Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 08 април 2020г.

16 лунен ден, Луна във Везни

Днес сме под влияние на Пълнолуние, което ни насочва приоритетно към партньорски отношения- лични или делови, важни за нас връзки.

Преминаването на деня спокойно, без конфликти и напрежение е ясен признак, че всичко между вас е наред, хармонично и можете да разчитате на това още дълго и през идните месеци.

Ескалацията на недоразумения ще означава точно обратното, освен това- случващото се няма да е случайно, а ще е насъбирано поне през изминалите две седмици, а може и повече. Това ще е сигнал, че за да стабилизирате приоритетни за вас взаимоотношения- трябва да се вземат по-радикални мерки или нещо трябва да се промени, така че да се получи друг и по-удовлетворяващ резултат.

Препоръчително е да се полагат съзнателни усилия и да се заздравяват контакти, които имат значение за бъдещото ни развитие.

Късането на договори и връзки- вероятно ще е окончателно, следствие на липса на разбирателство, противопоставяне на интереси или гледни точки.

В такива ситуации се разбира по-ярки краски дали с определени хора гледате заедно и в една посока или пък-не.

Подкрепата от „другите“ ще определи много или всичко, ще повлияе и на социалния статус, репутация като минимум- до края на април, а може и повече.

Нека да го имаме предвид и да насочваме внимателно, да анализираме и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят осветява важни за вас отношения- партньорски, но не само. Можете да ги укрепите, да получите сигнали за лоялност и подкрепа или точно обратното. Не са изключени разяснителни и емоционални разговори, които в оптимален вариант ще изчистят недоразумения. Ескалацията на конфликти обаче, ще е признак, че между вас и важни за вас хора са се натрупали недоразумения, които ще изискват повече време, за да се разрешат, а в по-неприятна форма са непреодолими. Анализирайте, насочвайте. Определени отношения могат да повлияят силно на материалното ви състояние и кариерно развитие. Едни ще ви извисят, а други- да предизвикат загуби, буквално или в по-общ смисъл.

Телец, Дева, Козирог– осветяват се въпроси, които са свързани с професионалната ви реализация, кариерно развитие, но също- всичко, което може да препятства вашето развитие и успехи. Волево, можете да превъртите предизвикателствата в полза, стига да искате, да сте си изградили стратегия и да не губите целите си от поглед. Напрежение, трудности при реализацията на проекти- ще е показател какво трябва да промените, вероятно и по-кардинално, за да се справите с трудностите и да ги превъртите в полза, а не обратното. Аспектацията на звездите може да ви донесе големи печалби или разходи, необходимост да жертвате едно, за да придобиете друго, а в по-неприятна и крайна форма- да претърпите загуби. Анализирайте, насочвайте, какво да промените, към какво да се придържате, ще имате достатъчно подсказки.

Водолей, Везни, Близнаци– осветяват се отношения, които са близки до сърцето ви, с важни за вас хора. Възможни са доста емоционални и разяснителни разговори, които ще насочат връзките ви в една или друга посока. Ако всичко е наред, получавате подкрепа, налице е хармония- тогава можете да разчитате на подобна тенденция и през идните месеци…Напрежението и недоразуменията ще са символ за точно обратното и в такъв случай- ще се изисква повече време, за да се справите с тях, да промените стратегията или в по-крайни варианти- да скъсате контакти или договори, които вече са изчерпани.  Ще имате достатъчно подсказки, самите вие влияете на събитията и тенденциите подчертано, възползвайте се и насочвайте. Ако не винаги е така, значи е дошло време да прелистите нова страница.

Риби, Рак, Скорпион-  звездите ви показват алтернативи на развитие, особено, ако се нуждаете от такива, също- какво от миналото може да се пренесе и в бъдеще, защото има енергия, сила и потенциал, смисъл да продължи. Но ако нещо трябва да остане зад гърба ви или ви действа деструктивно, вече е изчерпано- това също ще е видно и ще ескалира по един спонтанен начин. Наблюдавайте, насочвайте, все така бъдещите ви планове и успехи зависят от подкрепата на влиятелни или важни за вас хора, включително членове на семейството, но не само. Избягвайте конфликти, които ще се проточат поне през идните около две седмици, а може и повече…Евентуална помощ е добре да се цени високо, тя често ще е повод за спокойствие поне и то за идните месеци също…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *