Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 10 юли 2024г.

Дневен хороскоп за 10 юли 2024г.

5 лунен ден, Луна в Дева.

Луната в Дева ни дава възможност да подействаме позитивно на въпроси, които касаят- работа и здраве. Обикновено при Луна в Дева се отключват- по-голяма сръчност, практичност, съобразителност, а всичко това има оздравителен ефект, буквално и  в по-широк смисъл.

Луната в Дева ще се „изправи“ срещу всякакви дефекти, несправедливости, манипулации, неточности и ще се опита да ги оправи, редактира. Това не винаги ще е лесно и може да е повод за бурни дебати, преговори…

И така, информационният поток е доста усилен, показва ни слабости, които трябва да отстраним. Приоритетно това може да засяга високи и честолюбиви планове, взаимоотношения с колеги и печалби.

Можем да се възползваме от обективната и критична Луна в Дева, която ни приземява, може да ни излекува, да е повод за правилни решения, дори и понякога това да означава прекратяване на служебни контакти и договори…

В любовта- проявяваме идеализъм.

Интуитивно усеща чувствата на отсрещната страна…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти, някой от които допълнителни, но полезни или оздравяващи, в един по-широк смисъл. Може да водите важни разяснителни разговори, които касаят работа, доходи, кариера. Ако в този сектор предстоят промени, сега е моментът да се докажете, да отговорите на повишени изисквания, да изпреварите конкуренция, ако желаете. Пазете се от недоразумения, които могат да ви нанесат щети.

Хубав ден да хармонизирате семейни или най-близки, сърдечни отношения.

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще е доста висока, мнозина ще се чувстват предизвикани да защитят интересите си и действително ще успея. Хубав ден да се докажете, в повечето случаи- вие сами ще се превръщате в проводник на промени, крайният резултат ще зависи от вас, от вашите желания и реакции. Вие сте като коректив или опора за околните, дори и понякога да ви дразнят. Все пак трябва да внимавате, за да не предизвикате безсмислени спорове, при които „от нищо може да стане нещо“. Ескалират повишени разходи, но те често ще са полезни инвестиции. В друг случай- прекратявате връзки, които ви нанасят щети.

Близнаци, Водолей, Везни- мнозина ще бъдат отдадени по-скоро на лични приоритети, с които ще се справят най-добре. Хубав ден да оздравите сърдечни отношения, да изчистите недоразумения, ако има такива, които са свързани с дома и семейството. Възможно е в обкръжението ви да се появи личност, която ви предоставя информация, подробности, които иначе са ви убягвали. Може да узнаете тайни, да надникнете в по-далечното бъдеще, да се разделите с илюзии. Можете да направите избор, който ви се отразява стабилизиращо- финансово и емоционално, ще имате такъв. Проявявате висока приспособимост, а това има положителен ефект върху онова, което имате-общо.

Риби, Рак, Скорпион– водите интересни, полезни разговори или такива, които ви показват важни подробности. Общуването има оздравителен ефект върху вас и в един по-широк смисъл, показва ви вярна посока, може да ви посочи тайни или слабости. Все пак понякога ще ви се струва, че отсрещната страна е по-критична, но в повечето случаи- ще можете да се възползвате от подобно знание. Звездите акцентират върху взаимоотношенията- открояват се силни и слаби звена, нека това да е причина да се отстранят евентуални слабости…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *