Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 07 юни 2023г.

19-ти лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

В известен смисъл денят може да се отчете като превратен или завъртащ колелото на съдбата на мнозина.

Като минимум- прегрупираме се по интереси в колективи, те могат да бъдат на работното място, приятелски общества, дори сърдечни връзки.

Днес нашите взаимоотношения могат да се преобразят в една или друга посока според това- до колко отчитаме, че определени личности допринасят за нашето чувство на щастие и благоденствие или пък точно обратното.

Случващото се може да изкара на повърхността доста емоции, подтискани до този момент преживявания и чувства. Тенденцията ще се усили през втората част от деня, дребни действия могат да имат широко и окончателно въздействие.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- информационният поток днес ще бъде доста усилен и вие може да чуете знакови новини, които касаят вашата професионална реализация, доходи, бъдещи перспективи на развитие и стабилност според тенденции, които вече са зададени, но сега се форсират, и от външни фактори от вашето обкръжение. Случващото се ще ви подтикне да вземете мерки, за да защитите интересите си или пък преобразите вашата среда на съществуване, защото ще обедините усилия с едни, но може да прекратите връзки или договори с други, за които отчитате, че по-скоро ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл. Може да проведете доста емоционални разговори, да чуете новини и те да имат силно преобразуващ ефект върху взаимоотношенията… В оптимален случай ще се изчистят различия и недоразумения, ще се споделя чувства, които ще ви сплотят… Ако в някои варианти не е така, вероятно това ще ви действа предпазващо…

Телец, Дева, Козирог- денят може да е натоварен с доста ангажименти, но да не протича по предварителен график, защото провеждате разговори, които променят предварителните ви планове. Денят е показателен за вашето кариерно развитие и доходи, но и за други ключови приоритети, които касаят най-близката среда, в дома и семейството и не е само… Двете сфери си влияят подобно на скачени съдове, а вие имате възможността да насочвате над обичайното и повечето от вас ще имат избор, така че посоката ще се определя от вашите желания, какво искате… Възможни са повишени разходи, някои може да решат да ликвидират дългове или ще вземат важни решения, които касаят условия на съществуване …

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви днес може да е доста висока, често ще се оказвате в центъра от събития и сами ще предизвиквате преобразувания, които могат да се отразят на вас, но и на вашето обкръжение. Някой може да проявят по-голяма крайно в свои действия и реакции, но вероятно това няма да е случайно, а защото се чувствате предизвикани и единствено по този начин- с по-голяма решителност, смелост, понякога крайност в решенията- вие може да превъртите всички предизвикателства в полза и да излезете победители или поне да се освободите от онова, което ви дразни. На повърхността излизат истини, чувства, които касаят взаимоотношения с ваши партньори, лични и делови, важни за вас личности. Нека това да се превърне в оздравителен процес, сближаващ, така и ще бъде, ако връзката между вас е перспективна. Прекратени контакти днес едва ли ще бъдат възстановени… Пазете се от конфликти, които могат да се превърнат в доста ожесточени или продължителни.

Риби, Рак, Скорпион- по-голяма част от случващото се е повече по инерция или по външни фактори, които ви насочват, а вие трябва да реагирате или пък да направите избор. Около ваши близки могат да ескалират преобразувания, които да се отразят и на вас самите по един естествен начин. Вие ще решите- дали да ги подкрепите или пък не. Ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си, защото затруднява вашата професионална реализация, по-добро обществено положение или финансово състояние- сега ще можете да го идентифицирате и рязко да се разграничите от него, все едно измествате препятствие, за да продължите напред. Някой ще изоставят  цел, която е изчерпана или нанася щети. Пазете се от конфликти, противопоставяне на интереси, които пак така могат да се превърнат в проводник на загуби. Не поемайте излишни рискове при взаимодействие с финансови институции.  В дома и семейството ви също мога да ескалират промени, насочвайте ги, за да е хармонична среда ви, използвайте тази мощна енергия, за да изчистите евентуални недоразумения, за да вземете решение, които ще допринесат за благоденствието на всички.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *