Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 02 април 2024г.

23 лунен ден, Луна в Козирок, ретрограден Меркурий
Меркурий днес се обръща в ретрограден, а тази планета „отговаря“ за нервната система, за нашите реакции, функции на органи с вътрешна секреция.
Така днес може да изпитаме известен дискомфорт, не е изключено да сме малко по- нервни, но и разсеяни, със забавени реакции.
Денят не е подходящ да се водят преговори и разяснителни разговори, а по-скоро да вършим онова, при което имаме изработен навик и го вършим „ автоматично“, в това ще се справяме най-добре.
Ретроградният Меркурий ще ни подтикне да преосмислим някои свои решения от миналото, вероятно не без причина, а според динамична и променяща се среда, външни предизвикателства, които ни подтикват да отговорим по този начин…
Днес някои ситуации могат да се „преобърнат“, така че ние да спечелим или пък точно обратното и да ни се наложи, да се адаптираме бързо към преобразуваща се обстановка.
Денят е показателен за наши високи и честолюбиви планове- какво ги подкрепя или точно обратното, така че да си обновим или променим стратегията по важни за нас теми, които касаят сигурност, просперитет, кариерно развитие, здравина на връзки, които влияят на всичко това. Ако трябва нещо да променим, днес ще го разберем..
Денят ще ни подтикне към своеобразен „завой“, ако се налага такъв, за да постигнем своето или като минимум- вид анализ на миналото, за да получим по-добър резултат от преди.

Хороскоп за седмицата 01.04-07.04.2024г.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, а доброто справене с тях може да изиграе своеобразна превратна роля, така че внезапно да направите пробив в избрано от вас направление, волево и чрез собствената ви инициативност, а ако в някой случай това е невъзможно, тогава вие ще преосмислите минали решение, ще промените вашата стратегия, така че да получите по-добър резултат от преди. Днес чрез упоритост и амбиция мнозина ще се доберат до успехи или ще преобразят обстановката около себе си. Това е сила и отговорност. Може да се чувствате предизвикани от външни обстоятелства, но вашият избор ще определи крайния резултат. Миналото ви застига, вие може да преосмислите минали действия, за да получите по-добър резултат от преди или пък се появяват шансове да си върнете нещо от миналото, да на ваксата е с евентуални пропуски, ако е имало такива.

Водолей, Везни, Близнаци– денят не протича по предварителен график, не е изключено да ви се налага да наваксвате с изостанали дела… Външни обстоятелства ви оказват значимо въздействие и ви подтикват към преоценки. Във взаимоотношенията ви може да настъпи обрат, нека това да е повод да изчистите слаби звена от миналото, които касаят важни за вас личности. В оптимален случай- вие ще възстанивите връзки от преди, засега се появяват първи сигнали в тази посока, а в друг вариант- може да решите да оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време. Не са изключени напрегнати разговори. Ако има неразрешени въпроси и спорни казуси- те ще се активират, нека сега намерите подходящ изход и вариант и като не губите тази цел от поглед. Пазете се от недоразумения в дома и семейството. Ако имате възможност- дайте си почивка, намалете темпото, обърнете повече внимание на себе си и на близките ви, те може да имат нужда от това.

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес е доста висока, вие ще влияете на тенденции над средното ниво. Денят вероятно ще е леко напрегнат, но ще ви даде шанс да изпъкнете, да се справите с дела, които иначе отчитате за извън контрола си или пък са изостанали. От вас ще се изисква да проявявате повишена адаптивност, вид стратегия, така че да преобръщате някой предизвикателства в полза, понякога и в лицето на конкретни хора. В по-ярки краски си правите равносметки- на кого и какво можете да разчитате, за да постигнете високи и честолюбиви планове. Подходящо е да разчитате на себе си, така ще постигнете максимални резултати, ще заемете лидерска позиция, ще се справите с повишена конкуренция, изисквания, ще изпъкнете… Дребни ваши действия ще имат широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– звездите акцентират върху приоритети, които касаят важни за вас отношения, лични и делови. Може да проведете разяснителни разговори, в които на повърхността да изплува нещо недоизказано, нека това да се превърне в повод за изчистване на недоразумения. Пазете се от разногласия на работното място, същевременно може да ви се налага над обичайното да защитавате интересите си. Някой от вас може да преосмислят минали решения, а това да се отрази на финансовото ви състояние, работа, високи и честолюбиви планове. Възможно е в ежедневието ви да настъпят някакви обърквания, не бързайте, не се претоварвайте, следвайте естествения ритъм на събитията, хубаво е да се вслушвате и вътрешния си глас, дори и физическото ви състояние. Може да получите ясни подсказки- какво ще преодолявате и на какво можете да разчитате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *