Интересно Хороскоп за съвместимост

Дамата Козирог и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

101010154321Вие сте Козирог, а Той е:

– Овен.

Сложен съюз. Дребнавата, целеустремена Дама Козирог, с нейното външно смирение и вътрешна студенина, и бурно протестиращият Овен, реагират неадекватно един на друг. В секса отношенията са твърде сложни, те не могат да компенсират конфликтите и неразбирателствата в останалите сфери.

– Телец.

Сексуално са напълно съвместими. Като цяло съюзът е сполучлив, макар и малко тежък за Телеца: тя дребнаво ще се заяжда с него и ще накърнява правата му.

– Близнаци.

Рядко срещан брак. За Дамата Козирог Близнаците са лекомислени, несигурни и инфантилни. Партньорите съществуват в различни светове и много се дразнят един от друг. Ако бракът все пак се състои, Дамата Козирог ще прави с Близнаците каквото си пожелае.

– Рак. 

Този съюз е невъзможен в зряла възраст, но се среща сред младите хора. Дамата Козирог се стреми да потисне Рака и да направи от него домашен любимец. Бракът се сключва от глупост. Постепенно съпрузите разбират колко различни хора са.

– Лъв.

По-правило съюзът е тежък и мрачен. Дамата Козирог дълго търпи Лъва и се примирява с него. Той все още твърде много й харесва. Впоследствие, когато Лъвът покаже царствения си характер и престане да я забелязва, тя ще му върне тъпкано за всичките обиди. Сексуално са безразлични един към друг. Привличането им е на интелектуално ниво, емоциите не играят голяма роля.

– Дева.

Съюзът е странен и скучен, но се среща често. Търпеливата и потайна същност на Дамата-Козирог не й позволява да покаже на Девата, че го харесва. Всеки от партньорите има свой живот. Впрочем, това ги устройва, така и на двамата им е спокойно. Животът им е празен, но без конфликти. Девата по правило е домошар, рядко има извънбрачни връзки, особено ако си е избрал Козирог за съпруга. Партньорите почти не си допадат, включително и в секса, но бракът рядко се разпада.

– Везни.

Тежък съюз, особено за Везните. Безкрайната им нерешителност дразни Козирога. Тя започва да му припомня всички минали обиди. Двата знака трудно се разбират. Това, което е важно и близко за единия, не предизвиква никакви емоции у другия. Освен това и в интимен план двамата не се разбират. И все пак живеят заедно, това е случаят, когато под един покрив съжителстват двама самотници.

– Скорпион.

Оптимален за Скорпиона съюз. Такъв брак сключват хора с устойчива психика, в зряла възраст. Съюзът се държи на взаимно уважение и компромиси. На зряла възраст умореният, разочарован, достигнал Познанието Скорпион ще намери щастието си именно с Дамата Козирог. А и на нея няма да й е зле. Целият си негативен потенциал Скорпионът е изразходвал в младите си години. Той вече знае, че всичките му черни стрели в посока на партньора, се връщат като бумеранг към него. Той е станал предпазлив и не пръска отрова толкова често, колкото изисква естеството му. Освен това Дамата Козирог е добра домакиня, вкъщи ухае на сладкиши и когато той облича прясно изгладена от нея риза, той разбира, че не иска да върне бурното си минало. Дамата Козирог ще намери в този брак спокойствие и сигурност.

– Стрелец.

Съюзът не е лош. Между партньорите може да има голяма любов, въпреки че те са много различни и обикновено си изневеряват (тя – за да отмъсти). В съвместния живот, въпреки своята енергичност, Стрелецът губи. Дамата Козирог го подчинява изцяло и не го напуска само от чувство за отговорност.

– Козирог.

Среден съюз. Той търси у нея своя идеал, но вижда, че идеалът не отговаря на реалността. Тя си избира съпруг според принципа: стани такъв, какъвто искам аз. Към брака и двамата се отнасят като към добра инвестиция, считайки тази форма на съвместен живот за удобна и сигурна.

– Водолей.

Много рядко срещан съюз. И двамата партньори са сдържани, делови хора. Бракът се държи на взаимното уважение. Вътрешните конфликти се появяват след доста дълго време и са пулсиращи. Съюзът може да продължи дълги години, ако Водолеят е сключил брака в зряла възраст, след 30 г. Сексуално партньорите си подхождат добре.

– Риби.

Често срещан, но не много сполучлив съюз. Събират се партньори, които нямат нищо общо помежду си. Те са способни да живеят мирно, примиряват се и се търпят. И двамата не показват на другите какво им е на сърцето. Отстрани погледнат, бракът е стабилен, често бива даван за пример.

Източник: http://pims.ucoz.net/

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *