Астрология Номерология

Денят от седмицата, в който сте родени, разкрива интересни подробности за житейския ви път

Денят от седмицата, в който сме родени, влияе силно на житейския ни път, защото той попада под “опеката” на определена планета, съответно- вибрация, действаща като фон през цялото време.

Разберете какво означава това за вас!

Понеделник

Денят е под влияние на Луната и съответства на вибрацията на числото 2.

Родените през този ден са “меки” души, изпълнени с вътрешни противоречия, съмнения, съпътствани са от променливо настроение, но също така са доста приспособими, а също така умеят добре да скриват истинските си чувства и преживявания, защото не обичат да изглеждат слаби. За тях партньорът има преувеличено значение- не само е отговорен за чувството им на щастие /те не могат без другар до себе си/ , но и определят нивото на личните им успехи, защото другият, човекът до тях е истинският мотор и/или стимул, мотив за действие.

Ако получавате допълнително влияние от датата си на раждане, например сте родени на – 2, 11, 20 или 29 август, тогава може да се превърнете в донори за околните, тоест да изпаднете в позиция, която повече дава, зарежда околните.

Ако сте родени на 1, 10 или 19, тогава е възможно да изпаднете в позиция на вътрешни колебания, а основна задача да се превърне възможността да създадете щастливо семейство, като се научите да правите компромиси.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30- тога ще се нуждаете подчертано от устойчив партньор, който да стабилизира животът ви, може би “здрав гръб”, така че чрез общи интереси да постигате лични успехи.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31- тогава вашият дом е вашата крепост, вие сте лоялен партньор, но трудно излизате от рамките на общоприетото, защото твърде много се страхувате от промени или непознатото. В този случай можете да станете жертва на рутината, при условие, че половинката ви не е твърде амбициозна.

Ако сте родени на 05, 14 или 23– тогава промените често ви съпътстват- вие или много пътувате или житейските обстоятелства “менят декорите си” по начин, който изисква постоянна адаптация. Тук съществува опасност от изтичане на “ментална енергия” и заниманията с вид интелектуален труд са особено важни, за да се съхрани психическото или физическото ви здраве.

Ако сте родени на 06, 15, 24– тогава вашата мисия е да служите, да се грижите за най-близките ви хора. Но се нуждаете от постоянни емоционални стимули, които, ако не бъдат осигурени предразполагат към крайни преживявания, дори кризи.

Ако сте родени на 07, 16 или 25- тогава наследствеността, фамилните традиции играят огромна роля в житейският ви път. Вие сте склонни да се отдавате почти безрезервно на хора или кауза, както и да изпадате в психични зависимости или пък маниакални идеи, които следвате до самия край.

Ако сте родени на 08, 17 или 26- тогава сте прекалено загрижени за близките си, склонни сте да се тревожите и за най-малките детайли, оцеляването- в един по-общ смисъл. Силна или креативна личност ще ви доста полезна в този случай, ще определи не само чувството ви на щастие, но и психическо, физическо здраве.

Ако сте родени на 09, 18 или 26 – тогава е целесъобразно да практикувате вид медитация, да имате хоби, чрез което да се разтоварвате енергийно, така че да не действате прибързано, тенденция, която влошава психо-климата в дома ви и е способна да подейства пагубно на семейните ви отношения.

Вторник

Вторник е под влияние на планетата Марс и съответства на вибрацията на числото 9.

Надарява родените през този ден с голяма енергичност, инициативност, но също така- раздразнителност, понякога с грубост и егоистични наклонности. Склонни са първо да действат, а после да мислят. Освен това подчертано се влияят от мнението и поддръжката на околните. Ако тя не съществува, тогава лесно могат да се откажат от набелязаната цел. В повечето случаи са “спринтьори”, а не “бегачи на дълги разстояния”.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие сте борци, които бързо постигат целите си, животът им е динамичен, често опасен. Съревнованието е почти задължително, както и постигането на някакъв житейски връх. Партньорът до вас трябва да има по-мека природа, да е отстъпчив и толерантен иначе съвместното ви съжителство ще е почти невъзможно.

Ако сте родени на 02, 11, 20 или 29– тогава вие сте емоционално експанзивни, нуждаете се от постоянно одобрение или овации и сте способни да сътворите чудеса, за да го постигнете. Можете да бъдете доста обсебващи или ревниви, а партньорските ви отношения несигурни, ако не откриете партньор, който да е достатъчно лоялен и търпелив, съответно- да не предизвиква тъмната страна от вашата същност.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30– тогава вие изпитвате силни стимули да се развивате в определена посока и не позволявате на никой да спре устрема ви наред. Трудно ви е да се обвържете, идеалите са по-силни от реалността. Можете много да разказвате за любовта, но не ви е лесно да я изпитате, ако не отговаря на идеалите ви. На теория обичате, но на практика сте склонни да експериментирате, да искате допълнителни стимули, да обогатявате житейския си опит. Партньорът до вас трябва да е достатъчно, еклектичен, предизвикателен, а и свободолюбив.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31– вие притежавате устойчива и градина енергия, професионалните успехи са гарантирани, умеете да внасяте стабилност или престиж в личния или семейния ви живот.

Ако сте родени на 05, 14 или 23– тогава вие изпитвате постоянен интелектуален глад или такъв, който да обогатява знанията ви и са практически полезни в ежедневието ви. Вие сте чудесни професионалисти, доказани специалисти по интересуващия ви профил. Но ви е трудно да се сближавате. Нужен ви е партньор, с който да можете да водите “словесни двубои” и да е достоен за уважение.

Ако сте родени на 06, 15 или 24– тогава вие разполагате с много енергия. Може да сте работохолик, спортист, състезател- в един по-общ смисъл. Подходящи професии за вас са на – хирург например или навсякъде, където се изисква забележителна концентрация, прецизност, сръчност. Нуждаете се от емоционален и страстен партньор, тогава сте всеотдайни и добри спътници в живота.

Ако сте родени на 07, 16 или 25– тогава притежавате някаква дарба, талант или мисия, имате силно въздействие върху околните. Ако не си намерите обаче подходящ отдушник, тогава сте способни да се отдадете на порок или да се стремите към бързи победи, независимо от средствата, които ще използвате. Подходящ партньор за вас може да е онзи, който ви стимулира да бъдете по-практични, съответно- материално успешни.

Ако сте родени на 08, 17 или 26– тогава вие сте завоевател, лидер, който, ако си постави някаква цел я преследва до успешния й край, независимо от трудностите. Но тази тенденция ви надарява с огромни отговорности, ежедневието е наситено с ангажименти и е повече от задължително да си намерите партньор, който да ви разтоварва или разнообразява по подходящ начин.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие сте натура, която се нуждае от високи цели или активни занимания, които да канализират енергията ви в една подходяща посока. Иначе, възможно е се превърнете в агресивна или емоционално нестабилна личност, която се бори безспирно с врагове, недоброжелатели или други предизвикателства.

Сряда

Денят се управлява от Меркурий и отговаря на вибрацията на числото 5.

Надарява родените с интелект, широк спектър от интереси и отлични предпоставки за реализация в сфери свързани с интелектуален труд, търговия, реклама само-реклама, наука, журналистика, вид посредничество. Обикновено от малки имат визия са своето бъдеще и преследват целите си неотклонно, постигат намеренията си методично или “внезапно”, защото са закриляни от Съдбата и тя ги надарява с не една възможност. Придобиват богат житейски опит, който в един по-късен етап е повод да променят приоритетите, намеренията, дори чувствата си. Тази своеобразна неустойчивост може да се дължи на факта, че те изпитват вътрешен глад за нови знания или просто стигат до ново ниво в своето развитие, което рязко трансформира декорите около тях. Въпреки всичко, когато вземат важни решения те рядко се водят от своите чувства- а всичко е в резултат на хладни преценки и разум.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие сте подчертан индивидуалист, винаги имате собствени виждания по всяка тема, но често съжденията ви са субективни, а не обективни. Логическото познание трудно се дистанцира от централната гледна точка. Отлични оратори сте, с вас трудно се спори и е повече от ясно, че е важно да сте на “прав път” по определени теми, иначе животът ви ще е низ от предизвикателства, а вие ще се учите по трудния път на опита. Освен това сте застрашени от нервни напрежения.

Ако сте родени на 02, 11, 20 или 29- тогава разумът е тясно свързан с емоциите и настроението. Убежденията ви могат да се променят под натиска на моментните преживявания, така че вие сте неустойчиви, освен това сте повече от уязвими на внушения. Имате богато въображение, добри разказвачи сте и събеседници. В изказа ви прозира топлота или дълбоко разбиране, което буди доверие. Проблемът е, че е неустойчиво, а това е повод за недоразумения, провокира съмнения към собствената ви етичност.

Ако сте родени на 03, 12 , 21 или 30 – тогава вие сте родени проповедници, философи или изследователи. Стремите се към познание и го постигате чрез богат жизнен опит. Притежавате огромен интелектуален потенциал, но сте застрашени от леност, тъй като всичко ви се отдава твърде лесно. Не обичате трудните победи или завоевания, които изискват продължителни усилия, независимо дали става въпрос за любов или работа. Ако не постигнете бърза победа, тогава се отправяте към нова цел. Тенденцията е способна да предизвика “разпиляване”, но за това пък ви надарява с доза късмет.

Ако сте родени на 04 ,13, 22 или 31– тогава вие сте чудак, който може да се опива от собственото си остроумие. Причудливи и нестандартни виждания се имплантират в ежедневието, но в крайна сметка се оказват не само оригинални, но и доста полезни. Способни сте да изненадвате и себе си, и околните със спонтанните си реакции. Трудно се обвързвате, защото притежавате хладен ум, но, ако това все пак се случи- сте лоялен партньор.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава разумът владее във вашият живот, вие притежавате интелект над средното ниво, но сте застрашени от нервни сривове, вид “късо съединение”, при условие, че не си давате подходяща почивка, която да разтоварва менталната енергия и постоянните мисли, кроежи, планове…Обичате движението, а логичните ви съждения обещават отлична реализация като посредник, компютърен специалист, предприемач и др. Понякога изглеждате твърде студени и може да се превърнете и в бездушни бърборковци, ако не намерите подходящ идеал или по-емоционален партньор, който да внесе известна стабилизация.

Ако сте родени на 06, 15 или 24– тогава вие сте много убедителни в изказа. Умеете да се изразявате красиво и така печелите симпатии. Но чувствата се филтрират от разума и можете повече да говорите за тях, отколкото в действителност да ги изпитвате. Сред вас има отлични учители, но манипулатори, които чрез дар словото се добират до чужди ресурси.

Ако сте родени на 07, 16 или 25– тогава фантазията и логичните съждения тръгват по странни пътеки, които са способни да достигнат до духовни прозрения, но може и да обслужват предимно личните интереси, въпреки че тази тенденция на пръв поглед е трудна за оценка. При всички случаи- “собствен морален кодекс”, променливост, трудно достъпна натура, която крие истинските си преживявания, а и желания.

Партньорът до вас трябва да е достатъчно практичен и устойчив, за да приземи и внесе реално въплъщение на света от мечти.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие се доверявате само на факти и реални доказателства от живота. Харесвате ясните аргументи, утъпканите пътеки и можете да намерите отлична реализация в сферата на правото, икономиката или навсякъде, където се изискват задълбочени знания и анализ. Привързаността ви към традициите обаче е способна да се превърне в спънка при обновяването на живота ви или пък при приспособяването ви към непривични ситуации. Освен това, трябва да се научите съзнателно да култивирате повече позитивни оценки и нагласи, за да не пострада психическото или физическото ви здраве. Партньорът до вас трябва да е надежден, но и внасящ вид обновление, да стимулира вярата в собствените ви сили.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие притежавате “сатирична жилка”, склонни сте на крайности в съжденията, които не търпят противоречие. Една идея или кауза е способна да завладее целият ви живот, като притъпи сетивата ви за останалите цветни преживявания. Подобна тенденция може да се отрази на обмяната ви на веществата, нервната или храносмилателната система. Важно е да осъзнаете, че не всяко мнение различно от вашето е в грешна посока или цели да уязви собствените ви позиции и престиж. При всички случаи- думите се използват като оръжие, вие се борите, доказвате, предизвиквате с чрез тях.

Четвъртък

Денят е под влияние на Юпитер и отговаря на вибрацията на числото 3.

Родените през този ден получават опека през целият си живот от планетата на щастието-Юпитер. За това са съпътствани от доза късмет, притежават прозорлива мисъл, дори ясновидски способности. Те са способни да предвиждат бъдещето по начин, който буди респект, защото се гради на висши познания недостъпни или неразбираеми за по-нисши същества.

По правила са добри организатори, управители и мениджъри, намират съответно реализация в сфери като религия, висше образование, политика, частен бизнес.

Добри и лоялни партньори са, стремят се да тушират спорове и недоразумения чрез дипломация, но много трудно променят собствената си гледна точка. Понякога това е доста дразнещо за хората около тях, но в повечето случаи става ясно /дори и да не е веднага/, че те са имали право…

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – вие сте позитивни, амбициозни, поставяте си винаги високи цели, които постигате, благодарение на отличния ви потенциал. Постоянен стремеж към обогатяване, но не само материално, а и духовно е повод за забележителни успехи. По правило сте притегателен център за мнозина, които се нуждаят от лидер или здрава опора. Закриляни сте от Съдбата в доста отношения и имате повод да го заявите без съмнение. Високо само-мнение, но не без основание.

Ако сте родени на 02, 11 или 20 – тогава вие притежавате богата душевност, интуиция, усет за правилния момент. Стремите се да балансирате между вид идеали и практичност, тенденция, която води до голяма ползотворност. Действията ви почти винаги са целесъобразни /стига да не наклоните везните повече към мечтите, а не реалността/. Често се оказвате опорна точка, донор на ресурси-материални или морални. Цветни преживявания, водещи до дълбоки личности трансформации и преоценки.

Ако сте родени на 03, 12 или 21 – тогава вие сте идеалист, на крилете, на които можете да преминете над множество дребни беди или житейски спънки. Вие или не ги отчитате като такива или пък се справяте по-лесно с тях, благодарение на философската ви мисъл и прозорлив поглед от високо. Притежавате късмет, който може да ви откаже от активна позиция в живота. Така може да погубите част от иначе отличния ви потенциал. Освен това е хубаво да се пазите от преувеличения ,те действат като балон, който все някога се пука. Нали сте забелязали?

Ако сте родени на 04, 13 или 22– тогава вие притежавате реформаторски, позитивен и уверен в собствените си сили характер. Ранно съзряване, придобита мъдрост като следсвие на внезапни житейски обрати или предизвикателства. Вие сте твърде независими и упорити личности, но се нуждаете от подходящи външни стимули /дори идеали/, за да постигате успехи. Тогава животът ви се развива скокообразно. Но, ако загубите мотивация, тогава Съдбата безжалостно ви “сръчква” да продължите напред.

Ако сте родени на 05, 14 или 23– тогава вие притежавате мисия да предавате вид идеи на обществото или да влияете силно на заобикалящия ви свят. Животът постоянно обогатява личните ви познания чрез предизвикателства и богат опит. Вие умеете да си правите изводи и рядко повтаряте една и съща грешка. Умеете да накарате другите да ви слушат и да се съобразяват с изказанато ви мнение. В повечето случаи Съдбата ви отправя в подобна посока.

Ако сте родени на 06, 15 или 24- тогава вие печелите с лекота симпатиите на околните. В повечето случаи излъчването ви е приятно, завладяващо и контактно. Съзнателно или не- използвате тези свои качества за облагодетелстване.Любовните ви връзки са като магия, която оставя траен отпечатък в сърцата на партньорите ви. Но вашата чувственост се нуждае от стимули . Вие сте щедри, но, ако не получавате очакваната отплата или престиж бързо охладнявате.

Ако сте родени на 07, 16 или 25- тогава вие притежавате много силна психична енергия, с която влияете на околните. Намирате странни пътища да реализирате намеренията си като пътувате или използвате философската си мисъл, ораторските си способности, за да реализирате собствения си потенциал или да се добирате до чужди ресурси. В повечето случа и- вярата във висшите сили и те ви закрилят.

Ако сте родени на 08, 17 или 26– тогава вие сте лидери, които смело и уверено вървят към собствените си цели, заемате ръководни позиции или такива, които да оказват силно влияние на околните. Щастлива звезда грее над вас и дори и да се сблъсквате с трудности, животът ви да се тълкува повече като борба, вашата мисия да проправяте “пъртина пред другите” ви гарантира успехи над средното ниво. Рядко губите вяра в собствените си сили, а забележителното ви упорство рано или късно ви довежда до успешен край.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – размахът на вашите действия винаги е мащабен, а мотивите ви за действие- идеалистични. Вие сте подчертано амбициозни, но се вдъхновявате не само от собствените си нужди- основен източник за вас може да се окаже кауза зад която да останете. Будите уважение, вдъхвате доверие и дори и да са на лице конфликти, поради /понякога/ агресивния ви темперамент, те се тушират бързо или се компенсират от саркастичния ви хумор, а в един по-отвлечен смисъл- от позитивната ви енергия.

Петък

Денят е под покровителството на планетата Венера и отговаря на вибрацията на числото 6.

Родените през този ден получават незаменим дар- те умеят да обичат истински и да предизвикват дълбоки, страстни чувства у другите. Често изглежда, че са дошли на този свят, за да получават и да даряват удоволствия. Много любвеобилни- те трудно могат да бъдат поставени в някакви рамки. Могат да бъдат задържани само, ако партньорът до тях зарежда сетивата им с дотатъчно усещания за красота, любов, дори комфорт- един по-общ смисъл.

Родените през този ден обичат да флиртуват, защото подобна игра ги зарежда с енергия, но често всичко е на повърхността и заради самата игра. Не е лесно да се докосне сърцето им или пък да се отдадат изцяло. Ако това все пак се случи, тогава се превръщат в незаменими партньори и любовници.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие притежавате огромно обаяние, с което печелите симпатиите на околните. Често привличате противоположния пол като магнит.

Не ви липсва самочувствие, умеете да флиртувате, да се изразявате добре.

Сред вас има доста добри партньори/любовници, но и не малко самовлюбени нарциси.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29 тогава вие още от детските си години сте притежавали особен чар и възприемчивост, качества с които сте печелили сърцата на околните и сте били любимци за мнозина. Вие имате подчертана нужда от внимание, която често се чете в очите ви и на която е трудно да се устои или да се откаже. Същевременно сте променливи във вашите изживявания, понякога сте като слънчоглед, който следва само Слънцето, друг път – се скривате внезапно зад някой облак или карате околните да изпадат в недоумение. Вероятно имате богат личен опит, много приятели, любовници. Ако намерите човек, който да ви дари известна сигурност, тогава се раздавате до краен предел…

Ако сте родени на 03, 12,  21 или 30 – тогава вашата чувствена природа се обогатява и с духовни преживявания, които вие преживявате и също така предавате на любимите ви хора. Понякога сте като фойерверк от чувства, които осветяват близки и далечни хоризонти, придават смисъл на живота ви, стимулират ви да се доказвате и да вървите напред. Но сте склонни да търсите идеали и ви е трудно да се задържите на едно място. Вие сте като мехурчета от шампанско, на които се радваме, но трябва да пазим, за да им се наслаждаваме или задържим по-дълго.

Ако сте родени на 04, 13,  22 или 31- тогава вие сте символ на обвързване и свобода едновременно. Понякога изпитвана силна възбуда, която направо ви кара да се втурвате след предизвикателства, дори кризи и сътресения, а после да си “ближете раните” и да ги анализирате. Не винаги е съзнателно- може просто да изпитвате границите на собствените си възможности, търпението на другите преди да им се доверите. Каквито и да са мотивите ви обаче, ясно едно- вие сте чудаци, с които не е лесно да се живее, но пък е твърде интересно и вълнуващо.

Ако сте родени на 05, 14 или 23– тогава вие може би сте прероден “Дон Жуан” или друга личност, символ на неустоимия чар. Обичате да флиртувате, манипулирате- нищо лошо според вас- просто се наслаждавате на властта и въздействието на думите ви над другите. Вие сте като полъх, който обещава наслада в момента, но отминава толкова бързо, че се изживява като нещо нереално.

Ако сте родени на 06, 15 или 24- тога вие живеете за любовта, насладата от живота. Съдбата често ви дарява с достатъчно възможности, за да се радвате на внимание, романтични преживявания достойни за роман. Обичате красотата и комфорта и те ви се предоставят, постигате ги по различни начини, защото иначе не можете да бъдете щастливи. Обикновено изглеждате добре или направо- перфектно. Околните ви се възхищават и са готови да направят всичко за вас. Това е начин на съществуване, нещо като призвание, а не моментна награда.

Ако сте родени на 07, 16 или 25– тогава вие притежавате особен магнетизъм, влияете на околните по-силно, отколкото може би осъзнавате. Склонни сте на пълно отдаване, дълбоки и трудно обясними емоционални преживявания, които са способни да излязат от рамките на нормалното. Фантазията ви е силна и може да намери положително отражение в любовната игра, но може и да ви накара да загубите реална представа за заобикалящата ви действителност.

Мотивите ви за отдаване на чувства са сложни, понякога дори за самите вас. Можете да мамите или вас самите, или близките си, а после да си тръгвате, когато атмосферата стане непоносима.

Ако сте родени на 08, 17 или 26- тогава вие сте способни на трайни чувства, лоялността за вас има значение и се имплантира в действията ви. Подходът ви често е сериозен, но не отблъскващ, а печелещ доверие. Вие цените истинското приятелство и за разлика от останалите трудно бихте го предали лековато…

Ако сте родени на 09, 18 или 27- тогава вие имате предизвикателно поведение, обичате да “дразните” другите, за да привлечете вниманието им. За вас е важно одобрението на околните и мотивите ви за действие често се свързват с тях. Понякога изпитвате вътрешни противоречия, които ви подтикват да реагирате против себе си или личните ви интереси. Важно е да балансирате, да откриете вътрешна опорна точка, която да ви направи по-самостоятелни.

Събота

Денят е под влиянието на планетата Сатурн и отговаря на вибрацията на числото 8.

Родените през този ден са подвластни на родова карма, която ги принуждава да постигат всичко с много труд и постоянство, а не даром. Тенденцията ги прави много концентрирани и упорити и в повечето случаи те са способни да понесат трудности, да поемат тежести, под които останалите биха се “смачкали”. Имат афинитет към властта и именно тези свои качества трябва да облагородят и култивират, в противен случай, дори и да достигнат до някакви ръководни позиции ще са застрашени от обрати, “падане от високо” или други нещастни стечения на обстоятелствата.

Обикновено когато постигнат нещо- създадат семейство или постигнат професионална цел те са склонни да намаляват темпото, положените усилия или точно обратното- да злоупотребяват. Живота ги учи, че това е доста деструктивна позиция. Така, обикновено първата част от живота им е изпълнена с изпитания, а втората е по-лека, освен това мнозина младеят годините и са дълголетници.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие имате склонност да се проявявате като подчертано авторитарна личност. Не ви е лесно да приемете друго мнение, освен вашето собствено. Възможно е да сте имали властен роднина, който е посял подобни семена в душата ви или е подложил на изпитание първата част от живота ви. Но сте надарени също така с огромна вяра в собствените ви сили, упорство, което на един по-късен етап ви помага да постигнете устойчиви или значими успехи.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29– тогава от самото ви детство се забелязва вид нервно напрежение, а в някой случаи – дори комплекси за малоценност, които може да сте наследили или изградили, благодарение на вашата майка. Изпитвате дълбок мотив да се “подсигурявате” за утрешния ден и рядко експериментирате- с пари, чувства, хора и т.н. В положителен аспект- тази тенденция ви помага да натрупвате блага, да се предпазвате от лекомислие и грешки в резултат на прибързани решения, но в негативен- създавате вътрешни бариери, които пречат на спонтанното удовлетворяване на личните ви желания. В повечето случаи обаче, въпреки видимата ви уязвимост, вие притежавате много по-голяма емоционална устойчивост и духовна сила от всички останали.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30 – вие притежавате забележителна амбиция, прозорливост и прецизност, когато преследвате целите си. Но не бързате да осъществявате собствените си намерения. През първата част от живота ви трупате духовна, интелектуална сила, която да ви е особено полезна на един по-късен етап. Ако все пак от рано решите да материализирате намеренията си, тогава се сблъсквате с множество препятствия и обрати и всичко постигнато е в резултат на голяма житейска борба. В зряла възраст продуктивността ви е забележителна, вие сте отличен наставник, учител, ментор за околните.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31– тогава вие сте изключително упорити и праволинейни, когато преследвате целите си. Вие още сте надежден служител, управител, партньор. Но нищо не пада в скута ви даром. Освен това сте застрашени от постоянни обрати и изненади, които ви поставят на своеобразен житейски кръстопът или пък ви принуждават да започвате от начало. Обикновено тази тенденция се преодолява с годините, а вие изграждате високи стени –морални, материални срещу вид несигурност, провокирана от не надеждни хора или професионални ангажименти.

Ако сте родени на 05, 14 или 23– тогава вие трупате богат житейски опит, който анализирате задълбочено и рядко повтаряте една и съща грешка. Въпреки всичко, животът постоянно ви изправя пред нови уроци, които трябва да усвоите.

Така вие избирате само утъпкани пътеки и се доверявате на факти, а не думи.

Ако сте родени на 06, 15 или 24– тогава вие сте способни на сериозна или безусловна любов. Но в първите години от живота ви може да имате усещането, че злоупотребяват или се възползват от чувствата и качествата ви. Същевременно вие си избирате половинка, която да допринася за по-високия ви социален статус или добър имидж. Трайно обвързване обикновено се постига след 28г.. Ако това се случи по-рано е съпътствано с вид изпитания.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава вие често се оказвате в позиция, в която сами сте си врагове чрез вид само-заблуди, песимистични или меланхолични настроения. Може да имате усещането, че целият свят е против вас, докато на един по-късен етап не осъзнаете, че всичко е възможно и е продиктувано от собствените ни нагласи и мисли.

Животът превръща родените през това време или в духовно извисени личности или в мошеници, измамници, манипулатори, които решават да използват всички средства, за да постигнат церите си.

Ако сте родени на 08, 17 или 26– тогава вие сте една много концентрирана личност, която задължително трябва да си намери подходящ отдушник за разтоварване- хоби, спорт, развлечения, които носят удоволствия. Иначе животът ви ще се превърне в низ от отговорности и работа, която може да повлияе зле на здравето ви- като зъби, кости, черен дроб, жлъчка…Би трябвало да осъзнаете с времето ,че нищо не заслужава да бъде постигнато на всяка чена, а властта – в един по-общ смисъл, не винаги носи чувство на щастие. Вие трудно изразявате истинските си чувства и това препятства сближаването с вас. Обикновено втората част на живота е стабилна и успешна.

Ако сте родени на 09, 18 или 27– тогава вие полагате огромни усилия, за да стабилизирате живота си и да го поставите на един по-успешен път. Успявате благодарение на упоритостта и амбицията ви, но тъй като нищо не ви се дава даром, а притежавате вродено чувство за справедливост, може да се превърнете в мърморковци или вечно недоволни личности, като най-близките ви хора ще си го отнасят най-много.

Неделя

Денят е покровителстван от Слънцето и отговаря на вибрацията на числото 1.

Родените през този ден притежават харизма, вроден интелект и талант. Обикновено имат добро сърце и оптимизъм, които разпръскват над околните и са привлекателен център за мнозина. От малки печелят всичко с голяма лекота, благодарение на собствените си качества или пък на обстоятелствата. Но това е повод, в не малък процент от случаите да имат притъпени сетива към опасностите или пък им липсва мотивация да разгърнат потенциала си. Те мотаг спокойно да почиват на “лаврите си” до 28г., “да пляскат, а не да плуват” в живота, да се превърнат в галеници, които вярват, че всичко им се полага по право. В този случай, животът ги “изненадва” на средна възраст, а звездите започват да искат “отчет” за реализацията на даденостите- дали са се имплантирали в действителността и са били полезни за околните или са били разпилени, погубени от бездействие. Ако човек е бил достатъчно упорит и отговорен, тогава достига до забележителни успехи и/или популярност.

Ако сте родени на 01, 10 или 19– тогава вие сте позитивни, енергични, а Слънцето постоянно ви зарежда с нови възможности, щастливи обстоятелства, от които да се възползвате. С времето може да злоупотребите със собствената ви сила и тогава Съдбата ще ви изпрати изпитания, така че да се научите да цените другите почти толкова, колкото вас самите.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29– вашият ентусиазъм и топла, емоционална природа е способна сгрее много сърца. Вие сте като пристан, където другите могат да си отпочинат и да се заредят с положителна енергия. Склонни сте да се раздавате по един неповторим начин, който обикновено се имплантира в щастливи семейни връзки, а и не само.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30– със сигурност те забелязали, че притежавате доза късмет. Всичко ви се отдава лесно, стига да го поискате. Вие сте философ, артист или обществена личност, която оказва силно влияние върху другите. Но сте способни и да се превърнете в бохем или друга личност, която е склонна да разпилява иначе отличния си потенциал, защото се лутате между различни приоритети, нямате ясна визия за бъдещето или бързо ви омръзват определени монотонни ангажименти. Би трябвало съзнателно да поработите върху упоритостта и постоянството си.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31– тогава вие сте много прозорливи и подчертани индивидуалисти, които с оригинален подход достигат до значими успехи. Закриляни сте от Съдбата в трудни моменти, въпреки че не сте застраховани от някой обрати, особено през втората част от живота ви, когато сте склонни спонтанно да се отказвате или подминавате иначе важни подробности, шансове и т.н.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вашият интелект е способен да ви отведе до значими успехи. Вие сте находчиви, инициативни ,убедителни. Почти е задължително да се занимавате с интелектуален труд, който да допринесе за вашата популярност или значими успехи.

Ако сте родени на 06, 15 или 24– тогава вашият вроден чар и харизма откриват почти всички врати по пътя ви. Вие с лекота печелите симпатии, имате авторитет и владеете “публиката”, привличате внимание и аплодисменти по различни поводи.

Ако сте родени на 07, 16 или 25- тогава притежавате талант или силна психична енергия, която трябва да реализирате по подходящ начин, за да сте успешни. В първата част от живота ви сте закриляни от Съдбата- черпите от различни чужди ресурси- от родители и партньори до щастливо стечение на обстоятелства, които ви дават “зелена светлина”, за да импантирате качествата си. Ако не се възползвате правилно обаче, това ще превъртите обрати след 28г., способни да ви принудят вече повече да “плащате”, отколкото да получавате.

Ако сте родени на 08, 17 или 26– тогава вие се добирате до значими успехи, власт и уважение, благодарение на вродените ви качества, но и упоритост.

Ако сте родени на 09, 18 или 27- тогава вие притежавате градивна сила, ентусиазъм и енергия, способни да разрушат или премахнат всички бариери по пътя ви. Може би имате силна конструкция и сте спортист или състезател- в един по-общ смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *