Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 11 септември 2023г.

27 лунен ден, Луна в Лъв

През настоящата седмица и в различна степен до края на септември ние ще постигаме по-лесно своите желания, когато имаме на кого да разчитаме, делегираме отговорности, получаваме помощ при нужда…

Днес по различни начини и поводи ще разберем на кого можем да разчитаме, кой може да се превърне в мост към собствените ни успехи или чувство за щастие.

В близкото обкръжение на мнозина може да има личност, която ги вдъхновява, ентусиазира, мобилизира, активира собствената ви инициативност…

Днес все ще се намери някой, който да повдигне тонуса и адреналина ви…

Луната е в Лъв, така че денят е чудесен да укрепим сърдечни връзки, любовни отношения.

Можем да чуем или да изкажем думи, да направим жестове на внимание или пък да се порадваме на такива, които ще имат траен отпечатък или широко отражение.

Мнозина ще изпитат спонтанно желание да удовлетворят своя прищявка и ще намерят начин да порадват сърцето си.

Традиционно и докато Луната е в Лъв нашите възстановителни сили са по-големи, желанието за живот и в един по-широк смисъл надделява, така че в повечето случаи денят ще е напълно позитивен за нас, дори и поради собствените ни нагласи и настроение.

Склонни сме да виждаме повече шансове, отколкото предизвикателства и така можем да отключваме до за късмет, понякога и по един спонтанен начин.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените 11 септември

Седмичен хороскоп 11.09- 17.09. 2023г.

Овен, Лъв, Стрелец- денят е напълно позитивен за вас, често сте в центъра от внимание, а около вас има личност, която ви подкрепя, вдъхновява, подава ви ръка при нужда. Чудесен ден да изпъкнете, да осъществите ваши сърдечно желание, да укрепите партньорски отношения… Дребни действия ще имат широко отражение. Може да преживеете доста запомнящи се мигове. Притежавате доза късмет, с по-голяма лекота постигате намеренията си, защото имате на кого да разчитате, думите ви имат чуваемост над обичайното. Въпреки че това не е точно почивен ден за повечето от вас, мнозина могат да намерят и време за развлечения, в такъв случай ще си прекарат доста приятно.

Телец, Дева, Козирог- днес може да извършите някакви положителни промени, които касаят най-близката ви среда на съществуване, дома и семейството… Ако са възникнали някакви недоразумения в този сектор, сега можете да ги изчистите. Добре се справяте с битови или имотни казуси, а някой от вас може да си заформят и малък семеен празник. Ако това не е ваша тема, тогава успявате да наваксате с изостанали дела, откривате варианти на развитие, ако имате нужда от това… Намирате повече време за себе си, за почивка. Мнозина установяват, че има кой да им пази гърба, на кого да разчитат морално или финансово. Ценете високо подобни хора, те може да са около вас за дълго. Ако търсите своеобразен „авариен изход“, сега той може да се оформи пред вас.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е чудесен да оздравите партньорски връзки, важни за вас отношения. Може да получите новини и предложения, които да порадват сърцето ви. Водите доста успешни преговори и разяснителни разговори, можете да привлечете на ваша страна вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. Общуването е проводник на шансове, позитивни емоции, усилете тази подкрепа от звездите и чрез собствената ви повишена социална активност. Мнозина ще реагират точно така….

Риби, Рак, Скорпион- денят може да е натоварен с ангажименти над обичайното, но и доста продуктивен, даващ ви шанс да отхвърлите дела, за които до скоро не ви е оставало време или енергия. Хубав ден да защитите интересите си, да подействате позитивно на доходите си, на кариерното си развитие, така че да направите пробив в избрано от вас направление, да материализирате желанията си. Някой от вас ще получат бонус, подарък, морално или материално поощрение. Ако се нуждаете от варианти за печалба, допълнителни източници на доходи и действате в тази посока, сега те могат да се разкрият пред вас… Почти през целия ден около вас ще има хора или конкретна личност, която ви подава ръка при нужда и допринася за благоденствието ви, буквално и в по-широк смисъл, ценете високо подобни личности…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *