Интересно Хороскоп за съвместимост

Дамата Водолей и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

11111121234123Вие сте Водолей, а Той е:

– Овен.

Тези съюзи се срещат рядко, но по правило са добри. На Дамата Водолей й харесва честността на Овена, но Овена трябва да се държи под око, а тя не го може.

– Телец.

Взаимоизключващи се в брака знаци. Много тежък съюз с непрестанни обиди и от двете страни.

– Близнаци.

Добър и сигурен съюз. Брак-дружба. Партньорите имат много общи интереси. Обаче Дамата Водолей никога няма да прости на Близнака изневерите му. Затова, ако Близнаците държат на брака си, трябва малко да се укротят. Съюзът спомага за взаимното духовно израстване, разбира се, ако партньорите се насочат в тази посока. В противен случай просто им е интересно един с друг. Заедно никога не им е скучно.

– Рак.

Съюзът е повече любовен, отколкото брачен, но може да съществува дълги години. За Дамата Водолей съюзът е по-малко сполучлив, тя разбира, че Ракът е прехвърлил всичко върху нейния гръб. На нея също така й е трудно да понася вечните лъжи и хленчене на партньора си. Към децата и двамата се отнасят добре и ги възпитават в свободен дух.

– Лъв.

Съюзът е интересен и често срещан. На партньорите им е добре заедно. Бракът се помрачава от духовното и идейното разминаване. Дамата Водолей не харесва това, че Лъвът живее само за себе си, а той не харесва нейната независимост. Въпреки разпалените спорове, този съюз продължава дълго, а разводите са рядкост.

– Дева.

Такива бракове за щастие се случват много рядко. Най-добре е тези знаци да не свързват съдбите си. Свободолюбивата същност на Водолея не понася дребнавата досаждаща намеса на Девата във всички семейни дела. За капак Девата следи дали всичко е изпрано навреме, дали е зашито откъснатото копче. В кухнята Девата ще надникне във всяка тенджера и тиган. С часове Девата може да наблюдава как съпругата му мие и бели зеленчуците, постоянно дава съвети и ръководи, ръководи… Нищо чудно, че на свободолюбивата Дама-Водолей всичко това просто й омръзва. Бракът е обречен и по правило се разпада.

– Везни.

За Дамата Водолей това е един от най-сполучливите съюзи. Партньорите се разбират добре, ценят свободата, дружбата, равноправието. Бракът е на основата на общи интереси. В съюза водеща е по-динамичната Дама Водолей. Такива бракове се разпадат много рядко. В съюза царят любов, мир, разбирателство и сексуална задоволеност.

– Скорпион.

Често срещан съюз. Въпреки че е тежък и несполучлив и за двамата партньори. Дори погледнат отстрани, бракът изглежда безразсъден и всички приятели на двойката постоянно им натякват същото. Безполезно, защото първоначално неудържимо ги влече един към друг. След като първата страст отшуми, започват постоянните конфликти, изникващи на празно място. Следват бурни сдобрявания. И така постоянно. Такъв живот изморява. И Дамата Водолей не издържа. Тя много дълго се е жертвала. Скъсва рязко и грубо със Скорпиона. Бракът се разпада по негова вина.

– Стрелец.

Перспективен, благороден съюз. Държи се на новите усещания. Емоционално партньорите много си подхождат. В сексуален план отношенията не са толкова сполучливи, Дамата Водолей няма нужда от толкова активен партньор. Неговата енергичност я дразни. Тя избягва всякаква показност. А цялата същност на Стрелеца е насочена към показността, външното впечатление.

– Козирог.

Сложен съюз. Повече подхожда за делово сътрудничество, отколкото за брак. Но този брак може да е много полезен, ако Козирогът е на дипломатическа служба или ако той заема високо положение в обществото. Съпругата Водолей е прекрасна домакиня, чаровна, умее да се облича и умее да се харесва. Това качество може да провокира ревността на Козирога, но той може да е спокоен, защото тя ще му остане вярна. Съюзът е възможен, ако Козирогът не противоречи на свободолюбието на Дамата Водолей и се примири. Съюзът се крепи на взаимно уважение.

– Водолей.

Съюзът не е много добър. Бракът се разпада веднага след като отмине периодът на първоначалната страст. Децата не могат да спасят този съюз, понеже противоречията между родителите постоянно нарастват. Между партньорите периодично възниква сексуално привличане, при това в твърде нестандартни ситуации.

– Риби.

Несполучлив съюз. Липсва разбирателство между партньорите. Обединяват ги искрените чувства и тънките усещания. Но Дамата Водолей се дразни от липсата на мъжественост в Рибите. Бракът или продължителната връзка се отразяват зле и на двамата партньори.

Източник: http://pims.ucoz.net/

Mariana Petrova

2 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Здравейте, не намирам следващият седмичен хороскоп от 08,07,2019 г. Надявам се да го публикувате в най-скоро време! Предварително благодаря!

    • Да, благодаря за проявения интерес, връщам се на работа след кратка почивка, хубаво и щастливо лято 🙂