Интересно Хороскоп за съвместимост

Дамата Телец и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

2221013Вие сте Телец, а Той е:

– Овен.

В този съюз няма хармония, двамата само се търпите един друг. Овенът ще изпусне парата и ще му олекне, а Дамата Телец тепърва ще започне да набира обороти и всичко да му припомня.

– Телец.

Голямо сходство на интересите. И двамата се боите да разрушите гнездото си, и двамата сте привързани към вещите, дома, съпруга.

– Близнаци.

Съюзът е възможен. Но отношението ви към секса е различно, на Дамата Телец й е необходима активност, а на Близнака това няма да му се понрави.

– Рак.

Добър съюз за Рака, който намира в лицето на Дамата Телец товарен добитък. Ракът ще стовари върху нея всички грижи и ще кръшка, съхранявайки при това мнима благопристойност. И двата знака са търпеливи и с течение на времето свикват един с друг. Бракът се съхранява по инерция дълго време. Обаче на стари години на Рака може да му щукне нещо и съюзът да се разпадне неочаквано за самия него.

– Лъв.

Съюзът е тежък и за двамата. Но веднъж събрали се, двамата дълго ще се търпят един друг. Дори постоянните скандали няма да ги разделят.

– Дева.

В този съюз се събират два близки характера. Ако Мъжът Дева и Дамата Телец са типични за знаците си, то и двамата са домошари, рационални хора, обаче в интимен план Дамата Телец ще остава незадоволена, макар и отначало да се опитва да скрие това от партньора Дева. Нейните обиди дълго ще се натрупват, тя трудно ще се реши да прекрати връзката. Най-вероятно е бракът никога да не се разпадне.

– Везни.

Този съюз е много по-сполучлив от обратния (когато той е Телец, а тя – Везни). В интимните отношения животът на двамата ще е интересен и разнообразен. Бракът ще се крепи на взаимното желание да се запази мирът, спокойствието и уютът.

– Скорпион.

Този съюз се среща по-често от обратния (когато той е Телец, а тя – Скорпион). Въпреки сложността на този брак (подозрителният Скорпион постоянно ще преследва своята Дама Телец), партньорите изпитват огромно физическо привличане. Нажежаването на страстите само ще укрепва връзката им, по принципа “Колкото по-зле, толкова по-добре”. Скорпионът харесва материалните интереси на любимата си. Той цени стремежа й към изобилие, колко тя е къщовна и отговорна. Дамата Телец може и да не е най-примерната съпруга, но е изключителна майка. Децата й са винаги гледани, весели и добре възпитани.

– Стрелец.

Рядко срещан съюз. Трудно е да си представим, че добрата домакиня Дама Телец, която дълбоко в себе си е опърничава и инатлива, ще търпи надменния, груб и безцеремонен Стрелец. При това лекотата, с която понякога Стрелецът изневерява, няма как да укрепи брака, е, няма как. Той е толкова безпардонен, че дори не се опитва да прикрие изневерите си. Търпеливата Дама Телец един ден ще избухне и това ще е последният ден за техния съюз. Партньорството може да се състои само ако Стрелецът промени начина си на живот. В противен случай раздялата е неизбежна.

– Козирог.

Добър съюз на две близки души, които постепенно натрупват сексуалност и взаимно се допълват. Козирогът е по-силен от Дамата Телец и с течение на времето тя ще стане такава, каквато той иска да я вижда. В тяхното семейство ще има много деца, спестовни книжки и благополучие.

– Водолей.

Тежък съюз. Двата знака са дълбоко противоположни. Външната устойчивост на брака е илюзорна, на практика това е взаимно изтърпяване по кардинални въпроси. И двамата биха искали да се разделят, но го отлагат, успокоявайки се, че би могло да е и по-зле. В интимен план ритмите им не съвпадат. Водолеят е вече на върха, когато Дамата Телец започва да набира обороти. Докато тя натрупа потенциал, той вече ще го е загубил.

– Риби.

Съюзът е много често срещан, уютен и здрав. Макар че на Дамата Телец не винаги й харесва сексуалната активност на Рибите, и тя бива склонна да им изневерява със Скорпиона.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *