Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 06 март 2021г.

23 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец ще продължи да ни настройва на по-оптимистична или приключенска вълна, ще се зареждаме от своите контакти, като общуваме с хора, които са ни приятни, подкрепят честолюбивите ни планове, това могат да бъдат влиятелни личности, наши приятели също и т.н.

Трудно ще се задържаме на едно място, мнозина ще прекарат деня нетрадиционно като пътуват, прекарат повече време навън или се отдадат на хоби, нещо, което е зареждащо и извън рутината.

Все нещо може да възниква, което да обърква предварителни намерения, така че е по-подходящо да прекараме деня спонтанно…вероятно и така ще бъде в повечето случаи, но това ще действа тонизиращо, оздравително, може да се превърне в повод за неочаквана радост, шанс и т.н.

Повишеният обмен на информация ще ни дава яснота, ще разсейва съмнения там, където ги има, евентуални страхове и т.н.

Въпреки всичко, може да сме склонни леко да преувеличаваме всичко хубаво или лошо, така че трябва да внимаваме в каква посока накланяме везните.

В повечето случаи обаче, ще преобладават позитивните настроения и оценки, крайният резултат много ще зависи и определя от компанията, която ще предпочетем, също- дали са се натрупали в миналото някакви недоразумения, нещо недоизказано, скрито или ерозивно, което сега трябва да бъде изяснено. Днес можем да повлияем на всичко горе-изброено като заложим на една по-философска мисъл, също- не губим крайната си цел от поглед…

astrom@abv.bg

Кажи ми какъв почерк имаш, за да ти кажа какъв си!

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще се отдадете повече на хоби, любими хора, вид приключения, които ви зареждат. Повечето от вас ще бъдат социално по-активни, така че няма да ви липсва компания, а общуването ще е повод за приятни емоции, получаване на ценна информация или пък изчистване на евентуални недоразумения. Припомням, че днес вие влияете подчертано на околните, така че от вас зависи в каква посока ще насочите тенденциите. Ако имате някакви съмнения, колебания или сте на своеобразен кръстопът- вие ще можете или ще трябва да изберете посоката. Денят предразполага към повишени разходи, които могат да бъдат за развлечения, любими хора, ако всичко е добре премислено, значи всичко е наред.

Телец, Дева, Козирог– звездите изискват днес да обърнете повече внимание на близките си, дома, семейството, да хармонизирате най-близката си среда или да наваксате с дела, които може да са били отлагани до този момент. Евентуални вложения, вид инвестиции в дома или любими хора- ще действат положително, оздравяващо и т.н. Все пак, ако между вас и важни за вас хора има недоразумения, то те ще бъдат по-видни от обикновено. Денят не е подходящ за разяснителни разговори, които по-скоро ще приличат малко на „развален телефон“, може едно да казвате, а друго да се разбира, както и обратното ще е валидно. Денят изисква адаптивност и може да тества тази ваша способност, когато става въпрос за връзки и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– денят „осветява“ вашите партньорски отношения или други важи за вас връзки. Имате възможност да ги оздравите, можете да очаквате повече разбиране, подкрепа. Няма да ви липсва внимание, компания и денят за повечето от вас ще премине приятно, свежо, цветно и следствие на повишен обмен на информация, евентуални срещи или прекарване на деня навън- ще ви действат доста зареждащо. Все пак, трябва да се пазите от недоразумения по чисто финансови въпроси или пък ще ескалират равносметки по различни поводи- кой ви нанася щети, с кого имате общи интереси и гледате в една посока…Ако има нещо скрито, което ви влияе или ерозивно- днес може да бъде изяснено и отстранено, ако желаете, разбира се…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, можете да наваксате с дела, които сте отлагани до този момент, те може да са свързани с вашия дом, но не само. Все пак не са изключени и допълнителни задачи, които да объркват предварителните ви планове, да изискват да пренареждате приоритетите си по важност. Денят е подходящ да подействате положително на средата си на съществуване, да оздравите близки връзки. Също- да спечелите нещо ценно за вас, ако искате, ще намерите начин, дори и обходни пътища, варианти- към поставена цел. Повишени разходи също са доста вероятни, но те могат да бъдат неизбежни или полезни инвестиции…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *