказва забогатяване, а за състоятелните – загуба на имот или средства. Друг ако седи на трон, достатъчно си се грижил за чуждите проблеми, трябва да се погрижиш за своите.

ТРОПАНЕ, ТРОПАШ – ли насън, означава празна суета, лъжливи вести и безплодни усилия. Ако чуеш тропане, предстоящите промени няма да те засегнат.

ТРОПИК, ТРОПИЧЕСКИ – климат, пейзаж, растителност или животински свят в съня са предсказание за екзотично пътуване или странно запознанство.

ТРОСКОТ – ако видиш или се опитваш да го изтръгнеш насън, значи изпитанията ще калят духа ти, ще заякнеш.

ТРОТИЛ – ако видиш или използваш насън, трябва да се откажеш от настоящите си планове и да избягваш всякакви рискове през следващите дни.

ТРОТОАР – ако сънуваш, избягвай полемиките и откритите схватки. Ако вървиш по него, ще защитаваш работата си. Ако преминаваш от тротоар на тротоар, значи трабва да проявиш повече постоянство или лоялност.

ТРОФЕЙ – в съня е знак за сила и власт. Ако ти отнемат трофея, значи срещу теб се готви заговор, кроят ти капан.

ТРОХА – ако сънуваш, че правиш трохи, докато се храниш, ще се подчиняваш на чужда воля. Ако събираш трохи, ще се мъчиш да укрепиш или да заздравиш семейните отношения. Трохи по дрехите ти или по пода са знак за прахосничество. Ако храниш птици с трохи, ще получиш ценен подарък или неочаквано наследство.

ТРОШАЧКА – ако видиш или използваш насън, ще постигнеш успехите си с помощта на хитрост или тайни умения.

ТРУБАДУР – в съня е обещание за романтична и силна, но краткотрайна любов.

ТРУД, ТРУДИШ – ли се насън, очаквай стабилизиране на финансовото си състояние и добри материални придобивки.

ТРУДНОСТ – ако изпитваш или преодоляваш в съня си, наяве ще се радваш и ще се гордееш с успехите си.

ТРУП – на непознат видиш ли насън, чака те щастие. Ако е на познат човек, ще се влюбиш. Много трупове са знак за неочакван, изненадващ успех. Ако изследваш или оглеждаш труп, ще ти се случи нещо необичайно и вълнуващо. Труп на животно е знак за загуби. Себе си ако сънуваш като труп, ще се освободиш от грижи и ще избегнеш неприятности.

ТРУПИ – ако сънуваш, ще придобиеш богатство. Ако ги режеш, ще делиш придобивките си с роднини или приятели.

ТРУС (виж ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ). –

ТРЪБА (виж ТРОМПЕТ) – на канализация сънуваш ли, е знак за неочаквани приходи. Ако са запушени водо- или топлопроводни тръби, предстоят неприятности и пречки в работата ти.

ТРЪН – ако сънуваш, ще ти завиждат. Ако се убодеш на него, ще претърпиш загуба, може да те уволнят или да отхвърлят любовта ти. Друг ако се убоде на трън, ще намериш любовно щастие. Ако береш тръни, ще имаш сексуални неуспехи.

ТРЪПКА – тръпки от страх в съня са знак, че трябва да проявиш повече решимост и жертвоготовност. Тръпки от студ предупреждават за възможни усложнения и непредвидени пречки в работата ти. Тръпки от плътски наслади предсказват интимни проблеми.

ТРЪСТИКА – зелена в съня предсказва щастие, надежда, избавление и крехък, несигурен успех. Суха тръстика е знак за несбъднато желание или за несподелена любов. Изделия от тръстика предупреждават да се въздържаш от глупави ли неразумни постъпки.

ТРЪТКА – сънят е сигнал да си държиш езика зад зъбите, да се въздържаш от избухвания и да се пазиш от предизвикателства.

ТРЮМ – ако сънуваш, че си в корабен трюм, съдбата ще те подложи на тежко изпитание, но след него богато ще те възнагради.

ТРЮФЕЛ – в съня е знак, че ще чуеш нечие откровение или изповед. Ако ядеш трюфели, ще излееш тайните на сърцето си пред някого.

ТРЯСЪК – чуеш ли насън, чакай лоши новини.

ТУБА – ако насън чуеш или свириш на туба, ухажванията ти ще дадат резултат, ще спечелиш сърцето на обичания човек.

ТУБЕРКУЛОЗА – сънуваш ли, че си болен от туберкулоза, ще се влоши материалното ти състояние. Друг ако боледува от туберкулоза, предстоят ти разходи или приятел ще те помоли за заем или услуга.

ТУЗЕМЕЦ – ако видиш насън, е лош знак: ще си имаш работа с непредвидим партньор. Себе си ако сънуваш като туземец, ще се излекуваш от стара болест.

ТУМОР – ако имаш насън, ще ти тежи имотен или финансов проблем. Ако те оперират от тумор, значи следваш неудачни съвети, доверяваш се на несигурни хора.

ТУНДРА – в съня показва, че ще страдаш от липса на приятели, средства или възможност за изява.

ТУНЕЛ – видиш ли насън, не разкривай тайните си и не споделяй плановете си. Ако влизаш в тунел, предстоят ти мрачни дни, несигурност и страхове. Друг ако влиза в тунел, застрашени са животът и кариерата ти. Ако излизаш от тунел, ще успееш да намериш добро решение на заплетен проблем. Срутен или задръстен тунел предсказва неразрешим проблем или непреодолима пречка.

ТУНИКА – че обличаш или носиш, ако сънуваш, значи ще търсиш отмъщение и възмездие за нанесена обида или за сторена несправедливост. Ако туниката ти е измачкана, изцапана или скъсана, резултатът на отмъщението ти не само няма да ти донесе успокоение, но и ще те огорчи още повече.

ТУПАЛКА – ако видиш или използваш насън, ще се отървеш от неприятна или досадна личност, ще прокудиш враг или ще държиш настрана конкурент.

ТУРА (виж ЕЗИ) – ако хвърлиш насън, не очаквай скоро да се сбъднат желанията ти или бързо да се осъществят плановете ти.

ТУРБИНА – в съня означава, че ще намериш стабилна подкрепа за намеренията и идеите си. Ако турбината е повредена, предстоят неочаквани сривове и провали.

ТУРИЗЪМ, ТУРИСТ – в съня съобщава за приятни предстоящи изживявания. Ако ти си турист, ще изпитваш известни безпокойства и страхове, свързани с любим или близък човек, а ако друг е турист, някое ново запознанство може да ти предостави изгодна възможност за реализация и печалби.

ТУРНЕ – ако насън си на турне, ще имаш приходи и печалби, на които няма да се радваш или пък ще ти костват много усилия и нерви. Ако го организираш или провеждаш, някоя нова идея няма да донесе очакваните печалби.

ТУРНИР (виж СЪСТЕЗАНИЕ) – ако насън участваш в турнир, наяве ще имаш възможност да се изявиш.

ТУРОПЕРАТОР – в съня означава, че ще ти се наложи да избираш между две перспективни или примамливи възможности – помисли добре и внимателно прецени всички “за” и “против”.

ТУРЧИН, ТУРКИНЯ – в съня съобщават, че ще се възродят някакви стари страхове и опасения. Себе си ако сънуваш като турчин, значи се нуждаеш от здрава основа в работата си, от опора или материална обезпеченост за плановете си.

ТУРШИЯ – приготвяш ли насън, ще имаш материални затруднения. Ако ядеш туршия, ще се ядосваш за отминали проблеми.

ТУТКАЛ (виж ЛЕПИЛО) – ако видиш или използваш насън, ще си патиш от досадници.

ТУХЛА – ако сънуваш, ще имаш късмет, ще ти провърви в бизнеса. Ако купуваш, пренасяш или редиш тухли, ще получиш заслужена печалба, ще те възнаградят за труда и усилията ти.

ТУШ (виж МАСТИЛО). –

ТУЯ (виж БОР) – в съня обещава крепко здраве и дълъг живот за сънуващия.

ТЩЕСЛАВИЕ, ТЩЕСЛАВЕН – че си, ако сънуваш, ще те обидят. Друг ако е тщеславен, значи имаш лъжлив приятел или съдружник.

ТЪГА, ТЪЖЕН – подобен сън обещава веселие и радостно събиране с приятели, роднини или близки.

ТЪКАН – памучна в съня е знак за семейни радости, а вълнена – предсказание за материални печалби. Ленена тъкан обещава добри приятели или колеги, а копринена – интересна любовна връзка. Синтетичните тъкани предупреждават да не разчиташ прекалено много на приятелите си.

ТЪКАЧНИЦА – в съня предсказва голям материален напредък, за подобряване на финансовото или имотното ти състояние.

ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ – че си, ако сънуваш, наяве трудно ще намираш общ език с околните. Друг ако е тълкувател, близките ти няма да разберат или оценят добрите ти намерения.

ТЪЛПА – сънуваш ли, е знак за заплаха. Ако ти си сред тълпата, наяве успехите, достойнствата или чувствата ти ще останат неоценени или незабелязани.

ТЪМНИНА – в съня предсказва объркване, заблуда, погрешен ход. Ако ти си в тъмното, наяве ще се оплакваш.

ТЪМНИЦА, ТЪМНИЧАР (виж ЗАТВОР, НАДЗИРАТЕЛ). –

ТЪНЪК – че си, ако сънуваш, ще обеднееш, чака те сиромашия. Друг ако е тънък, ще те молят за заем или друга помощ. Тънки пръсти ако имаш насън, ще си обект на ухажвания. Тънки дрехи ако носиш, може да се разболееш или да изгубиш нещо ценно.

ТЪП (виж ГЛУПАВ) – тъпи предмети сънуваш ли, издава проблеми в сексуалния живот или неудовлетворени амбиции.

ТЪПАН – в съня е предсказание за тревожни новини и много грижи. Ако биеш тъпан, значи напразно ще се хвалиш или пък ще притесняваш и безпокоиш другите без причина.

ТЪПАНЧЕ – болно или спукано в съня е предупреждение за сериозен проблем, свързан с близък човек.

ТЪРГ – в съня знак, че трябва да бъдеш по-гъвкав и рефлективен в работата си, защото конкурентите ти са доста активни и инициативни. Ако наддаваш в търг, бъди по-потаен в плановете и намеренията си. Ако печелиш нещо на търг, пази се – готвят ти капан.

ТЪРГОВЕЦ, ТЪРГОВИЯ – в съня обещават замогване, материално благосъстояние и парични печалби.

ТЪРЖЕСТВО – или тържествено честване в съня са предсказание за грижи и неприятности.

ТЪРЖИЩЕ (виж ПАЗАР). –

ТЪРКАЛЯНЕ, ТЪРКАЛЯШ – ли нещо насън, ще си губиш времето в празни приказки или занимания. Друг ако търкаля нещо, ще се занимаваш с безперспективни хора и планове.

ТЪРПЕНИЕ (виж ИЗДРЪЖЛИВОСТ) – в съня съобщава, че не след дълго ще имаш повод и основание да се радваш и да се поздравиш с големи успехи. Ако сънуваш, че търпиш на болка или студ, не бива да занемаряваш доброто си здравословно и физическо състояние.

ТЪРСЕНЕ, ТЪРСИШ – ли нещо насън, наяве ще пожънеш успех в започнатото. Ако го намериш, пази се от допускане на грешки.

ТЪРТЕЙ – в съня означава лесна печалба, но и лесна загуба или бързо прахосване на спечеленото.

ТЪСТ, ТЪЩА – си видиш ли насън, предстоят семейни разногласия и разправии. Ти ако си нечий тъст или нечия тъща, възможно е да ти отправят справедливи обвинения или критични забележки.

ТЪТЕН – далечен в съня предсказва тревожни новини, които няма да те засегнат пряко, а близък – неприятности за теб и близките ти.

ТЮЛ – в съня е знак, че любовните ти забежки няма да останат скрити. Ако носиш дрехи от тюл, не разчитай на спестяванията или на сегашните си доходи. Тюлени пердета са предупреждение, че някой се опитва да се меси в семейните ти отношения.

ТЮЛЕН – ако видиш насън, чака те голям напредък, ще преуспееш в работата си. Ако го убиеш, готви се за тежък период – няма да ти върви, ще се провалиш в започнатото. Тюленова кожа е знак за щастливи семейни отношения. Лов на тюлени показва, че нещо все ще ти се изплъзва, ще се разминаваш с щастието си.

ТЮРБАН – ако видиш или носиш насън, наяве ще се сдобиеш с чест, ще те уважават заради гордостта и достойнствата ти.

ТЮРКОАЗ – ако видиш или имаш насън, наяве ще се сдобиеш с голяма власт, ще ти се подчиняват – доброволно или от страхопочитание.

ТЮТЮН – ако видиш, садиш, копаеш, береш или обработваш насън, предстои ти неблагодарна, нежелана или нископлатена работа. Ако пушиш тютюн, ще постигнеш желанията си. Друг ако пуши тютюн, ще доказваш качествата и способностите си.

ТЯГА – на комин в съня е добър знак: предстои подем на делата и начинанията ти. Животинска тяга е знак за бавен, но сигурен напредък и умерени печалби.

ТЯЛО – ако сънуваш собственото си тяло, ще претърпиш лични промени. Ако тялото ти е голо, ще научиш някаква неприятна истина за себе си или ще се разболееш. Ако е увито в дрипи, чаршафи или одеяло, ще загубиш богатството си или доброто си име. Ако е сакато или наранено, чакай нещастие или злополука. Ако се сънуваш с чуждо тяло, ще попаднеш в конфузна ситуация или ще даваш неприятни обяснения. Ако тялото ти е прекалено едро, ще се тревожиш за собствеността или печалбите си. Ако пък е дребно, предстоят ти загуби и сиромашия. Дебело тяло в съня е знак за големи доходи, а кльощаво – за недоимък. Тяло без глава е предсказание за объркване и смут.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *