Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 03 април 2024г.

24 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей
Луната е в Козирог до 11:00 ч., а след това преминава във Водолей.
От последните градуси на Козирог Луната днес ще усили нашата амбиция в пъти, а това по един естествен начин ще ни постави във високо конкурентна среда, противопоставяне на воли, а вероятно и попадане в ситуации, които са свързани с по-разгорещени спорове. Побеждават онези, които умеят аргументирано да защитят мнението си, разчитат на натрупан опит и авторитет, реагират конструктивно, хладнокръвно, без да губят край на цел от поглед. В такъв случай през първата част от деня- ще мога да се поздравят, защото са преодолели предизвикателство и са се представили като знаещи, можещи, принудили са околните да се съобразяват с тях. В друг вариант- може да се противопоставим с влиятелни и власт- имащи личности, но ако не сме преценили добре своята „битка“, тогава по-скоро ще претърпим загуба, която може да се отрази на ключови въпроси с репутация, сигурност, бъдещ просперитет, така че е хубаво добре да преценяваме своите действия.
През втората част от деня луната вече е във Водолей и ще усили смелостта, чрез която ще реагираме… Ние вече няма да се страхуваме от евентуални промени, дори мнозина ще реагират рязко, крайно, така че спонтанно ще се освободят от всичко, което им тежи или ги ограничава.
През втората част от деня са възможни по- емоционални или драматични обстоятелства, това може да е повод за внезапни промени в отношения или бъдеще и перспективи на развитие и нека случващото се да има позитивен ефект.
Както казах вече, волята се усилва, ние ще притежаваме енергията и смелостта, можем да направим рязък скок напред или пък своеобразен завой, имаме уникален шанс да погледнем в по-далечното бъдеще и да разберем какво предстои, какво ще преодоляваме и на какво да разчитаме…
Препоръчително е да се пазим от прекалено рискови и спонтанни действия, за да не предизвикаме резултати, за които не сме готови.
Миналото продължава да ни застига, това може да е като право на втори опит, за да получим по-добър резултат от преди, стига да сме си направили съответните анализи и равносметки….

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня може да се въвлечете в ситуации, които изискват да защитавате интересите си, да отстоявате аргументирано вашето мнение и авторитет, за да се наложите или като минимум- да не позволите да бъдете изместени. Стари и неразрешени въпроси могат да напомнят за себе си, използвайте случващото се, за да реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди. През втората част от деня чувате новини, водите разговори, които са доста емоционални… Можете да стигнете до дъното на истини, но това винаги е полезно, за да си изградите оптимално правилна стратегия. Някои изказвания мога да имат силно трансформиращо въздействие, имайте го предвид и внимавайте, така че да не изкажете нещо, за което по-късно може и да съжалите.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня инициативността ви е доста висока, за да наваксате с изостанали дела, защото миналото ви застига или трябва да изясните спорни казуси, може би да вземете важни решения. Влияят на тенденциите над обичайното, възползвайте се, дори и да имате усещането, че все още околните ви предизвикват. През втората част от деня ескалират допълнителни ангажименти или събития, които са много показателни за професионалната ви реализация или доходи. Възможни са силно преобразуващи ситуации, а от вас ще се изисква да насочвате в границите на възможното. Чудесен признак ще бъде, ако сега получите бонус, успеете да се справите с повишена конкуренция или се сдобиете със своеобразна власт, в един по-широк смисъл. Подходящо време да се справите с предизвикателства и да усилите позитиви като действате гъвкаво и стратегически, допуснете нещо ново и различно, ако усетите, че има нужда от това…

Близнаци, Водолей, Везни– по-голяма част от събитията през първата част от деня се движат по инерция, а от вас се изисква да реагирате по оптимално добър за вас начин. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще или от видимото, или пък да прелистите страница, като прецените с какво да продължите напред или да оставите зад гърба си. През втората част от деня- смелостта ви расте, пробивността, способността да влияете на хора, събития и тенденции. Вие рязко може да се превърнете в проводник на вид преобразувания, както в вашия живот, така и на най-близкото ви обкръжение. Все повече ще се чувствате „ на своя територия“. Изобретателността, съобразителността и интуицията- също са значими, възползвайте се по оптимален начин!

Риби, Рак, Скорпион- през първата част от деня водите доста емоционални разговори, които имат значение върху вашата професионална реализация, доходи или вид сигурност… Ежедневието е напрегнато, възможни са допълнителни изисквания и съответни ангажименти. Може да проведете разговори, които да променят предварителните ви планове. Миналото ви застига по някакъв начин, не като вас да е повод да наваксате с евентуални пропуски или пък- да получите по-добър резултат от преди. През втората част от деня- налага ви се да се съобразявате с външни фактори, а поради тази причина е препоръчително да следвате естествения ритъм на събитията, за да можете да реагирате оптимално адекватно на случващото се. Ескалират доста емоционални ситуации, нека те да са повод за положителни промени, защото това е мощна енергия, която е способна да преобрази много или всичко, ако се концентрирате в правилна посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *