Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 02 август 2020г.

14 лунен ден, Луна в Козирог

Луната транзитира през последните градуси на Козирог и продължава да ни подтиква да гледаме на обикалящата действителност със значима сериозност, отговорност, нищо не се приема: „ей, така, на шега“, освен, ако по природа нямаме по природа забележително чувство за хумор. Последното обаче, ще бъде необходимо, за да не изпаднем в по-песимистични настроения…

Все пак при Луна в Козирог ние се концентрираме повече върху някой предизвикателства, дори трудности, които трябва да преодоляваме, оценяваме ги в цялостен аспект, това винаги е полезно, но сега към това целенасочено трябва да включим и решения, за да бъде денят по-позитивен или конструктивен.

Не са изключени разговори, които осветяват подобни теми- справяне с онова,  което отчитаме, че изисква по-голяма концентрация, но за това пък се отразява на нашата сигурност, ключови приоритети отнасящи се до социалния ни статус /Козирог отговаря за този сектор от живота ни/.

В известна степен нашите емоционални преживявания могат да противостоят на рационалните съждения, а ние ще покажем- как можем да балансираме между тях, за да извлечем максимални ползи.

Денят е показателен за онова, което трябва да преодоляваме, също- на какво сме способни, за да го постигнем. В известна степен е тестови за нашата устойчивост, сила, воля и т.н.

Ако денят премине спокойно, това е отличен признак, значи- няма външни или вътрешни фактори, които ви разстройват, на това можете да разчитате и в бъдеще…

Взаимодействието с по-възрастни, влиятелни или власт-имащи личности не е лесно, всички различия са по-видни от обикновено и нека това да е повод те да се разрешат.

Безплатен Лунен календар за месец август, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Овен, Лъв, Стрелец– денят ви подтиква да се концентрирате върху ключови въпроси, които са свързани с вашата сигурност- чисто финансова, но не само- също, символизирана от семейна хармония, успехи в кариерата и т.н. Може да отхвърлите множество дела, включително такива, които сте отлагали, не са твърде по-вкуса ви, но имат своето позитивно отражение на различни нива от живота ви. Подходящо време да спечелите нещо, да преговаряте по чисто практични, материални приоритети или поне да обсъждате подобни теми с хора, които могат да ви помогнат в това направление, влияят ви и т.н. Ако имате противопоставяне на интереси, това ще е по-видно, но сега е подходящо да вземете мерки и да се справите с това…Хубаво е да обръщате повече внимание и на здравето си, ако е нужно- не се претоварвайте, намерете начин за отдих, който да ви е приятен.

Телец, Дева, Козирог– всички емоции, които са натрупани в душата ви, въпроси, които ви вълнуват- излизат на повърхността дори и по-малки поводи. Расте решителността ви да се справяте с всичко, което не ви носи удовлетворение. Всъщност, вие можете да влияете в значима степен на текущи тенденции, оказвате се определящ фактор, както за себе си, така и за близкото си обкръжение. Мнозина са концентрирани върху важни за тях отношения- сърдечни или делови, не са изключени разговори, които да имат широко отражения, да дават голяма яснота, са влияят на бъдещи перспективи. Денят е подходящ да демонстрирате най-доброто от себе си, да се концентрирате върху водеща цел и това няма да остане без последици, напротив, можете да направите пробив в избрано от вас направление и със съответните последици…

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква висока адаптивност към ангажименти или теми, които не са ви твърде по вкуса. В друг случай- концентрирате се повече върху алтернативи на развитие, особено, ако статуквото не ви удовлетворява, а това- само по себе си може да се окаже повод- да откриете варианти по един естествен начин. Занимават ви теми, които са останали извън контрола ви, ако има такива- те се проявяват, но възникват и решения- чрез обективни съждения, прояви на повече воля и т.н. Ако денят ви протича спокойно, значи- на това можете да разчитате и в бъдеще. По-добре прекарвате деня в компанията само на най-близките си хора, дори в усамотение и релакс, ако успеете да се откъснете от рутината.

Риби, Рак, Скорпион– звездите осветяват ваши партньорски отношения- сърдечни или с важни за вас хора, които влияят на стабилността ви, просперитета ви, бъдещото ви развитие. Днес може да проведете доста конструктивни разговори, да получите известия, предложения, които ще покажат на кого и в каква степен можете да разчитате, силни и слаби звена във връзките ви и т.н. Подходящо е днес да направите всичко възможно, за да заздравите отношения, на които държите, ще намерите начин, а отражението ще е широко, понякога- превключващо. Чудесен признак е, ако днес се радвате на хармония в контактите си с околните. По-сериозни различия обаче, ще покажат, че ще се изискват и по-кардинални мерки или такива, които изискват повече време, за да ги разрешите.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *