Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 01 декември 2023г.

20 лунен ден, Луна в Рак/Лъв

Луната транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Рак до 18 ч., а след това преминава в Лъв.  Докато Луната е в Рак и е в последните градуси на този зодиакален знак- емоциите ще бъдат толкова наситени,  ярки,  че ще предизвикват една категоричност,  воля,  спонтанни и  крайни реакции,  които са способни да преместят планини.

Мнозина ще се борят за онова, което най-много обичат или отчитат за ценно, няма да пестят сили и енергия,  ако трябва да защитят  онова,  което считат за „ своя територия“.

Звездите акцентират  върху важни за нас взаимоотношения,  които влияят върху ключови въпроси свързани с сигурност,  социален статус,  бъдещи перспективи на развитие.  Колелото на съдбата може да се завърти в една или друга посока и в зависимост от това  от кого и каква закрила получаваме,  вид опека,  но също така-  с кого се конфронтираме,  дали избираме внимателно лицата,  с които се противопоставяме…

Денят може да е напрегнат,  силно  трансформиращ,  може да се възползваме от тази мощ,  за да се справим с предизвикателства,  за които доскоро не ни е достигала смелост или нещо друго.

Не можем да разчитаме на толерантност,  трудно се играят роли-  виждаме истинското отношение към нас на определени  хора,  но и ние го демонстрираме по един ярък начин.

Може да ескалира борба за власт,  буквално и в по-широк смисъл, и в този процес  ще побеждават онези,  които са обединили усилия,  попаднали са под ничия опека.

Вечерта можем да се разтоварим  в приятна или предпочитана компания,  мнозина ще реагира точно така.

Лунен календар за декември 2023г., вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 01 декември

Овен, Лъв, Стрелец–  денят може да е натоварен над обичайното,  водите разговори,  в които успявате да надникнете отвъд видимото, някой от вас ще озная тайни,  а това по един естествен начин ще се отрази на важни за вас връзки,  лични и делови.  Може да ви се налага да защитавате интересите си,  позициите си,  преценявайте добре онези,  с които влизате в своеобразна битка, за да сте победители или да се предпазите от щети. Денят не протича в традиционен ритъм, но можете да наваксате с изостанали дела…

Телец, Дева, Козирог-  във фокус са важни за вас връзки, които влияят на благоденствието ви, успехи, чисто материални и не само. Днес имате за задача да ги оздравите, включително като изчистите различия с доза компромис, ако се налага. Вие ще прецените и ще претеглите- дали си заслужава или не…Днес отношенията ви или договори могат да се преобразят- ще се изчистят недоразумения в перспективните, а останалите- ще се скъсат. Пазете се от конфликти, които могат да се отразят на онова, което имате-общо…

Близнаци, Везни, Водолей– денят е натоварен с множество ангажименти, а това по един естествен начин ще ви мобилизира, амбицира, за да се справите…Пазете се от напрежение, което ще предизвика обратен от желания или очакван резултат. Ескалират повишени разходи или денят е подходящ да защитите интересите си. Ако на работното място предстоят промени, това ще бъде по-видно от обикновено. Можете да включите вашата изобретателност, за да се измъкнете от предизвикателни ситуации и да сте победители. В друг случай- можете да подействате добре на здравето си, да вземете мерки. Препоръчително е да вземете и превантивни мерки.

Риби, Рак, Скорпион- днес притежавате достатъчно воля, инициативност, за да се справите с почти всичко, което застане на пътя ви. Денят е натоварен с множество ангажименти и не протича по предварителен график, мнозина ще балансират между текущи и лични, допълнителни дела…Нека това да не предизвика напрежение, което ще въздейства и на близки отношения. В оптимален случай- превъртате предизвикателства в полза и излизате победители, защото сте в център от внимание и сега е моментът да се докажете. Вие влияете на хора и тенденции над обичайното и „последната дума“ е ваша, в повечето случаи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *