Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 09 юни 2023г.

21 лунен ден, Луна в Риби

Денят ще е подходящ да наваксваме с евентуални изостанали дела. През първата част от деня сме малко по-разсеяни, същевременно имаме възможност да узнаем тайни или пък да осветим някакви по- тъмни ъгълчета, които засягат интересите ни. През втората част от деня- действаме доста изобретателно, нашата инициативност се отключва само в случай, когато възникнат шансове да спечелим нещо важно за нас.

Днес мнозина ще получат награда за полагане от тях до този момент усилия или пък ще могат да надникнат в по-далечното бъдеще и да видят кои от техните мечти са осъществими.

Интуитивно ще избираме най-правилния за нас подход, така че да осъществим намеренията си…

Почти през целия ден и в различна степен- може да се разпиляваме малко повече в различни посоки, защото трябва да обърне внимание и на себе си, на лични приоритети, да намалим темпото, за да направим избор или понеже- и на мен нужда и от малко повече почивка.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела, да се справите с приоритети, които иначе отчитате за извън контрола си. Ако се нуждаете от аварийни изходи или варианти за развитие, сега можете да ги набележите. Същевременно денят е подходящ да се освободите от всичко, което е изгубило своя смисъл и само ви натоварва. Някой от вас ще попаднат под вид опека и ще установят, че има кой да им пази гърба. Може да спечелите нещо важно за вас и по един по-нетрадиционен начин.

Телец, Дева, Козирог– днес водите разговори, които имат важно значение за бъдещото ви развитие, може да постигнете договорки, да укрепите връзки, които да ви донесат удовлетворение или да допринесат за осъществяването на ваша цел, така че да сбъднете съкровено желание или пък да порадвате сърцето си. Хубав ден да оздравите отношения, лични и делови.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти и ви дава възможност да превъртите евентуални предизвикателства в полза на работното място, да извършите положителни преобразувания, които касаят- доходи и кариерно развитие. В друг случай, налага ви се да отхвърлите и ангажименти, които са повече по задължение, но това има позитивен ефект върху онова, което имате- в един по-широк смисъл. Разбирате кои от мечтите ви се материализират или какво допринася за това.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще е доста висока, с талант или изобретателен подход, интуитивно- ще намирате най-правилен подход към околните, за да подкрепят идеите и желанията ви. Думите ви и действията ви имат широко отражение, умеете да въздействате на околните над обичайното, възползвайте се. През втората част от деня може да проведете разговори, които да порадват сърцето ви… Може да постигнете договорки или да вземете решения, които ще имат по-дългосрочно и позитивно отражение върху бъдеще перспективни развитие. Полезно е да се случвате вътрешния съглас, той ще е верен ориентир и ще ви помага много…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *