Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 06 април 2020г.

14 лунен ден, Луна в Дева

Луната е в Дева и почти през целия ден ще ни раздвоява между здрав разум, практични оценки и повишена емоционалност, понякога страхове.

Дали ще преобладава едното или другото ще зависи от индивидуални характеристики и това ще е показателно за всеки един.

В оптимален случай- аспектацията на звездите ще ни покаже скрити възможности, можем да идентифицираме тайни, там, където ги има, да намерим начин да се освободим от онова, което отчитаме за извън контрола ни, внася смут, съмнения, а сега решенията са пресечена точка от рационални съждения и интуиция.

В не толкова подкрепящ вариант- преобладава умората- тя може да е физическа, но да се базира върху психическа, а това може да принуди мнозина да изпитат дискомфорт, отново- психически и/или физически.

При Луна в Дева винаги сме насочвани да се освободим от онова, което е деструктивно, излишно, вредно, токсично /вещи, навици, хора/. Това може да стане просто като се ориентираме към това, което отчитаме за полезно, градивно, критичните и практични посоки ще помагат, стига да се ориентираме в тази посока. Дори и не винаги да е лесно, не е невъзможно и е въпрос на цели, способност за мобилизация.

В известна степен днес подчертано хората ще се разделят на такива, които виждат препятствията, потъват в опасенията си и други, стремящи се да очертаят възможностите като се концентрират съзнателно върху тях.

Вероятно ще има и трети контингент, който ще се стреми чрез манипулации, измами да извлече полза в обективно сложна страна. Както се казва в „мътна вода риба най-лесно се лови“, следва да сме по-внимателни, за да не се оплетем в нечии „мрежи“.

Все пак денят не протича по предварителен график и все нещо ще възниква, което ще обърква предварителните ни планове.

Следва да не се претоварваме, да следваме естествения ход на събитията.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста натоварен от ангажименти, понякога над средното ниво. В този процес изплува всичко, което препятства професионалната ви реализация или е под формата на скрити бариери, онова, което е извън контрола ви и т.н. В оптимален вариант- знанието винаги е сила и е повод да реагирате, да отстраните всички злотворни влияния. В не толкова подкрепящ случай- разпилявате се в различни посоки, трябва да внимавате да не станете жертва на измами, интриги и манипулации. Оформят се варианти, обходни пътища към целите ви, особено, ако ги търсите. Полезно е да сте по- внимателни към здравето си, също- да избягвате недоразумения в дома и семейството.

Телец, Дева, Козирог– днес се стремите да сложите „ред в хаоса“ и да сте полезни, както на себе си, така и на близкото си обкръжение. В повечето случай играете стабилизираща роля, опорна точка или важен фактор, с който околните трябва да се съобразяват. Не е изключено да попаднете под деструктивно влияние на конкретна личност, партньор, определени персони…Ако има нещо нечестно или некоректно- днес ще можете да го идентифицирате, но все пак е полезно да се пазите от хора, които се стремят да се възползват от вас, меко казано. В този процес мнозина ще преоценят или ще погледнат с други очи на определени персони.  Като вариант- определен човек обсебва вниманието ви, водите разяснителни разговори, изчиствате недоразумения, скрепвате връзки като сте си взаимно полезни.

Водолей, Везни, Близнаци– водеща тема за мнозина е финансовата стабилност, днес можете да направите много, за да превъртите някой предизвикателства в полза и да спечелите от това. Ако се нуждаете от паралелни възможности или скрити такива, тогава днес те ще се „осветят“, друг е въпросът дали ще ги приемете. В не толкова благоприятен случай- в душата ви назряват съмнения, не сте сигурни по кой път да поемете, а денят не протича по предварителен график, защото възникват допълнителни ангажименти или самите вие намирате начин да избягате от рутината. Същевременно дребни действия имат широко отражение върху репутацията ви или се обсъждат въпроси, които касаят кариерното ви развитие. Използвайте интуицията си, здравия си разум, анализирайте процеси и отвъд видимото, за да изберете най-вярната посока, ще имате достатъчно подсказки. Печалбите или загубите се продуцират от „другите“, значи- трябва да се ориентирате към подкрепа като първа крачка към успехите, ще имате такава възможност.

Риби, Рак, Скорпион–  информационният поток днес е доста усилен, водите разяснителни разговори, които в оптимален вариант ще изчистят съмнения, недоразумения, ще ви помогнат да скрепите връзките ви. От днес и до 10 април е подходящо да привлечете на ваша страна влиятелна опека, ще имате такава възможност, която ще има благотворно влияние върху финансовото ви състояние или сигурност-общо. Това може да е партньор- личен или делови или дори вашето семейство.

Звездите ви концентрират върху важни за вас взаимоотношения, по-видни от обикновено са всички силни или слаби звена. Същевременно сега най-много можете да влияете на тези приоритети, имайте го предвид и насочвайте в една конструктивна посока…„Другите“ могат да материализират желанията ви, ако си сътрудничите, ако се съобразявате или отчитате и тяхното мнение, интереси…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *