Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 11 януари 2020г.

Луната е в зодиакалния знак Рак до 14 ч. бг време и ние все още сме под влияние на Пълнолунието, което провокираше много силни емоционални преживявания, равносметки през последните няколко дни. 

477878Информационният поток продължава да е усилен, можем да чуваме знакове новини или да придобиваме впечатления, които да ни подтикват да реагираме  решително, окончателно.

Припомням, че Меркурий е в Козирог, така че съжденията ни в повечето случаи са конструктивни, опиращи се на факти и в повечето случаи ни отвеждат към истини, вид прозрения.

Все пак няма да сме предпазени от крайности поради подчертано желание да контролираме и насочваме събитията, това често ще се превръща в повод да сме по-безкомпромисни от обикновено…

Следобед Луната навлиза в Лъв ще отключи по-позитивни нагласи, ще търсим и намираме повече начини да се разтоварим от евентуално напрежение, да порадваме сърцето си, да се забавляваме и т.н. , поне- да насочим поглед предимно към себе си и да проявим здравословен егоизъм, така че да се предпазим от някой негативни влияния.

Все пак през целия ден и предимно следобед ескалират изненади, които ще са свързани приоритетно с взаимоотношенията. Това е подходящо време да насочваме връзките си в по-подходяща за нас посока чрез забавления, нещо ново, креативно…

Ако не всичко случващо се е по вкуса ни, вероятно ще можем да открием първопричините или който иска да разбере ще разбере. Всички силни и слаби звена в отношенията се проявяват спонтанно, хубаво е да не ги пренебрегваме, за да си “сверим часовника”, ако се налага, за да вземем съответни мерки и т.н.

В оптимален случай преживяване денят спонтанно, следваме естествения ход и без особени планове, които могат и да се объркат.

Приятелска компания може да има подчертано позитивен ефект…

Денят предразполага към повишени разходи, понякога и непредвидени, но може да са инвестиция в любими хора или да удовлетворят  прищявка, да си доставим удоволствие…

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня все още се осветяват приоритети, които касаят близки взаимоотношения в дома и семейството, но не само. Възможно е някаква водеща тема да обсебва вниманието ви и да ви подтиква да вземате определящи решения, които да имат позитивен ефект върху важни за вас връзки…И не само. Наместват се пластове, които влияят и на финансовото ви състояние, но те пак за обвързани за взаимоотношенията, съответно- подкрепа, до която трябва да се доберете. Следобед настроението постепенно става по-позитивно, но продължават да ескалират изненади, могат да възникват допълнителни и не планувани ангажименти, също и разходи…През втората част на деня е подходящо да прекарате деня спонтанно, да намерите начин да се разтоварите в приятна компания, да удовлетворите прищявка.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да проведете доста емоционални разговори, да сте под силното влияние на любим човек, партньор, пораснали деца, ако имате такива. През изминалите няколко дни и днес се осветяват всички силни или слаби звена в този сектор, можете все още да насочвате в една по-позитивна за вас посока и според вид прозрения, до които стигате. Денят предразполага към изненади и те се усилват в следобедните часове. На повечето спонтанни преобразувания ще бъдете проводник вие или поне ще притежавате достатъчно власт, за да въздействате и насочвате. Следобед, ако има някакви тайни, то те ще ескалират, за да се предпазите. В друг случай се очертават внезапни нови перспективи, шансове, може и обрати, но при всички случаи ще се проявят и варианти, а вие ще избирате.

Водолей, Близнаци, Везни– денят до обед изисква подчертана адаптивност,  може да е натоварен с допълнителни ангажименти, нещо недовършено отпреди, това дори могат да бъдат равносметки от минали и неразрешени въпроси. Понякога ще възникват спонтанни решения, а в други случаи ще продължават да ескалират трансформации, които са заложени отпреди и са тясно обвързани за подкрепата, която получавате. В душата ви кипят силни страсти, в следобедните часове тенденцията ще отключва повече спонтанни реакции, които в оптимален вариант ще действат освобождаващо. В друг случай, ако се налагат промени в дома, семейството ви, близки отношения- то те ще се проявят, може би е добре да ги допуснете в рамките на приемливото, за да разтоварите евентуално недоразумение, напрежения, в по-неприятна форма- скъсване на връзки. Информационният поток се усилва, носи ви ценно знание, шанс да надникнете и отвъд видимото, ако има нещо скрито, ще можете да го идентифицирате.

Риби, Рак, Скорпион– повечето от вас са доста емоционални, причините могат да бъдат промени в личните ви взаимоотношения, въпроси, които касаят развитието на вашата собствена личност и според подкрепата, която можете да получите. Почти през целя ден ескалират изненади, които осветяват важни за вас връзки…Тенденцията може да освежи ежедневието ви с приятна компания, висока социална активност, особено в следобедните часове, но ако има нещо тайно, ерозивно, което се отразява на чувствата, близостта, доверието, то ще излезе на повърхността. А може и самите вие да сте силно привлечени от някакви варианти, които не сте склонни да афиширате. Общуването с околните  ще се усили, в повечето случаи ще ви действа разтоварващо, дори и поради тази причина да се увеличат ангажиментите. Вероятно е добре да планувате на момента, за да се възползвате от всички шансове, предпазвате се от непредвидени обстоятелства.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *