Интересно Хороскоп за съвместимост

Дамата Стрелец и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

1212121234Вие сте Стрелец, а Той е:– Овен.

 

Такива съюзи нерядко прерастват от приятелски в сексуални и брачни. И двамата партньори са избухливи, динамични хора, но се разбират добре и техният брак не им омръзва. И двамата нямат нужда от стабилност и не се уморяват от секса.

– Телец. 

Рядко срещан съюз. Разбирателството липсва на партньорите, но присъства взаимният интерес. Най-често това е съюз-дружба или делови съюз. Често се женят по необходимост.

– Близнаци. 

Немислим, глупав съюз. На такъв брак се решават авантюристи (твърде често) или същности с много високо духовно развитие (много рядко). Такъв брак обикновено се сключва в зряла възраст. Отношенията имат нужда от постоянно обновяване (пътешествия, гости, приеми и пр.).

– Рак. 

Тежък съюз. Дамата Стрелец потиска Рака. Той дълго търпи, но после избухва. След такъв отчаян взрив Раците остават сами…

– Лъв. 

Съюзът е едновременно активен и делови. В началото на съвместния живот двамата създават впечатление за идеална двойка. Впоследствие вездесъщата неконтролируема енергия на Дамата Стрелец и желанието навсякъде да си пъха носа, започват да досаждат на Лъва. В сексуално отношение си допадат.

– Дева. 

Брачният съюз е несполучлив. Стрелците са динамични хора, те искат всичко и веднага, бързо и много… Девата пък не може да понася това. Той, с неговите вечни страхове да не стане нещо и с неговата дребнавост, може да се ограничава във всичко. Бракът се разпада, защото твърде големите потребности на Стрелеца и нейната активност срещат упоритата съпротива на Девата. В крайна сметка Дамата Стрелец безжалостно ще го зареже. Дори децата няма да я спрат.

– Везни. 

Съюзът не е лош, но е далеч от идеалния. Сексуално партньорите са близки. Близостта се засилва от необичайното интелектуално привличане помежду им. На тях им е интересно един с друг, особено ако имат сходни професии. При това Дамата Стрелец не е дребнава досадница, напротив, тя е винаги в добро настроение, общуването с нея му е леко и приятно. Партньорите могат да живеят доста дълго време заедно, дори цял живот. Бракът им е стабилен.

– Скорпион. 

Това е случаят, когато двама различни партньора се допълват. Тя е амазонка, богиня на лова, той привлича и акумулира огромна негативна енергия. Скорпионът сдържа излишните й пориви, усмирява нейната активност. Тя на свой ред веднага пресича всички негови опити да я нападне. Впрочем, понякога се случва, в отношенията да настъпи срив. И тогава тя се стреми да изчезне някъде в далечината, а той започва тайна връзка.

– Стрелец. 

Добър съюз на двама заклети ловци. Партньорите са прозрачни един за друг. Бракът се сключва в зряла възраст, често и по сметка. В него има много любов, но и много взаимно уважение и разбиране. Взаимните им изневери не ги нараняват кой знае колко. Дамата Стрелец няма да прави сцени на съпруга си по този повод. Това за нея не е чак толкова от значение. Много по-важно й е материалното им благополучие. Ако партньорът й осигури необходимото материално ниво, бракът ще просъществува дълги години. В противен случай единият от двамата ще намери по-подходящ партньор и без съжаление ще зареже сегашния.

– Козирог. 

Съюзът е тежък, но твърд и постоянен. Партньорите добре си пасват сексуално. В същото време бракът поражда непоносима скука, от която се уморяват както самите партньори, така и всички околни.

– Водолей. 

Добър, открит съюз, особено в първите съвместни години. След това започва да се проявява различието в потенциалите им. Водолеят вече е улегнал, докато тя проявява същата енергия и страст да командва. Дори и да се разделят, двамата остават добри приятели.

– Риби. 

Такива съюзи рядко са сполучливи. Психологическите различия пречат на партньорите напълно да се разберат един друг. Тя е обладана от мисълта за бизнес и кариера, флегматичността на Рибите пречи на нейния ентусиазъм. В дома им цари безредие, но децата са винаги гледани и възпитани, водят ги на театър, в музеи, записват ги да тренират и учат къде ли не и какво ли не.

Източник: http://pims.ucoz.com

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *