Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 09 август 2022г.

13-ти лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог днес може да ни действа отрезвяващо, стабилизираща, а понякога и като „ студен душ“, който разхлажда нагорещени страсти и желания. Това въздействие не винаги е приятно като ситуации и усещане, дори на вътрешно и емоционално ниво, но пък е полезно, когато трябва да се вземат някакви решения.

Ние се намираме в ключов период, през който може да се случи нещо превратно, засягащо нещо ценно- материално или пък засягащо нашите чувства, взаимоотношения с любими хора и т.н.

В оптимален случай това ще ни подейства пречистващо, освобождаващо от вид токсични влияния. Все пак, трябва да се пазим от крайни реакции, които ще ни разминат с желанията, така че следва да сме много внимателни и с поглед в по-далечното бъдеще.

Наши връзки и източници за печалба- се тестват за устойчивост. Прекратените едва ли ще бъдат възстановени, тази тенденция ще се съхрани до четвъртък в различна степен…

Нарастват разходите, но това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, може да попадаме в ситуации, които изискват да платим някаква цена, въпрос на избор е всеки как ще реагира.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти, възможно е да възникват и допълнителни такива, които объркват предварителния график и затова е добре да планирате на момента. Не са изключени повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. В друг случай- набелязвате в по-ярки краски кой ви дестабилизира финансово или създава затруднения за професионалната ви реализация, какво трябва да промените или да оставите зад гърба си, за да не повтаряте някои грешки или за да сте по-успешни в бъдеще. Може да попаднете в ситуация, която предизвиква подобен анализ, която ви действа отрезвяващо, изисква да си изградите стратегия, за да защитите интересите си, за да се предпазите от вид щети…

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще е доста висока, може да предизвикате разяснителни разговори, преговори, а крайният резултат в значима степен ще зависи от вас. Условие за това ще бъде- да не се преминават определени граници на добрия тон, въпреки че не е изключено да чуете емоционални новини или трансформиращ и бъдещите ви планове, да узнаете тайни и т.н.. Възползвайте се от подкрепата на звездите днес и от възможността да въздействате на околните над обичайното. В различна степен разбирате- кой подкрепя честолюбивите ви планове или точно обратното.

Близнаци, Водолей, Везни- денят носи леко напрежение или може да ви се налага над обичайното да се съобразявате с някакви външни фактори. Например- да балансирате повече между лични и служебни ангажименти, между необходивостта да обръщате повече внимание на близките и семейството си и рутинни дела. Опитайте се да не се претоварвате, за да избегнете евентуално напрежение, рефлектиращо и върху взаимоотношенията. Може да чуете или да изкажете думи, които да имат широко отражение върху важни за вас връзки.

Риби, Рак, Скорпион- информационният поток е много усилен, мнозина ще провеждат разяснителни разговори, по различни поводи ще попадат в ситуации, които изискват да защитят интересите си. Все пак е полезно да се пазите от недоразумения, които могат да ескалират и по служебни, рутинни ангажименти. Възможно е да се изисква повишена адаптивност, гъвкавост в общуването…Разбирате кой подкрепя честолюбивите ви планове…Подходящо време да изчистите евентуални недоразумения, да укрепите важни за вас връзки, ако се очертаят слаби звена, да ги отстраните…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *