Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 06 август 2022г.

Девети лунен ден, Луна в Скорпион

От днес и до 12-ти август навлизаме в период, който е силно трансформиращ иможе да се отрази на нещо важно или скъпо за нас- от чисто финансови приоритети до любовни взаимоотношения или такива- с личности, които влияят на бъдещото ни развитие, имат значение за нас и т.н.

Не е задължително тези промени да бъдат лоши, те могат да бъдат позитивни, пречистващи, така че ако са се натрупали някакви недоразумения в миналото, те да се изчистят…

Навлизаме в подходящ период да се освободим от всичко токсично или деструктивно, ще изпитаме силна вътрешна необходимост за това, ще имаме енергията, волята, така че понякога може да ни изглежда, че сме по-напрегнати, спонтанни, но можем да приемем тази мощна енергия като стимул или показател, че е дошло време за преобразования, които могат да бъдат напълно позитивни за нас.

Въпреки всичко ще се налага да се пазим от вид прибързаност, необмисленост и т.н. Луната в Скорпион днес ще ни бъде доста полезна, защото ще ни надарява с огромни възстановителни сили, ще ни подтиква да действаме стратегически, да намираме начин, понякога и по един интуитивен и с много прозорлив подход.

Докато Луната е в Скорпион винаги можем да откриваме скрити шансове, обходни пътища към целите ни…

Желанията са толкова наситени, че се превръщат в мощен стимул, пред който няма невъзможни неща.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- силно емоционален ден, не е изключено да имате предчувствия, които да ви насочват в определена посока, така че да вземате решения в личен и делови аспект, които са максимално позитивни за вас. Намирате се в период, през който ескалират равносметки, те засягат вашите взаимоотношения, които са като скачени съдове за собственото ви благоденствие, финансово състояние, бъдещи перспективи на развитие. От днес и до 12-ти август- може да промените вашата среда на съществуване, да прекратите връзки, които са изчерпани, да заздравите други, които са доказано лоялни. Пред вас днес могат да се разкрият допълнителни възможности, обходни пътища към вашите цели, ако търсите такива. Денят не протича по предварителен график, така че е хубаво да следвате естествения ход на събитията. Може да спечелите нещо важно за вас…

Телец, Дева, Козирог- денят е подходящ да хармонизирате важни за вас връзки, партньорски отношения. Може да проведете доста конструктивни или разяснителни разговори, да получите вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. От днес и до 12-ти август информационният поток ще се усилва, може да ви се налага по-активно да изразявате вашето мнение, да го отстоявате и със съответните позитиви. Оказвате силно въздействие на околните, възползвайте се по оптимален начин, но избягвайте ситуации, които ви въвличат в конфронтации, борба за власт, буквално и в по-широк смисъл. Можете да използвате стратегически подход, тайна информация, за да излизате победители.

Водолей, Везни, Близнаци- денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви шанс да отхвърлите доста дела, да се справите оптимално добре дори и с рутинни задължения, които невинаги са ви по вкуса. Хубав ден да защитите интересите си, да спечелите нещо важно за вас, Може да получите подарък, бонус, да материализирате голяма част от желанията си. От днес и до 12-ти август- могат да ескалират повишени разходи или ежедневието ви постепенно да излезе извън традиционния ритъм. В оптимален случай- това ще е повод да намирате повече време и за почивка, за близките си, за себе си, включително като пренаредите приоритетите си и се освободите от онези, които са изгубили своя смисъл.

Риби, Рак, Скорпион- инициативността ви днес може да е доста висока, а дребни действия да имат широко отражение. Влияете на хора и събития над обичайното, използвате психологически или стратегически подход и често- може да се оказвате победители. Мнозина ще инициират разяснителни разговори или ще попаднат в такива, в повечето случаи те ще бъдат конструктивни и полезни. Получавате подкрепа, ако се нуждаете от такава. От днес и до 12-ти август- в душата ви ще ескалират силни чувства и страсти, които не винаги ще е лесно да овладявате и ще ги изкарвате на повърхността, а това по един естествен начин ще влияе на вашите взаимоотношения. Препоръчително е да заложите на крайния и позитивен резултат, дори и понякога да се чувствате предизвикани, така всичко ще се развива по-оптимално благоприятен за вас начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *