Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 06 януари 2022г.

Пети лунен ден, Луна в Риби

Луната в риби днес ще усили нашата впечатлителност, емоционалност- в пъти.

Това може да преобрази обикалящата действителност, все едно я наблюдаваме през цветен филтър. За едни той ще е розов, за други син, за трети сив и т.н.

Както повечето от вас знаят, докато Луната е в Риби ние по-осезаемо все потапяне в нашето подсъзнание и оттам може да изплува онова, което вече се е насъбрало.

Денят дава шанс оъщо така- да набележим пътища, през които можем да осъществим свои съкровени желания.

Препоръчително е през първата част от деня- да се доверяваме на своята интуиция, тя едва ли ще ни подведе.

Това, което ни вдъхновява, може да се окаже „ златен билет“ към нашето щастие. Ако днес получите предложение или известие, което кореспондира с вашите очаквания или по-далечни перспективи на развитие, това ще е отличен признак и е препоръчително да обърнете специално внимание на случващото се.

Все пак не е изключено да сме малко по-разсеяни, разпилени в различни посоки, но и да си доставим някакво удоволствие.

Днес може да удовлетворим своя прищявка или пък някой да допринесе за чувството ни на щастие.

Денят не предразполага към прекалена натовареност , напротив, дори и несъзнателно- може да намерим начин да избягаме от рутина или нещо, което не ни е твърде по вкуса.

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичен хороскоп за деня

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да сте под влиянието на силни емоционални преживявания, които извират от душата ви или това може да е някакво впечатление, чувство, което обзема съзнанието ви. Хубаво е да не пренебрегвате вътрешния си глас, може да имате предчувствия, да стигнете до интуитивни прозрения. В дома и семейството ви могат да ескалират събития, които показват по-далечни перспективи на развитие, шанс да хармонизирате най-близката си среда, да изчистите евентуални недоразумения. Денят не е подходящ за прекомерно натоварване, напротив, ще намирате начин да бягате от рутина или нещо, което не ви е твърде приятно, може и да сте малко по-разсеяни. Денят е по-подходящ за релакс, ако можете да си го позволите, отколкото за сериозна работа.

Телец, Дева, Козирог– днес може да чуете думи, които силно да ви впечатлят, да оставят следа в сърцето ви или пък да преобразят важни за вас отношения. Възможно е в обкръжението ви да се появи човек, който ви действа по подобен начин. Самите вие- ще имате силно въздействие върху околните, така че денят е много подходящ да укрепите отношения- лични и делови… Хубаво време да преговаряте за интересите си, ако това ви интересува…

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня може да сте натоварени над средното ниво, но и да се справите отлично с текущи ангажименти. Може да получите вид подсказка- какво предстои в професионалната ви реализация, какво би допринесло за вашите бъдещи успехи. Денят е подходящ да подействат е позитивно на благосъстоянието си, някой от вас ще получат подарък- буквално и в по-широк смисъл. Хубав момент да преговаряте за интересите си…

Риби, Рак, Скорпион– интуицията ви днес ще е забележителна, може да използвате психологически подход и съответно да влияете на околните над средното ниво. Днес вие ще определяте емоционалния фон за околните, това е сила и отговорност. Днес може да се превърнете в проводник на щастие, за вас самите, но и за хората, с които общувате. Може да имате предчувствия, да се появят личности или обстоятелства, които да порадват сърцето ви, да ви въодушевят и т.н. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, той ще ви подсказва всички възможности, но и евентуални опасности, там, където ги има…

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *