Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 11 октомври 2023г.

28 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева ще съдейства за една изключителна практичност, целесъобразност в действията, която ще ни даде шанс да превъртим предизвикателства в полза, да извършим някакви оздравителни процедури и в един по-широк смисъл, да подействаме добре на доходите си или онова, което имаме- общо.

Мнозина ще забележат, че проявяват много по-голяма организираност, вид дисциплина, особено, когато определени действия се стимулират от конкретни цели, които влияят върху благосъстоянието или друг вид интерес.

Можем да получим подарък за полагани от нас до този момент усилия, да направим стъпки, които ни действат стабилизиращо… Изтичат някакви приоритети, защото за тях е намерен изход и решение или пък- достига се до завършек, зад който или трябва да променим подхода си, или да прелистим нова страница, за да продължим напред.

Нещо губи смисъл, стойност, давност. Тази тенденция ще продължи в различна степен и през следващите около два дни, защото приключва лунен месец, предстои новолуние със затъмнение, което ще преобрази живота ни.

На този етап- трябва да се движим според шансове, които застават на пътя ни, но ако определени личности или обстоятелства нямат място в бъдещето ни развитие, това ще бъде по-видно от обикновено…

Хороскоп за родените на 11 октомври

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес проявявате висока организираност, можете да направите пробив в кариерното си развитие, да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си, да изпреварите евентуална конкуренция. Чудесен ден за печалби, буквално и в по-широк смисъл, да се докажете на работното място, да превъртите някой предизвикателства в полза, които касаят доходи, професионална реализация и т.н. Вашата комуникативност, социална активност предстоят да се променят, ще се ориентирате към връзки, които са ви по-скоро полезни, ако някой контакти само ви натоварват, напрягат, тогава днес може да вземете решение и да ги прекратите или поне ще промените подхода си към тях и то по един забележителен начин.

Телец, Дева, Козирог- днес успявате да изпъкнете, с по-голяма лекота постигате целите и желанията си, притежавате до за късмет и ще го усещате на различни нива, дори и само поради факта, че думите ви имат по-голяма чуваемост, въздействате силно на околните. Мнозина ще изпитат удовлетворение, Все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Струва си да бъдете по- инициативни. В чисто професионален аспект- разбирате с кого можете да продължите напред, кой подкрепя честолюбивите ви планове… Ако в този сектор предстоят промени, това ще е по-видно от обикновено.

Близнаци, Водолей, Везни- денят не протича по предварителен график, така че е хубаво да следвате естествения ход на събитията, за да се възползвате от спонтанно застанали на пътя ви шансове, така че да можете да реагирате на някой предизвикателства. Можете да се справите добре с въпроси, които са лични, може да са изостанали във времето или пък да се отнасят до вашия дом и семейство. Пред вас могат да се оформят варианти на развитие, обходни пътища към ваши цели, особено, ако търсите такива. Предстои да промените подхода си, а това по един естествения начин пак така ще се отрази на най-близката ви среда. Може да изгубите интерес към определени приоритети, защото вече са намерили изход и решение или пък трябва да останат зад гърба ви, вече не занимава толкова съзнанието ви, понеже се насочвате към практични и обогатяващи въпроси… Ако нещо трябва да остане зад гърба ви, това ще бъде особено видно днес и утре, но ще разчисти място за нещо съвсем ново и по-перспективно.

Риби, Рак, Скорпион- днес няма да ви липсва внимание и компания, може да проведете доста успешни разговори или преговори, да намерите подкрепа за ваши честолюбиви планове. Чувате известия, предложения, които ще ви порадват или ще ви покажат шансове да разширите хоризонтите си на развитие… Общуването е проводник на възможности, Хубаво е съзнателно да усилите и да се възползвате от тази перспектива. Изчерпват се някакви теми, които касаят финансовото ви състояние, прелиствате нова страница, така че да зависите предимно от себе си или ще прекратите зависимости, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *