Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 04 април 2024г.

25-ти лунен ден, Луна във Водолей
Луната във Водолей днес ще усили нашата социална активност и желание да създаваме и укрепваме връзки, които могат да допринесат за по-светлото бъдеще или чувства на щастие.
Луната във Водолей винаги допринася за чувството на свобода, защото не се страхуваме да експериментираме, приемаме с по-голяма лекота всичко ново и различно.
Денят е особено подходящ да се освободим от нещо старо, което ни натоварва и пречи.
Ще действаме импулсивно и според собствените си очаквания и желания, така денят ще бъде изпълнен от изненади, но това ще е полезно, ще ни помогне да направим своеобразен скок напред и без вид ограничения.
Склонни сме да жертваме едно, за да получим друго и по- ценно.
В друг вариант- може да попаднем в ситуация, която прилича на конфликт на интереси, ние ще можем да ги защитим, ако имаме на кого да разчитаме, получаваме подкрепа и одобрение от определени личности.
Пренареждат се пластове в колективи или като минимум разбираме на кого можем да разчитаме.
Чудесен ден да се разтоварим с приятели.
Не са изключени преувеличени разходи и е хубаво да бъдем по-внимателни на тази тема.

Изготвянена индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- чудесен ден да се разтоварите в приятелска компания. Същевременно са възможни интересни новини, вид преговори, които да направят деня натоварен над обичайното или пък вашите предварителни планове ще се променят. Разбирате на кои колеги можете да разчитате, а ако на работното ви място са необходими промени, това ще бъде по-видно от обикновено. Информационният поток е доста усилен, общуването е повод за промени, приоритетно влияят на високи и честолюбиви планове, възползвайте се и насочвайте, за да извлечете максимални ползи.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен от ангажименти над обичайното, може да попадате в ситуация, която изисква да се докажете, за да не пропуснете шанс, така че да се справите с някои предизвикателства, да защитите интересите си или да не позволите да бъдете изместени. Не е изключено да ви се налага да реагирате и действате по-гъвкаво, но при всички случаи се оказва, че вие сте необиколим фактор, вид авторитет, с който другите трябва да се съобразяват. Вие може да се превърнете в проводник на преобразувания, както за вас, така и за околните. Някой ще имат избор, други ще получат удовлетворение и своеобразна награда, трети ще установят, че все има кой да им пази гърба.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви днес е доста висока, така че често ще се оказвате в центъра от внимание. Може да предизвиквате разяснителни разговори и преговори, които в повечето случаи ще са повод за шанс, така че да получите подкрепа и одобрение за ваши желания и идеи. Въпреки всичко, може да се чувствате леко неспокойни, защото се налага да се справите и с друг вид приоритети, които може да отчитате за извън контрола си или това изисква различна стратегия, за да получите по-добър резултат от преди. Точно днес може да въздействате на всичко това и над обичайното… Може да разчитате на доза късмет, на собствената си креативност, придобит опит и авторитет.

Риби, Рак, Скорпион– успявате да наваксате с изостанали дела, така че денят е доста ползотворен за мнозина. Динамичен и интересен ден, когато се справяте с рутина, доказвате се на работното място, същевременно- водите разговори, които имат широко отражение, носят изненади, помагат ви да направите важен и целесообразен избор, който има широко отражение, включително и за по-далечни преспективи на развитие. Може да чуете доста емоционални изказвания, но ако искате да разберете нещо, ще го разберете, все ще намерите начин, може да надникнете в по-далечното бъдеще или пък „ зад кулисите“. Подходящо време да откриете допълнителни или парарлелни източници за печалба, буквално и в по-ширэк смисъл…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *