Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 10 септември 2023г.

27 лунен ден, Луна в Рак/Лъв

До 19:00 часа, Луната транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Рак, а после преминава в Лъв.

Ако през изминалите около два дена сме въздържали някой от своите емоционални преживявания, сега това ще бъде трудно и на повърхността могат да изплуват потискани до този момент емоции.

В оптимален случай- това ще има пречистващ ефект, все едно се освобождаваме от нещо като тежест или пък можем да му въздействаме и съответно да го трансформираме в една по-подходяща и позитивна за нас посока.

Можем да узнаваме тайни или да разпознаваме околните от един друг и по-прикрит ъгъл.

Нека това пак така да се превърне в повод за укрепване на сърдечни връзки, така и ще бъде, когато те са перспективни.

Все пак в някои случаи може да ескалира желание- да властваме над отсрещната страна, да я контролираме или манипулираме, не е изключено да ескалират силни страсти, прояви на ревност и т.н., все пак зависи в кого и какво- се таи дълбоко в душата, вероятно ще е интересно да наблюдаваме себе си и другите…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 10 септември

Овен, Лъв, Стрелец– днес древни действия могат да имат широко отражение върху най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Насочвайте преобразуванията внимателно и като не губите крайни цели от поглед. Денят може да е натоварен с извънредни ангажименти, да не протича по предварителен график, но да ви помогне да хармонизирате, подобрите атмосферата около вас, да направите стъпки, които ще са в полза на вашия комфорт. Понякога това може да изисква инвестиции, повишени разходи, а в други случаи- ще бъде подходящо да изчистите евентуални конфликти, ако са съществували такива и не са преминати определени граници на добрия тон. Понякога може да ви изглежда, че трябва да направите избор или да проявявате по-голяма диалогичност, вид компромиси, за да постигнете набелязаното като краен резултат.

Телец, Дева, Козирог- денят предразполага към доста емоционални разговори, в които може да чуете или да изкажете думи, които да имат траен отпечатък върху сърцето и душата. Днес вашите отношения могат да се трансформират вследствие на проведени разговори и взети решения, но това може да има позитивен ефект, ако желаете, ако връзките ви са перспективни. Ако до скоро са прикривани някакви емоции преживявания, сега те могат да изплуват на повърхността и нека това да има вид пречистващо, оздравяващо въздействие. Пазете се от евентуални крайности в изказванията, ако не сте сигурни в крайния резултат.

Близнаци, Водолей, Везни- денят може да е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви възможност да наваксате с изостанали дела или пък шанс да защитите интересите си… Все пак не е изключено да ескалират и повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Подходящо време да се дистанцирате от вид обстоятелства, които могат да ви нанесат щети или пък да промените нещо кардинално в подхода си, за да бъдете по-щастливи, свободни и успешни. Ако спонтанно нещо остане зад гърба ви, не се опитвайте да го задържате. Понякога са възможни и равносметки: „ кое- колко струва и дали си заслужава цената“, все пак вие ще прецените…

Риби, Рак, Скорпион- въздействието ви върху околните днес ще значимо, понякога ще сте проводник на промени, както във вашия живот, така и на околните. Някой от вас ще провокират разяснителни разговори, ще действат по- крайно, волево и настойчиво. Крайният резултат и тенденциите, които се задават- в значима степен ще се определят от вас самите и в каква посока ще насочвате тази мощна енергия, известна доза власт, с която ще ви надаряват звездите. Дребни ваши действия могат да имат широко отражение… Под въздействие сте на силни емоционални преживявания, може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, които няма да ви подведат. Все пак обмисляйте всички варианти, за да сте подготвени за тях.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *