Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 08 декември 2019г.

До 12 часа бг време Луната е в Овен, а след това преминава в Телец. Докато Луната е в Овен все още може да сме под влияние на мотото: „искам- действам, мога“…В следобедните часове това настроение ще се замени от по-рационални нагласи от типа на- кои желания действително могат да се реализират, кои от тях ще ни донесат полза и са уместни, целесъобразни и т.н.

408931Не са изключени доста оригинални хрумвания за придобиване на желаното, които ще подействат тонизиращо, въодушевяващо.

Стремежът да си угодим или да си доставим удоволствие по някакъв начин ще нарасне стремително и ще намерим начин да удовлетворим прищевките си. Това може да се случи чрез покупки, вкусна храна, приятна компания…

Внезапни шансове застанали на пътя ни през втората част на деня трябва да се разглеждат с особено внимание, те може да символизират нов път на развитие или в коя посока получаваме „зелена светлина“, къде можем да открием аварийни изходи, ако търсим такива, коя сфера от живота ни ще бъде обновена…Малки или по-големи подсказки ще получаваме, понякога и по един внезапен начин.

Получени подаръци, направени предложения, също могат да се оказват доста ценни, ако ценим някой ще намерим начин да го демонстрираме по подобен начин, ще се стремим да направим впечатление на отсрещната страна с прояви на щедрост.

На този фон Меркурий за последно е в Скорпион и се кани да напусне този сектор, може да усетим това влияние като предчувствие, че нещо си отива или на практика е точно така, разделяме се с един начин на общуване с определени хора, от утре ще отворим нова страница, едни отношения ще бъдат надградени, а други и след задълбочени анализи, проучване, на което е способен само Меркурий в Скорпион- ще остави съответните връзки в миналото, ако те не го удовлетворяват, не е успял да трансформира в една по-положителна посока през изминалите около два месеца. Всъщност, има вероятност някой недоразумения, теми, които са възникнали преди около два месеца- да започнат бързо да се разплитат от утре или да загубят смисъл…

Овен, Лъв, Стрелец- до обяд все още съществуват обстоятелства, които палят ентусиазма ви, докосват сърцето ви, подтикват ви да се борите или да действате така, че да изпъквате, да се превръщате в център от внимание или определящо звено за всички останали. Следобед настроението  ви се променя, може да се замисляте какво действително искате и си струва, така по един естествен начин може да му придадете нова стойност. Нараства вероятността да спечелите нещо- морално удовлетворение, бонус, подарък. Ежедневието ви става доста напрегнато, изпълнено понякога с ангажименти, които са изненадващи или допълнителни, но ви действат обогатяващо в един по-широк смисъл или откриват внезапни нови шансове пред вас.

Телец, Дева, Козирог- до обяд все още могат да ви занимават въпроси, които са извън контрола ви или измъчват душата ви като приоритет, за който търсите изход и решение. Следобед настроението и самоувереността ви постепенно ще се възвърнат. Причините могат да бъдат в собствените ви гениални идеи и оригинални хрумвания, които ви хрумват, връхлитат, това е вашето лично усещане и настроение, че можете всичко, стига да поискате или пък- това са външни обстоятелства, новини, кора, които се появяват и ви действат по подобен възстановителен, въодушевяващ начин. Запечатват се някакви трайни впечатления за партньори, близки хора, след което теми от миналото или ще се разрешат окончателно или ще приемат съвсем различен облик, в значима степен тенденцията ще ви подейства освобождаващо.

Водолей, Везни, Близнаци- до обяд информационният поток е много усилен, може да влизате в активни дебати, за да защитавате интересите си или пък получавате ценна информация, от който да се възползвате, може да привличате на ваша страна съмишленици и т.н. денят осветява партньорски отношения и можете да ги насочвате в една по-подходяща за вас посока. Следобед не всичко протича по предварителен график, може да ескалират някой изненади в дома ви или приоритети, които са извън контрола ви, отново напомнят за себе си. Сега може да забележите подробности или варианти, които не сте забелязвали до този момент и по един естествен начин да се окажете на прага на някакъв избор. Научавате тайни, там където ги има, хубаво е да планувате на момента, за да сте в крак със случващото се.

Риби, Рак, Скорпион- до обяд ежедневието ви е натоварено, може да отхвърлите доста ангажименти, за които не са ви достигали преди сили или време. Следобед няма да ви липсва внимание и компания. Може да получите изненадващи известия и предложения, от които да се възползвате. Денят осветява важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Случващото се показва в каква посока те се обновяват, какво може да освежи контактите ви, да ги направи по-здрави, силни и т.н. ако част от близките ви се държат непредвидимо и не твърде по вкуса ви, тогава в повечето случаи ще възникват варианти за въздействие, които може и да не сте забелязвали до скоро…В обкръжението ви не е изключено да се появят нови хора и със съответни нови възможности. Някой ще променят общуването, мнението си с определени личности, в повечето случаи това ще и подейства освобождаващо…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *